Vodjena Snom
Domaćin
- Poruka
- 3.551
Rekla sam, ali mi tu NIKO ne moze pomociPodeli sa nama svoju muku,mozda mozemo da ti pomognemo nekim pametnim savetom..?:?
To sto ja pucam...To je moj najveci problem :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekla sam, ali mi tu NIKO ne moze pomociPodeli sa nama svoju muku,mozda mozemo da ti pomognemo nekim pametnim savetom..?:?
Rekla sam, ali mi tu NIKO ne moze pomoci
To sto ja pucam...To je moj najveci problem :x
e vodjena ne budi magare nego nam lepo ispricaj sta se desilo....cisto da mi ostali forumasi ne bi crkli u neznanju
Ma, nije bitno.Danas me je to pogodilo, sta, videla ga je ona, pa?Ali ne, ja sam MORALA da prsnem...I jos je rekla da je ljubomorna na njega, jer ima PRELEPU loknastu kosu, dugu, naravno...Prsla sam...Prsla...
Upravo..Lik je PRELEP, a onda mi NAJBOLJA drugarica kaze kako joj se MNOGO svidja ON...:xZnaci beznadezno zaljubiska?ops:
Upravo..Lik je PRELEP, a onda mi NAJBOLJA drugarica kaze kako joj se MNOGO svidja ON...:x
E pa za to postoje reci,je li ona zna da se i tebi svidja taj decko?
Ma, druzimo se mi, ali se ne vidjamo cesto...Valjda zna da mi se svidja...Valjda...A sto ti nisi uspostavila neki kontakt sa njim?Jesi li mu uopste stavila do znanja da ti se svidja?
Ma, druzimo se mi, ali se ne vidjamo cesto...Valjda zna da mi se svidja...Valjda...

Cao emily.
E pa onda mu daj do znanja da ti se svidja,zensko si,znas kako se to nenametljivo radi...![]()
Ma, kad bih bila lepa...Ali ovako..
Pa sta?devojke su uvek samokriticne.lepa si sta ti hvali??Mozda mu se svidjas

Nemoguce...![]()
Nije nemoguce.Kao sto kaze emilly pokusaj da mu das do znanja da ti se svidja.Jel' ste isto godiste?Pitam bezveze