- Poruka
- 4.922
meni sve savrseno radi, aj probaj ponowo pa mi reci sta je sad bilo!
vazi sad cu.....javicu ti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni sve savrseno radi, aj probaj ponowo pa mi reci sta je sad bilo!
poZz megy....ma nista evo smorih se.....kod tebe?

Sta se radi? Ana, sto te nema na onom cudu?
 Sta se radi? Ana, sto te nema na onom cudu?Ajde ljuudi ziwlje treba owa tema da napreduje...sta wam je?
 .......sta da pricamo...e cima me riba a necu da joj uzvracam pozive
Plavi ti si nesto ljut na mene?A? Slobodno reci....

Nadji si zivot !!! Vidis da je ovo samo jbni spam ...Idite ljudi na chat i izblbecite se...

Ma ne, nego sam sve u nekoj trci, svasta mi se nesto desava, pa i nemam puno vremena da posvetim forumu, otprilike sat dnevno, ali sad kada bude raspust, ima da se nauzivam!
P.S uf, ne mogu ga docekati!

Koje si ti godiste?
Evo chat teme za opustenu pricu!
Jedina zabrana ovde je za vikanje gluposti tipa "SPAM!" i pisanje besmislenih stvari (kucanje nepovezanih slova ili reci samo radi nabijanja postova)
Ma ne, nego sam sve u nekoj trci, svasta mi se nesto desava, pa i nemam puno vremena da posvetim forumu, otprilike sat dnevno, ali sad kada bude raspust, ima da se nauzivam!
P.S uf, ne mogu ga docekati!
 mali za je ba n si
 mali za je ba n si 
92.....ti?

O_Omali za je ba n si
Sta Uzivas???
Zabavni moj, reci mi kako se zoves...

Ma boli me za Marge...
ANARHIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Ipak hvala na pitanju ...Samo ste smor zestoki ...I nemoj koristiti taj roll ... ubi me u pojam
 ...Ipak hvala na pitanju ...Samo ste smor zestoki ...I nemoj koristiti taj roll ... ubi me u pojamWhat???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ja mislila ti si mladji ja sam 95