Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
Ja dugo nisam imala nijednog ljubimca....  Zadnji ljubimac je bio Laki (
 Zadnji ljubimac je bio Laki (  ), pa je pobegao.
 ), pa je pobegao. 

Zadnji ljubimac je bio Laki (
 ), pa je pobegao. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Zadnji ljubimac je bio Laki (
 ), pa je pobegao. 
Ja dugo nisam imala nijednog ljubimca....Zadnji ljubimac je bio Laki (
), pa je pobegao.

zove se ASKA....
 Mislim da tako Plavooki zove Animal lovera...
 Mislim da tako Plavooki zove Animal lovera... 

Aska.... Poznato mi to ime.....Mislim da tako Plavooki zove Animal lovera...

he...ja ih imam nekoliko(zoo vrt)imam i kornjacu i MNOGO ribica i papagaja i psa....pre sam imao i macku i hrcka,ali macku sam morao da dam nekome zbog aske a hrcak izvrsio samoubistvo i bacio se sa zgrade....

Pre nego sto mi se rodio brat, imala sam sve zivo. A prvi kucni ljubimac mi je bila kornjacica Kiki, ali je uginula, mama je za kratko vreme stavila u neku lavor, a verovatno kornjaca nije podnosila plavu boju pa je uginula. Zavlacila se i ispod sudopere, radijatora... Cudna neka zivotinja..
 Pre nego sto mi se rodio brat, imala sam sve zivo. A prvi kucni ljubimac mi je bila kornjacica Kiki, ali je uginula, mama je za kratko vreme stavila u neku lavor, a verovatno kornjaca nije podnosila plavu boju pa je uginula. Zavlacila se i ispod sudopere, radijatora... Cudna neka zivotinja..   

jadan hrčak..
mislim da se tako zvao zlatni retriver od andjele...

moja e kornjaca zove Koki a papagaj mi se zove kiki...jednom kad sam hranio kornjacu ja joj davao neki smoki za kornjace i ona me ujede za prst ja brzo izvadim ruku a ona nije pustila sve dok nisam cimnuo ruku...kako se samo bila prosula na pod i nista joj....

pozzLaq nojt i pozzz za sve..

poZz...odoh i ja...

I ja sam malo pospan..gde se razbežali svi?Iskreno,malo pospano.tI????

I ja sam malo pospan..gde se razbežali svi?

Često si ovde?Verovatno zive svoje zivote.A nekao ja...........
Često si ovde?
Pa ponekad:nono: