Zezanje sve u 16 :)

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potpuno isti slučaj
Samo što kod ovog lika ja imam dve petice
I on neće da mi zaključi pet
Kreten

takodje... ja jos imam prosek 4,4 i pet sa polugodja, ali on nece da mi zakljuci pet kao, zbog elektronskog dnevnika iliti elektricnog dnevnika... :roll: nama je bas nastavnica srpskog pricala da nastavnici mogu da brisu ocene i da zakljucuju kako hoce, da je elektronski tu samo da bi roditelji videli preko neta ocene... i ne znam sta sad ostali s*ru, da prostis.

A razredno vece?

Moj razredni je rekao, citiram:
"Da ti treba ta ocena da prođeš odlična, razredno veće bi ti popravilo. A ti već imaš sve petice, i već si odlična, tako da ne vidim potrebu za tim"
Zamisli
U suštini
Meni ne bi bilo ovoliko krivo kada bih imala 4 iz bilo kog drugog predmeta
Jer sam sve mnogo manje učila
A za istoriju sam se bukvalno polomila
I samo istoriju učila od septembra
I za takmičenje naučila 70 strana za tri dana
I on opet neće da mi zaključi pet
Pa stvarno ne mogu više... :cry:

"Da ti treba ta ocena da prođeš odlična, razredno veće bi ti popravilo. A ti već imaš sve petice, i već si odlična, tako da ne vidim potrebu za tim"
Zamisli
U suštini

isti slucaj... potpuno isto sve, samo ja nemam sve petice...

Zamisli
U suštini

A iz cega si ishla na takmicenje?:klap:

A kakakv si ti ucenik? SAada ce da kaze dak generacije?;)

ja sam vrlo-dobar, dobar, ono sto eba da ucim elektronika, oet, telekomunikacije, primena, merenja, to ucim..a za istoriju i ostale zayebancije mi bash...
da ucim to bio bi odlican..
uspeh mi je zadnja stwar na svetu..bitno mi je da naucim ono sto mi treba i od cega cu sutra leba da imam...
od swih petica sigurno necu imati, niti od istorije i geografije..
a neki uce samo da bi njihovi mama i tata imali dete kakvo samo pozeleti mozes..po ceo dan za knjigom i sve petice...:dash:

ja sam vrlo-dobar, dobar, ono sto eba da ucim elektronika, oet, telekomunikacije, primena, merenja, to ucim..a za istoriju i ostale zayebancije mi bash...
da ucim to bio bi odlican..
uspeh mi je zadnja stwar na svetu..bitno mi je da naucim ono sto mi treba i od cega cu sutra leba da imam...
od swih petica sigurno necu imati, niti od istorije i geografije..
a neki uce samo da bi njihovi mama i tata imali dete kakvo samo pozeleti mozes..po ceo dan za knjigom i sve petice...:dash:

Nisu svi takvi.... Ja po ceo dan visim napolju ili sam za kompom pa opet imam sve petice. Dok ce moj drug mozda ponavljati razred... ;) :nono:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back