Zezanje sve u 16 :)

Pa kako bre ne kapiraš,šta ti pravi problem? :confused:

Grad...Lokacija...Beograd? :mrgreen: Ili misliš na onaj prošli...Krasnoarmejsk?
Taj je u Rusiji,ima cela priča istorijsku podlogu. :mrgreen:

Lepo,zaista.Ja bih sve to + Rusiju i Kubu.I Bora Bora ostrva:

Bora-Bora.jpg

Dobro je da slika uopšte nije ogromna :mrgreen:

mislim da prosli.:mrgreen: divan je... naravno da bi volela i njega da obidjem i porto ricco, havaje, tenerife, sejsle itd.
problem mi pravi bukvalno sve.:otkacio: stvarno mi kod ritmike nista nije jasno.:otkacio:
ova slika je tako nestvarna...... divna je.....

mislim da prosli.:mrgreen: divan je... naravno da bi volela i njega da obidjem i porto ricco, havaje, tenerife, sejsle itd.
problem mi pravi bukvalno sve.:otkacio: stvarno mi kod ritmike nista nije jasno.:otkacio:

Auh,ne znam kako da ti pomognem preko interneta :mrgreen: Jednostavno...Vežbaj različite ritmove...bar se to lako upamti. : )

Ipak je to Bora Bora.Raj na zemlji.

Ja ne mogu tako!!! Puknem brzo!!! Ne mogu da gledam kako *****ju ovde nesto o zivotu a ne znaju sta je to zivot... ne znaju kako je tesko ziveti jer za njih sve rade keva i cale...
Slucajno sam video ono za mob sto si napisao!!! Divim se time sto ces morati DA ZARADIS za njega, a ne samo kazes mama hocu to i to mama vadi kintu i gotova stvar... to je usran zivot i od njih covek NIKADA NECE POSTATI!!!! kao sto kaze deniro... TATA PLACA... eee... mamina i tatina deco... pozz od Super LOOOOODog coveka...
pozz za duda, pozzz za sve ljude koji se bore da nesto stvore!!!
nadam se da je zabavan jedan od njih!!!:cool:

Jednostavna sustina...:cool:

shibby:rtfm:

Back