petar_z Iskusan Poruka 5.282 08.05.2015. u 21:15 - Žestoki odnosi #26 rina22: Grlo me nije bolelo nikad posle odnosa, alii pica... kad preteram, tipa 3+ puta za redom, obavezno me boli ujutru Kliknite za proširenje... Moras ti jos da vezbas. Poznato ja da forumasi to rade minimum pet puta bez vadjenja.
rina22: Grlo me nije bolelo nikad posle odnosa, alii pica... kad preteram, tipa 3+ puta za redom, obavezno me boli ujutru Kliknite za proširenje... Moras ti jos da vezbas. Poznato ja da forumasi to rade minimum pet puta bez vadjenja.
rina22 Zainteresovan član Poruka 210 09.05.2015. u 03:27 - Žestoki odnosi #27 petar_z: Moras ti jos da vezbas. Poznato ja da forumasi to rade minimum pet puta bez vadjenja. Kliknite za proširenje... nadji ti meni muskarca koji moze da izdrzi 5 puta i nema problema sto se mene tice, mogu 24/7, al ko ce da me izdrzi
petar_z: Moras ti jos da vezbas. Poznato ja da forumasi to rade minimum pet puta bez vadjenja. Kliknite za proširenje... nadji ti meni muskarca koji moze da izdrzi 5 puta i nema problema sto se mene tice, mogu 24/7, al ko ce da me izdrzi
petar_z Iskusan Poruka 5.282 09.05.2015. u 07:21 - Žestoki odnosi #28 rina22: nadji ti meni muskarca koji moze da izdrzi 5 puta i nema problema sto se mene tice, mogu 24/7, al ko ce da me izdrzi Kliknite za proširenje... Evo ja bih probao ali nista ne obecavam Poslednja izmena: 09.05.2015.
rina22: nadji ti meni muskarca koji moze da izdrzi 5 puta i nema problema sto se mene tice, mogu 24/7, al ko ce da me izdrzi Kliknite za proširenje... Evo ja bih probao ali nista ne obecavam
Lollol Poznat Poruka 9.450 09.05.2015. u 09:43 - Žestoki odnosi #29 A jbg, zaheban je taj deep throat majku mu. A mozda neki forumas, cim je tako obdaren .
rina22 Zainteresovan član Poruka 210 09.05.2015. u 12:35 - Žestoki odnosi #30 petar_z: Evo ja bih probao ali nista ne obecavam Kliknite za proširenje... hahaha, bas si divan ^^ Lollol: A jbg, zaheban je taj deep throat majku mu. A mozda neki forumas, cim je tako obdaren . Kliknite za proširenje... pa jeste, ne moze to bas svako da radi
petar_z: Evo ja bih probao ali nista ne obecavam Kliknite za proširenje... hahaha, bas si divan ^^ Lollol: A jbg, zaheban je taj deep throat majku mu. A mozda neki forumas, cim je tako obdaren . Kliknite za proširenje... pa jeste, ne moze to bas svako da radi
G gost 371695 Elita Poruka 19.917 09.05.2015. u 12:40 - Žestoki odnosi #31 pa šta je 5 puta uz dobru ribu , ništa ....realno
petar_z Iskusan Poruka 5.282 09.05.2015. u 15:52 - Žestoki odnosi #32 rina22: hahaha, bas si divan ^^ Kliknite za proširenje... Takav sam po celom telu
L Luv2fkUbb Aktivan član Banovan Poruka 1.041 09.05.2015. u 23:39 - Žestoki odnosi #33 kicmar: Ćao, interesuje me je li moguće da ženu nakon grubog i silovitog oralnog seksa sledeći dan boli grlo? Je li vas ikada tako bolila ******, mališa ili grlo nakon šta ste se dobro ispraskali? Kliknite za proširenje... nije me bolelo grlo samo penis ili glavic - - - - - - - - - - rina22: nadji ti meni muskarca koji moze da izdrzi 5 puta i nema problema sto se mene tice, mogu 24/7, al ko ce da me izdrzi Kliknite za proširenje... to samo u RL mogu Cela ceta ?
kicmar: Ćao, interesuje me je li moguće da ženu nakon grubog i silovitog oralnog seksa sledeći dan boli grlo? Je li vas ikada tako bolila ******, mališa ili grlo nakon šta ste se dobro ispraskali? Kliknite za proširenje... nije me bolelo grlo samo penis ili glavic - - - - - - - - - - rina22: nadji ti meni muskarca koji moze da izdrzi 5 puta i nema problema sto se mene tice, mogu 24/7, al ko ce da me izdrzi Kliknite za proširenje... to samo u RL mogu Cela ceta ?
gost 189815 Iskusan Poruka 5.826 16.05.2015. u 00:30 - Žestoki odnosi #34 MrNapokon: E bas sam se napalio. Ne mogu da razmisljam o temi koliko sam se napalio. Kliknite za proširenje... mmaher: nemam pojma... daj malo podrobnije opisi situaciju... kako je doslo do toga? Kliknite za proširenje... Xaxaxa - - - - - - - - - - petar_z: Evo ja bih probao ali nista ne obecavam Kliknite za proširenje... I posle kazu nema kawaljera
MrNapokon: E bas sam se napalio. Ne mogu da razmisljam o temi koliko sam se napalio. Kliknite za proširenje... mmaher: nemam pojma... daj malo podrobnije opisi situaciju... kako je doslo do toga? Kliknite za proširenje... Xaxaxa - - - - - - - - - - petar_z: Evo ja bih probao ali nista ne obecavam Kliknite za proširenje... I posle kazu nema kawaljera