- Poruka
- 4.922
Odo ja da vidim kopletan test Nikie N81 8GB... pa se vracam...
CaJo_O & pozz!!! Be Shibby!!!
Shibby
cao dude!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odo ja da vidim kopletan test Nikie N81 8GB... pa se vracam...
CaJo_O & pozz!!! Be Shibby!!!
Shibby

Nije tebi lako... pa zar zbog serije...
shibby

ecko,ako imas neki problem,resavaj ga sam sa sobom.Nemoj da komentarises moje postove,ako ti nije tesko da se "suzdrzis",jer ja necu da se 'prepirem sa tobom'(samo da te citiram)
ecko,ako imas neki problem,resavaj ga sam sa sobom.Nemoj da komentarises moje postove,ako ti nije tesko da se "suzdrzis",jer ja necu da se 'prepirem sa tobom'(samo da te citiram)
kao prvo:nisam to mislila bukvalno.
kao drugoecko,ako imas neki problem,resavaj ga sam sa sobom.Nemoj da komentarises moje postove,ako ti nije tesko da se "suzdrzis",jer ja necu da se 'prepirem sa tobom'(samo da te citiram)
-isto vazi i za zabavnog.Ukoliko mislish loshe o meni,ne morash da to iskazujes.Zadrzi za sebe.

da idem? sram te bilo.
caoss

kao prvo:nisam to mislila bukvalno.
kao drugoecko,ako imas neki problem,resavaj ga sam sa sobom.Nemoj da komentarises moje postove,ako ti nije tesko da se "suzdrzis",jer ja necu da se 'prepirem sa tobom'(samo da te citiram)
- isto vazi i za zabavnog.Ukoliko mislish loshe o meni,ne morash da to iskazujes.Zadrzi za sebe.

sta sam ja govorio za tebe??? jesi ti dobro j.bt?
sta sam ja govorio za tebe??? jesi ti dobro j.bt?
Zabavan i ja se zezamo... (fali nam i LooD 13 SFA pa da budemo kompletni)...
Mojne salu da shvatas ozbiljno...
Be cool...
I naprotiv ne mislim nista lose o tebi... moje misljenje je sasvim ok sto se tebe tice...
shibby

pazi, imala je 2000 postova kad sam ja imao 2400
gle sad
gde je spamovala toliko, da mi je znati, koji je jadni pdf propatio?