Žestoko krenuli na EU zemlje koje nisu priznale Kosovo, čak koriste i UEFA!

nesko101

Elita
Poruka
20.808
Autorska
Pobeda Bajdena je probudila avete prošlosti koji su krenuli kao zveri na malenu pravoslavnu zemlju Srbiju.UEFA JE tkz.Kosovo namerno ubacila da igra sa zemljama koje je ne priznaju.Španija čak najavljuje da uopšte neće da igra.Da li se vraćaju devedesete pitam vas sad ja?
Evo i dokaza o lakrdiji globalista koji koriste i fudbal za otimanje teritorija priznatim državama
ŠPANIJA NEĆE DA IGRA PROTIV ''KOSOVA'' - PODRŽAVA SRBIJU: Nastavlja se lakrdija koju je napravila UEFA! | Mondo Portal

Krenulo se i u kontrasmeru :rtfm:
----------------------------------------------

Нацрт извештаја Европског парламента: Позив преосталим чланицама ЕУ да признају независност Косова

Данас пре 42 минута | Пише: ФоНет

26808403pgvbke.jpg

Нацрт извештаја Европског парламента о Косову, позива преосталих пет држава чланица Европске уније (ЕУ) да признају независност Косова, наглашавајући како би признање било „корисно за нормализацију односа између Косова и Србије”, наведено је у документу који је израдила известилац за Косово у ЕП Виола фон Крамон, а разматраће га остали посланици.
У нацрту за Косово се наглашава да је нормализација односа између Србије и Косова приоритет и предуслов за приступање ЕУ, а стране се позивају да се досадашњи договори, спроведу „благовремено и у дуброј намери”, пренео је Радио Слободна Европа. Европски парламент тим документом, такође, позива Савет ЕУ да хитно одобри визну либерализацију за грађане Косова у складу са препоруком Европске комисије, која сматра да су испуњени сви услови. У документу, посланици

Krenulo se i u kontrasmeru :rtfm:
----------------------------------------------

Нацрт извештаја Европског парламента: Позив преосталим чланицама ЕУ да признају независност Косова

Данас пре 42 минута | Пише: ФоНет

26808403pgvbke.jpg

Нацрт извештаја Европског парламента о Косову, позива преосталих пет држава чланица Европске уније (ЕУ) да признају независност Косова, наглашавајући како би признање било „корисно за нормализацију односа између Косова и Србије”, наведено је у документу који је израдила известилац за Косово у ЕП Виола фон Крамон, а разматраће га остали посланици.
У нацрту за Косово се наглашава да је нормализација односа између Србије и Косова приоритет и предуслов за приступање ЕУ, а стране се позивају да се досадашњи договори, спроведу „благовремено и у дуброј намери”, пренео је Радио Слободна Европа. Европски парламент тим документом, такође, позива Савет ЕУ да хитно одобри визну либерализацију за грађане Косова у складу са препоруком Европске комисије, која сматра да су испуњени сви услови. У документу, посланици
MOJE TEME SU UVEK ISPRED VREMENA TAKO DA NI SAMI MODERATORI TO NE MOGU DA SHVATE.

Ово је посредан доказ да је жреб диригован.

Изгледа да се данас све намешта. Од избора до распореда у квалификацијама.

Такође и резултати утакмица.

Сад треба да се правимо да је случајност то што су у групи поред Шпаније и Грчка и Грузија које нису признале Косово (и Метохију)?

Наравно да није случајност.

А Србију су купили, опет, јефтино. Тј. ставили јој најлакше могуће противнике од могућих из одговарајућих шешира.

Добро, знам да ће сад да ме оптуже да сам параноик, али превише је случајних немештања у данашњем Орвеловом свету.

Ja znam da bi sada Srbija bolje prošla da Beograd ne postoji.

Био некад тамо у Београду трамвај број 2.

И он је кружио ту по центру.

Те шине још постоје. Само је битно површину које окружују те шине сравнити са земљом.

Био некад тамо у Београду трамвај број 2.

И он је кружио ту по центру.

Те шине још постоје. Само је битно површину које окружују те шине сравнити са земљом.
Oni će se sami uništiti zato što idu putem Sodome i Gomore.

Back