Ženu dajem, stranku ne dam

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
Spojila ih politika, ali im je i presudila: Razvode se Nemanja i Aleksandra Šarović!...

Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/najnovije-vesti/spojila...udila-razvode-se-nemanja-i-aleksandra-sarovic © svet

pa kaže:
kako biste funcionisali sa partnerom
koji je radikalno posvećen bilo kojoj političkoj partiji
a pogotovo protivničkoj
da li bise bili u vezi sa partnerom-kom koji se bavi politikom?

Spojila ih politika, ali im je i presudila: Razvode se Nemanja i Aleksandra Šarović!...

Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/najnovije-vesti/spojila...udila-razvode-se-nemanja-i-aleksandra-sarovic © svet

pa kaže:
a pogotovo protivničkoj

ne...ne volim političare...misim ko ovde u ovoj zemlji uopšte može da ih voli...
ali na stranu to, ne bi želeo da svoj život podredim njenim obavezama prema partiji...

pa kaže:
a pogotovo protivničkoj

Samo teške gluperde mešaju politiku i jebbačinu.

*ere mi se uglavnom od politike, tako da mi neko popuje dan i noc o spoljnoj politici i sl. i jos da je stastvena u vezi toga, smorilo bi me.
Politicko opredeljenje obicno definise ljude, neke vise, neke manje, a ja nemam ni snage ni volje da se bakcem sa njom i sa njenom politikom u vezi.

Nije problem popricati oko politickih desavanja, kao sto se poprica o bilo cemu, ali bilo sta stastvenu na tu temu me odbija.

Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/najnovije-vesti/spojila-ih-politika-ali-im-je-i-presudila-razvode-se-nemanja-i-aleksandra-sarovic © svet

pa kaže:
a pogotovo protivničkoj
mene tetka zaklela da se ne bavim politikom

pa kaže:
a pogotovo protivničkoj

ako je politika vazhnija od ****** i chevapa onda kog djavola da se odrzhava i taj brak?

nebi se udala a ni preudala za nekog ekstremistu (nema vez jal politika sport ili muzika) jok jok

znas...kad su se spojile espes i des ja sam iz protesta a i iz pripale mucnine presto da pratim politiku, a do tad sam mora priznam pratio...al ispostavlja se evo da su ovi desovci mnogo veci lopovi i da su mnogo vise opljackali ovu zemlju nego espes za onih deset godina...misim badava je posle slobe bilo kao satrodemokratije, niko nije diro nevladine organizacije, medije i to, misim ganjao, al se zato kralo mnogo vise nego sloba i ekipa...

znas...kad su se spojile espes i des ja sam iz protesta a i iz pripale mucnine presto da pratim politiku, a do tad sam mora priznam pratio...al ispostavlja se evo da su ovi desovci mnogo veci lopovi i da su mnogo vise opljackali ovu zemlju nego espes za onih deset godina...misim badava je posle slobe bilo kao satrodemokratije, niko nije diro nevladine organizacije, medije i to, misim ganjao, al se zato kralo mnogo vise nego sloba i ekipa...

Jes da politiziraš i sada, pa ću ti samo jedno reći - zarad tvog zdravlja i zdravlja tvojih najmilijih okreni se ti nečem normalnom a ne politiKi, jerbo politika je leb samo nekima, a ne i nama nedotupavcima za to :super:

pa kaže:
a pogotovo protivničkoj

iako sam apoliticna, izbegavam ljude koji su u nekim ekstremnim politickim vodama, jer tu se tada zaista ne radi samo o politici vec o karakteru. mislim da neko ko podrzava fasizam recimo, zaista mora da je surova osoba, isto tako i krajnja levica, tj komunizam. plase me takvi stavovi jer su sve drugo samo ne humani.
e sad, pominjala sam.... ovog mog sto je bas desno....
znaci, na neki nacin, boli me uvo za njegovu orjentaciju (procitati moj potpis...) ali je on pravio neke neprijatne situacije vezano za svoju politicku pripadnost.. to je bio razlog da sam prekinula tu vezu

Back