Zesci raskid.

Pricao mi je jedan poznanik dok je ziveo u inostranstvu...

Setam parkom jednom, i sudarim se sa ribicom na rolerima samo takvom. Bomba !!, prava ona funky, sexy lujkica na rolerima sva u zutom. I padnemo tako i slucajno je uhvatim "dole", kad ono pisha.....I onako zaprepascen, trudim se da ostanem cool, oci nam se zasjaje, ona se podize, nastavi sa rolerajom i kikoce onako najsladje : hihihihihi. I ode.... Jesam li ja gej ? Sta se desava samnom ? ne mogu da je izbacim iz glave....

Ne znam sta da mu kazem....

ako mu se mota po glavi

onda neka se nasladi pa neka nam javi

Setam parkom jednom, i sudarim se sa ribicom na rolerima samo takvom. Bomba !!, prava ona funky, sexy lujkica na rolerima sva u zutom. I padnemo tako i slucajno je uhvatim "dole", kad ono pisha.....I onako zaprepascen, trudim se da ostanem cool, oci nam se zasjaje, ona se podize, nastavi sa rolerajom i kikoce onako najsladje : hihihihihi. I ode.... Jesam li ja gej ? Sta se desava samnom ? ne mogu da je izbacim iz glave....

Lik nije gej nego je infantilan.

Poslednja izmena:

latentni pederko...

Dodao bih i da je čulan čovek koji gleda spoljašnje.Da je taj transvestit na kojeg je naleteo bio neki ružan lik sa maljama i brčinama umesto na rolerima, verovatno bi ti sada sa grozom pričao - kakav ružan derpe, fuuuj :malav:.

Nije gej , opet spominjem.Verovatno je taj tvoj poznanik mlad, požudan i detinjast lik, ali nije gej.:lol:

Dodao bih i da je čulan čovek koji gleda spoljašnje.Da je taj transvestiti na kojeg je naleteo bio neki ružan lik sa maljama i brčinama umesto na rolerima, verovatno bi ti sada sa grozom pričao - kakav ružan derpe, fuuuj :malav:.

Nije gej , opet spominjem.Verovatno je taj tvoj frend, mlad, požudan i detinjast lik, ali nije gej.:lol:

Da znas. Bas to. Nego ta prica kao oci im se zacaklile, kao nesto su se prepoznali ocima i sl. Ma da. Da je neki brkajilo u stockingsu, ne bi mu se caklile oci...

Da znas. Bas to. Nego ta prica kao oci im se zacaklile, kao nesto su se prepoznali ocima i sl. Ma da. Da je neki brkajilo u stockingsu, ne bi mu se caklile oci...

Definitivno ne bi.:lol:

Recimo ovakvog transvestita bi brzo zaboravio :hahaha:

uh66265,1288089447,1201683822_punk-transvestit.jpg

Bas je cakan, sta mu fali ? Deluje uzbudljivo, kao kerber...A ima neke setne okice.

Taj lik uživa u intenzivnim emocijama, nezavisno od kvaliteta tih emocija.Upravo zato što je svestan da je naleteo na muškarca u ženskoj odeći i da je takva ljubav za njega nemoguća, upravo zato što on sam nije gej lik, uživa u svojoj tuzi.Tipičan emo fazon sa malom dozom mazohizma i sentimentalnih slina.

Poslednja izmena:
Pa ok sada se ne razumem bas toliko u emo ppulaciju. Deluje mi kao neka blaza dark gotik varijanta i izvedeno iz onog emotivan/na, pa emo. Znaci neka deca sto su u neizlecenom pubertetskom delirijumu. Sada ne znam koliko to ima veze sa sexualnom i romanticnoscu privlacnosti muskarca ka tranvestiti.
Ako sam skapirao to je zato sto je emotivno nezreo, i ne identifikuje u potpunosti privlacnost ka zenskom polu i vagini, i podsvesno zeli da ima evidentost polnog organa, a da to i dalje bude zensko. Moguce da ima veze sa emocijama, mada ne bih bas tvrdio da je to u potpunosti istina i tipicnost...Mozda mu se vagina smucila (tipicno zensko telo, tipican zenski mentalitet) zeli drugacije, nesto blize njegovom muskom mentalitetu, i u eksperimentalnoj je fazi....

nek je izbaci iz glave i ubaci u guzu :mrgreen:

Back