Zezanje sve u 16 :)

uvek nadjemo neku temu :mrgreen:

Naravno :mrgreen:

pevaces, svirati u nekom bendu, komponovati, predavati muziku...?
neki ne mogu da upisu ni jedan fakultet, a ti bi 2:mrgreen:? sta jos upisao, sem muzike?

Verovatno ću držati koncerte,pisati aranžmane i davati privatne časove.

A drugi fakultet - najverovatnije istorija ili filozofija,manje verovatno - psihologija.

Ti reče turizam?I to je super :D Ili diplomatija...i tako obiđeš ceo svet. ;)

Naravno :mrgreen:

Verovatno ću držati koncerte,pisati aranžmane i davati privatne časove.
A drugi fakultet - najverovatnije istorija ili filozofija,manje verovatno - psihologija.

Ti reče turizam?I to je super :D Ili diplomatija...i tako obiđeš ceo svet. ;)

meni mi trebali privatni casovi muzickog.:mrgreen: ali ono ritmika i pitanja tipa ''sta je kadenca''? na ritmickim diktatima uvek dibijem 1.:dash::dash::dash::dash:
ja bi da ga obicem kao manekenka:mrgreen:, alis vejedno mnogo bi volela da obidjem.

dude ja ti se divim!!! Kako samo opstajes ovde na forumu???:dash::dash:
banujte ga skratite mu muke!!! Dude ovo je za tvoje dobro!!!:banovati:

ovo sam rekao zato sto mi vredjas AVATAR!!!

Opstajem nekako!!! Tj tako sto ovaj forum ne shvatam ozbiljno...(samo u nekim situacijama, kad je to bas potrebno) ovo je samo stvar za ubijanje dosade... Ne trebas da mi kratis muke... sam cu is skratiti kada mi prequrci!!!

Vredjam avatar...??? Nije tebi lako...
Otisao sam da gledam BOUNS!!!
:mrgreen:

shibby:bye:

pa svuda... spanija, franzuska, latino amerika, italija, portugalija itd.
vezbam,ali bez rezultata. tata mi sto puta pokazivao ritmiku, ali ne kapiram. jednostavno imam otpor prema tome.:otkacio:
a gde se nalizi taj grad sto si stavio za lokaciju?

Pa kako bre ne kapiraš,šta ti pravi problem? :confused:

Grad...Lokacija...Beograd? :mrgreen: Ili misliš na onaj prošli...Krasnoarmejsk?
Taj je u Rusiji,ima cela priča istorijsku podlogu. :mrgreen:

Lepo,zaista.Ja bih sve to + Rusiju i Kubu.I Bora Bora ostrva:

Bora-Bora.jpg

Dobro je da slika uopšte nije ogromna :mrgreen:

Opstajem nekako!!! Tj tako sto ovaj forum ne shvatam ozbiljno...(samo u nekim situacijama, kad je to bas potrebno) ovo je samo stvar za ubijanje dosade... Ne trebas da mi kratis muke... sam cu is skratiti kada mi prequrci!!!

Vredjam avatar...??? Nije tebi lako...
Otisao sam da gledam BOUNS!!!
:mrgreen:

shibby:bye:

Ja ne mogu tako!!! Puknem brzo!!! Ne mogu da gledam kako *****ju ovde nesto o zivotu a ne znaju sta je to zivot... ne znaju kako je tesko ziveti jer za njih sve rade keva i cale...
Slucajno sam video ono za mob sto si napisao!!! Divim se time sto ces morati DA ZARADIS za njega, a ne samo kazes mama hocu to i to mama vadi kintu i gotova stvar... to je usran zivot i od njih covek NIKADA NECE POSTATI!!!! kao sto kaze deniro... TATA PLACA... eee... mamina i tatina deco... pozz od Super LOOOOODog coveka...
pozz za duda, pozzz za sve ljude koji se bore da nesto stvore!!!
nadam se da je zabavan jedan od njih!!!:cool:

Back