Zezanje sve u 16 :)

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I svi pogibose zbog ordinarnih seljacina...

Ljudi ajd pozdravljeni budite svi...Idem na neki put nemame 7 dana ...Jedite pasulj ugojite se...Sad se sigurno pitate imal zivota posle Bozica...Zavisi kolko ce te se ug oj it ii

pa iz istorije ocigledno..
jbte swe petice..niad necu razumeti te ljude..jao imam dve cetvorke, neeeee...
boze...

ja sam imao drugaricu u osnovnoj koja je plakala kao gladna godina zato sto je dobila cetvorku!!! ja iz tog predmeta ako dobijem trojku ja sam srecan a ona place ***...to je stvarno glupo i kuka kako ce je roditelji ubiti od batina,ja stvarno ne kapiram te roditelje oni misle da ce deca vise uciti ako ih biju,ja znam pola drugova koji namerno teraju inat roditeljima zato ih biju a to im ne valja bas....oni ne uce za roditelje nego za same sebe da bi sutra imali leba da jedu....

steta sto ni 5% onih sto idu u sklu to ne kapiraju...
cemu bubanje napamet i sve petice ako veze s` vezom nemas...
neces sutra na poso da odes i da mu pokazes sve petice nego ce te pitati znanje iz struke...
u mom odeljenju od nas 30 mozda dvoje troje to kapiraju i uce za svoju dusu, svi ostali ili ih zabole za skolu ili im je prosek swe u zivotu..
njihova stwar samo onda bolje da ne gubis vreme nego odes naucis neki zanat i barem nesto imas...

steta sto ni 5% onih sto idu u sklu to ne kapiraju...
cemu bubanje napamet i sve petice ako veze s` vezom nemas...
neces sutra na poso da odes i da mu pokazes sve petice nego ce te pitati znanje iz struke...
u mom odeljenju od nas 30 mozda dvoje troje to kapiraju i uce za svoju dusu, svi ostali ili ih zabole za skolu ili im je prosek swe u zivotu..
njihova stwar samo onda bolje da ne gubis vreme nego odes naucis neki zanat i barem nesto imas...

Vala jeste, tipična situacija u Tesli.
Ja i još dva druga smo sada na kraju izabrali da radimo praktične radove kao maturske, ovi ostali naravno sve pismeno. Jer naravno niko nema pojma, "vola bre ne znaju da ubodu", pa kako bi i znali nešto praktično iz struke.
Da smo medicina, ekonomija ili pravo, nego struka koja praktično itekako ima šta da pokaže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back