Зеолитом против кемтрејлса :) - има нам Спаса :)

Zdravo svima,

Evo posle upotrebe zeolita od par meseci, mogu reci da je super. Pila sam ga zbog opste slabosti i malaksalosti organizma, bolova u misicima. Analiza krvne slike je u redu, moj lekar kaze da mi nije nista, a ja danima u krevetu. Najobicniji kucni poslovi su bili pravo mucenje. Tvrdim da mi je zeolit pomogao. Naravno da ga jos uvek pijem.
Nabavljala sam ga pouzecem iz Vranja.

pored hemisko sastava zeolita veoma je bitana velicina i oblik same cestice . u sustini sto manja cestica u obliku kao snezne pahulje , zahvatice svojim siljcima vise slobodnih elektrona toksina . tako da se kvalitet meri u velicini zrna i specijalnim nacinom usitnjavanja cime bi isto dobilo specifican oblik ostrih siljaka svakog pojedinacnog zrna . zeolit se ne sme osetiti u ustima kao neki pesak , vec kao fini mekan ali ipak ostar puder . duzim stajanjem zeolit oslabi tako da ga treba reaktivirati zagrevanjem u pogodnoj posudi na nekoj srednjoj temperaturi 150 do 200 stepeni petnestak minuta .

daleko bolji nego onaj stocni sto se prodaje na dzakove

A gde ima da se kupi uopste. Jer ga ni u apotekama vise nema.. a ni u DM-u. Onaj strong nature ne pravi vise izgleda,,,

- - - - - - - - - -

Zdravo svima,

Evo posle upotrebe zeolita od par meseci, mogu reci da je super. Pila sam ga zbog opste slabosti i malaksalosti organizma, bolova u misicima. Analiza krvne slike je u redu, moj lekar kaze da mi nije nista, a ja danima u krevetu. Najobicniji kucni poslovi su bili pravo mucenje. Tvrdim da mi je zeolit pomogao. Naravno da ga jos uvek pijem.
Nabavljala sam ga pouzecem iz Vranja.

A kako iz Vranja? Od koga? Ima li tu nekog sertifikata? Da ti nije prodavao kaenje neko a ti se izlecila placebo efektom?

- - - - - - - - - -

To je opste poznata javna tajna :heart:

A koji ste vi rekli da ste koristili zeolit? :)

Uzim zeolit nekih mesec i po dana .Pojavio se problem sa praznjenjem creva.Rekli su mi da moram uzimati dosta vode jer zeolit sve kao resetka skupi..Napravila sam pauzu, regulisala stolicu i nastavila da uzimam zeolit. Problem se ponovo javio. Sta da radim?Ne bih da prestanem sa uzimanjem zeolita, jer sam od toliko ljudi cula sve najbolje , ali ne bih da sebi napravim jos veci problem zbog opstipacije.Pila sam jednom dnevno 5g paha u casi vode od 2dl. Da li da smanjim dozu. Koliko uopste dugo treba uzimati zeolit?

Back