"Verujte mi dosta ljudi kupuje, jer je sve kvalitetno i vecini ne treba ni da se objasnjava sta je zepter".....

nije kvalitetno vec je papreno skupo i ne vredi ni deseti deo love za koju se prodaje.Zato se prodavci i ozvalave od price i ubedjivanja.
"Drugo, ovaj posao moze da se obavlja i honorarno, sto znaci, imate drugi posao gde imate fiksnu platu od vaseg vremena koliko mozete odvojite nesto vremena i mozete lepo da zaradite jednu dodatnu platu.I ja kad sam pocinjala dosta sam radnika u zepteru pitala kako je i koliko zaradjuju, odgovori su bili razliciti.Ko se ne trudi i ne radi taj i nema, ko se malo potrudi verujte mi isplati se" taj posao i rade samo honorarno jer se od njega ne moze ziveti na duge staze i kad ispucas sve priajtelje, tetke strine i komsiluk zavrsio si karijeru.
Ako i zaradis jednu ili dve plate to je otprilike sve sto ces dobiti ali ces zato za ceo zivot imati na vratu sve "musterije" kojima si uvalio to preskupo posudje i drangulije koje i nisu bas takve kakvim si ih ti reklamirao.Dakle uvala klasicna i gadja na onaj krug prodavcevis bliskih poznanika i familije koja iz nekog poriva( sazaljenje, simpatija rodbinsko prijateljska kombinacija) treba da to kupia to preskupo djubre od tebe.