Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.315
nema veze sve za ljubav ode na operaciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricao mi je jedan poznanik dok je ziveo u inostranstvu...
Setam parkom jednom, i sudarim se sa ribicom na rolerima samo takvom. Bomba !!, prava ona funky, sexy lujkica na rolerima sva u zutom. I padnemo tako i slucajno je uhvatim "dole", kad ono pisha.....I onako zaprepascen, trudim se da ostanem cool, oci nam se zasjaje, ona se podize, nastavi sa rolerajom i kikoce onako najsladje : hihihihihi. I ode.... Jesam li ja gej ? Sta se desava samnom ? ne mogu da je izbacim iz glave....
Ne znam sta da mu kazem....
Setam parkom jednom, i sudarim se sa ribicom na rolerima samo takvom. Bomba !!, prava ona funky, sexy lujkica na rolerima sva u zutom. I padnemo tako i slucajno je uhvatim "dole", kad ono pisha.....I onako zaprepascen, trudim se da ostanem cool, oci nam se zasjaje, ona se podize, nastavi sa rolerajom i kikoce onako najsladje : hihihihihi. I ode.... Jesam li ja gej ? Sta se desava samnom ? ne mogu da je izbacim iz glave....
Sto infantilan?Lik nije gej nego je infantilan.
Sto infantilan?
latentni pederko...Pricao mi je jedan poznanik dok je ziveo u inostranstvu...
Zato što je takva beznačajna stvar izazvala takvu emocionalnu uzburkanost i opsesiju kod njega.Razuman čovek bi slegao ramenima i zaboravio to iskustvo.Ništa posebno, naleteo na osobu nedefinisanog pola.
Dodao bih i da je čulan čovek koji gleda spoljašnje.Da je taj transvestiti na kojeg je naleteo bio neki ružan lik sa maljama i brčinama umesto na rolerima, verovatno bi ti sada sa grozom pričao - kakav ružan derpe, fuuuj.
Nije gej , opet spominjem.Verovatno je taj tvoj frend, mlad, požudan i detinjast lik, ali nije gej.![]()
Zanimljiv odgovor. Odkud znam, lik veruje u sudbinu i ljubav na prvi pogled i sl...
Eto pravog odgovora.![]()
Da znas. Bas to. Nego ta prica kao oci im se zacaklile, kao nesto su se prepoznali ocima i sl. Ma da. Da je neki brkajilo u stockingsu, ne bi mu se caklile oci...
Definitivno ne bi.
Recimo ovakvog transvestita bi brzo zaboravio
![]()
Bas je cakan, sta mu fali ? Deluje uzbudljivo, kao kerber...A ima neke setne okice.
Pa ok dva puta vec kazes da je *****, sta sad. Ima nas koji hocemo da filozofiramo o tome
nek je izbaci iz glave i ubaci u guzu![]()