fidziks
Ističe se
- Poruka
- 2.986
bice ti lakse........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

iznad mog stana je krov i to je ograđeno, ograda visoka 1m.. Mama izašla da raširi veš, ostavila lavor na neku stolicu.. Stalno je on a izlazila na krov da šeta kad je sunčano.. I to jutro, posle desetak dana neprestane kiše, konačno fino vrijeme.. Mama izašla, raširila veš, i šetala nekoliko puta, od jedne do druge ograde.. I imala je naviku da se nasloni na ogradu.. Naslonila se, doživjela drugi moždani udar, ipala sa zgrade
![]()

iznad mog stana je krov i to je ograđeno, ograda visoka 1m.. Mama izašla da raširi veš, ostavila lavor na neku stolicu.. Stalno je on a izlazila na krov da šeta kad je sunčano.. I to jutro, posle desetak dana neprestane kiše, konačno fino vrijeme.. Mama izašla, raširila veš, i šetala nekoliko puta, od jedne do druge ograde.. I imala je naviku da se nasloni na ogradu.. Naslonila se, doživjela drugi moždani udar, ipala sa zgrade
![]()
![]()

ja sam vam rekla da ćete se šokirati..![]()
OVO JE STVARNOM STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo sedeti i plakati, nista vise...

ne ser...
ne zezaj da je pala sa zgrade?!?!?!?!?!?!
pa koliko je zgrada visoka???
a jel bi prezivela da nije pala???
ne ser...
ne zezaj da je pala sa zgrade?!?!?!?!?!?!
pa koliko je zgrada visoka???
a jel bi prezivela da nije pala???

ali ona ne bi pala da nije dozivjela mozdani udar..........i ti lashe malo sa rijecnikom.........samo zamisli da se tebi owo dogodilo pa onda pricaj
ozbiljno ti kažem..
zgrada ima 6 spratova, 14m..
rijetko ko preživi drugi moždani..
ona je vjerovatno već bila mrtva dok je padala..![]()

u prošlu srijedu![]()
napisaću vam još..
ruke mi drhte, pa sporije pišem..
ne mogu ni da zamislim kako ti je