Zezanje sve u 16 :)

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iznad mog stana je krov i to je ograđeno, ograda visoka 1m.. Mama izašla da raširi veš, ostavila lavor na neku stolicu.. Stalno je on a izlazila na krov da šeta kad je sunčano.. I to jutro, posle desetak dana neprestane kiše, konačno fino vrijeme.. Mama izašla, raširila veš, i šetala nekoliko puta, od jedne do druge ograde.. I imala je naviku da se nasloni na ogradu.. Naslonila se, doživjela drugi moždani udar, i :cry::cry::cry: pala sa zgrade:cry::cry::cry:

:shock::shock::shock::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

iznad mog stana je krov i to je ograđeno, ograda visoka 1m.. Mama izašla da raširi veš, ostavila lavor na neku stolicu.. Stalno je on a izlazila na krov da šeta kad je sunčano.. I to jutro, posle desetak dana neprestane kiše, konačno fino vrijeme.. Mama izašla, raširila veš, i šetala nekoliko puta, od jedne do druge ograde.. I imala je naviku da se nasloni na ogradu.. Naslonila se, doživjela drugi moždani udar, i :cry::cry::cry: pala sa zgrade:cry::cry::cry:

ne ser...
ne zezaj da je pala sa zgrade?!?!?!?!?!?!
pa koliko je zgrada visoka???
a jel bi prezivela da nije pala???

a jesi li ti to vidjela??
stvarno tragedija nad tragedijama:cry::cry:

milance stvarno mi je zao...
i ne znam sta vise da kazem...................................................... .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ja sam jos uvek u soku....
sad-smiley-030.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back