Баја мали Книнџа
Ističe se
- Poruka
- 2.671
Eeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj swce moje!!!!!!!!!!!!! Sta mi radis? Ovde ima MSN ali ja zaboravila sifru..![]()
eve me, kako bre da zaboravis sifru, dobro atresu nisi zaboravila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj swce moje!!!!!!!!!!!!! Sta mi radis? Ovde ima MSN ali ja zaboravila sifru..![]()

Ne mogu da se setim, pa ubi, nego dobro je to sto kuci ne moram da je ukucavam, cim uplaim komp on mi se upali. A ovako, probala sam sve sto sam svugde stavljala i ne mogu se setiti... 

Sta radis?Lakiiiiiiii![]()
Sta radis?
zdravo minnie sta radish, kako si mi???![]()
U informatici sam, ovi mi probise usi sa Tokio Hotelom, sve devojcice iz odeljenja se sada nalozile na njih, i meni probise usi... Jedino mi je lepa njihova pesma 1000 mora, a ovaj Scream je samo napravljen da probija usi..
Jedino sto se cuje je SCREAM! 
megy ni ti ne ides na krstu, jeli??

Smaram se..U informatici sam, ovi mi probise usi sa Tokio Hotelom, sve devojcice iz odeljenja se sada nalozile na njih, i meni probise usi... Jedino mi je lepa njihova pesma 1000 mora, a ovaj Scream je samo napravljen da probija usi..
Jedino sto se cuje je SCREAM!
![]()

nista bzvz, dosao iz skole i tako.................ti???
Posle ovoga imam jos jedan cas..
Ali jedino dobro u ovom danu je to sto nisma imala prvi cas, tako da nisam morala da ustajem rano..
Samo stavljam ove tuzne smajlije.. 
Kako ne idem........?![]()
ma loshe sam postavio pitanje, ti ne idesh na MSN, jeli tako???
Ja tek sada u skoli..Posle ovoga imam jos jedan cas..
Ali jedino dobro u ovom danu je to sto nisma imala prvi cas, tako da nisam morala da ustajem rano..
Samo stavljam ove tuzne smajlije..
![]()
Sta mi rece? 
Jao ljudi ja imam 2.095 poruka na owoj temi......lol
kako znash to?