Zezanje sve u 16 :)

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo gledas marketing,to je sve laz!Mislis da moras da budes anoreksicna,izblajhana,sisata manekenka da bi te neko primetio?Daj bre,ukusi su toliko razliciti,mnogo je bitnije da nekome bude prijatno u tvom drustvu,da budes prirodna i nasmejana..:heart::heart::heart::heart::heart:

Jao..Ma ne gledam..Mozda se previse ugledam na Tarju..Vidi je, prelepa je, andjeo moj :D

Evo nove pesme, solo, die alive:

I nije li prelepa?U svakom smislu...Hocu da sam ona :cry:

Dobro vece! :D Sta ima novo? Ja tek sada zavrsila radove iz likovnog, radila ih od sedam.... :( Mogu da se pohvalim da sam napravila remek delo... :lol: :D

ajao... Garant radish radove iz likovnog...?:shock: u zivotu nisam nacrtala NI JEDAN rad iz likovnog (a retko sam i bila na chasu) i uvek sam imala 5....
Ja evo sada inache(u 10) doshla iz shkole ,bila na glupavom horu...Grrr!
Koji djavo me terao da se i uchlanim tamo... Kakav sam ja kreten!:roll:
Ima li koga ovde,ili ste vec svi na spavanju....ZzZzZ:mrgreen:

Meni je mama stalno crtala te radove...Neke sam chak i ja crtala ali negde posle petog...batalila sam svoje umetnichke sklonosti..:lol:
A jednom sam i ja stvarno nacrtala neku lepu zmiju.Bash je bila brutalno dobra...Ali proshla su mene ta vremena crtanja....:mrgreen:
Shta ti josh radish?
Jel smo mi tu jedine ili mi se chini.....?

Heheheh, ja se prijavila za orkestar i nastavnica me toliko gnjavi i smara da je to nevereovatno! :mad:

Aaaaaaa,za to mi nishta ne prichaj!
U sedmom razredu sam se i ja prijavila za neki kvazi orkestar...I onda mi je nastavnica uvalila ZVECHKE!!! :shock:
Morala sam da zvechim njima pred celom shkolom....Kakav je to bio blam!:confused:
Strasho!! BEzi od toga dok josh mozesh!

Izgleda da smo jedine :D.....Ja mamu nekad nagovorim ali ona mi samo upropasti i napravi jos veci posao..... Kad se potrudim rad stvvarno moze da mi ispadne extra, ali treba se potruditi :lol: Prosli cas nam svima podelila keceve zato sto joj niko ne donosi radove. Ja barem radim nesto ne casu za razliku od drugih koji je stalno zezaju.... Nije fer, to mi prvi kec... :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back