FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.947
Uostalom, za vreme Aparthejda znao se red i zakon, bilo je manje kriminala a i bolje se živelo. Bolje su živeli i Crnci samo kad su hteli da rade. To je javna tajna samo se ne sme pričati zbog političke korektnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poruka mi ceka na moderaciju, inače je sasvim dobra osim prve rečenice, zato smeh
Pa istina je, proverila sam, 1652 su se belci naselili, od tada se išlo u sve veće nasilje prema crncima. Ok je, ne vređam se samo nisam razumela. Sve u svemu jezivo je šta se sve dešava i šta se dešavalo.Poruka mi ceka na moderaciju, inače je sasvim dobra osim prve rečenice, zato smeh
Samo navodim činjenice. Nigde nisam napisala da je u redu ubijanje bilo koga, ikada. Pa ovde na forumu još uvek ratuju četnici, partizani i ustaše a koliko je godina prošlo? A 500 godina pod Turcima? Sve što ovde ne valja pravdamo Turcima, eto paralele. Ako su nas pokvarili šta radimo da se popravimo? I na kraju što ja da raspravljam o nečemu što nema veze sa mnom, moje mišljenje neće promeniti ništa a i tema je varenje. Hvala na razgovoru, bilo je zanimljivo.Aman dosta više sa tom mantrom, pa ispade da je u redu vraćati zločine, čak i poželjno? Kako ne kriviš nekoga ko ubije? Ja sad ubijem nekoga čiji je deda pre 100 godina ubio mojeg dedu. Zbogom pameti.
Mnogo laske je sedeti u basti nekog kadea, bistriti svetsku i domacu politiku, facebook i twitter objave, zickati od poznanika produzeni sa mlekom ili kriglu piva, pricati o propustenim zivotnim sansama kad zbog necijeg upliva propustise kolosalnu priliku da se obogate nego raditi u znoju lica svog i na kraju zaraditi.Danas svi hoce na "Enter" da zarade paruzdine,a nisu svesni da kao zanatlije mogu mnogo zaraditi,samo treba raditi.
Onda ce zaraditi,da izvines budzu.Mnogo laske je sedeti u basti nekog kadea, bistriti svetsku i domacu politiku, facebook i twitter objave, zickati od poznanika produzeni sa mlekom ili kriglu piva, pricati o propustenim zivotnim sansama kad zbog necijeg upliva propustise kolosalnu priliku da se obogate nego raditi u znoju lica svog i na kraju zaraditi.
Pa tako kad navratim u Srbiju i prosetam kroz centar Zemuna ili po Dortjolu vidim armiju likova koji i posle 15-20 godina i dalje besposlice i kukaju na sistem, drzavu, roditelje, bivse supruge, neyeb.icu, besparicu... no, za sve te godine nije ima palo na pamet da u ruke uzmu mistriju, motricangle ili macolu.
Maло је примитивно, јер није исто западни и источни белац, турски белац, балкански белац, белац исламиста, бели ганци итд.Koliko vekova su bili robovi, bukvalno, nekako ih i ne krivim. Svašta su im radili sad kukaju. Na jednom snimku ima neki put, kroz ruralni deo, sa obe strane beli krstovi belaca farmera koji su ubijeni. Ne biraju, sve redom bez milosti, cele porodice. Kuće su u rešetkama, deo gde su spavaće sobe rešetke. Aparthejd traje vekovima, to se ne zaboravlja tako lako i sad stiže na naplatu.
A šta belci uopšte traže u Africi?Skoro sam gledala snimak, red pred USA ambasadom za iseljeničke vize, a okolo naoružani čuvari. Sve je gore i ono što je ostalo rasprodaje šta može i beži. Baš je zagudilo dole.
Primitivno? Ok ako tako misliš, ja sam mislila da su neke osnovne stvari o kolonizaciji svima poznate pa se time nisam ni bavila.Maло је примитивно, јер није исто западни и источни белац, турски белац, балкански белац, белац исламиста, бели ганци итд.
Као што и обојени нису исти, ако долазе из Бурундија, С.А.Д., Кубе.
Izgleda da su našli šta su tražili jer to sad imaju kod kuće, u velikom broju.A šta belci uopšte traže u Africi?
Па јесу свима познате, али ја не причам о томе, него о расним односима.Primitivno? Ok ako tako misliš, ja sam mislila da su neke osnovne stvari o kolonizaciji svima poznate pa se time nisam ni bavila.
Rasni odnosi su jasni, crnci se svete belcima, u sopstvenoj zemlji, činjenica.Па јесу свима познате, али ја не причам о томе, него о расним односима.
То је као када би Роми, који су страдали поприлично у др.св. рату, отишли у Русију да се свете Немцима и онда убијају Русе, јер јбга какве везе има белци су белци, нација није битна, ни етничка припадност.![]()