Gljiva zjalelovka
Iskusan
- Poruka
- 5.463
ma to nije zenturacha , to je od vrste zimnjichara 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma to nije zenturacha , to je od vrste zimnjichara![]()
e to bi bio pravi naziv...
I samo da se buduće snajke mole bogu da takvu jednu ženturaču ne dobiju za svekrvu...nikad neće uspeti da naprave bolju sarmu od njene...
Praviće njemu ljubi ga majka sarmu da dođe pravo sa posla kod nje, da sami posede, da popričaju, da pojede kuvano i domaće kako je navikao, najzad ko čovek, da ga posavetuje zašto ova njegova ne može da rodi, mada kao majka zna da je ta ko zna šta sve prošla i radila u mladosti dok ovo njeno dobro dete nije obrlatila, i da je to što hoće još da čeka na bebu samo laž i izgovor...al otvoriće ona njemu oči ljubi ga majka.

...interesuju me koje su to neke zajedničke crte koje krase žene koje u narodu zovu "ženturače"...?
![]()

Bas vala, ako si reklaZenturacha je ona koja ne trpi sr@nja, a ne mogu joj nishta.

nidje veze 

Uvek se divim kako je zena-zeni vuk. Muskarca nikada necete cuti kako 'pljuje' druge muskarce,dok zene to rade stalno. Tako da... izraz zenturaca su smislili isfrustrirani muskarci. i to je to![]()

naucila da sto zena,zeni uradi,muskarac nece nikad,naravno izostavljam partnerske,samo ljudske odnose. i zato odbijam da pravim profil 'zenturache' pogotovo sto je to toliko pezorativni izraz,da nemam reci.
ja i dalje mislim da su zenturace plod muske maste,mozda i postoje,ali niko ih nikada nije video (ko vile
) 
zabadaju nos u tudja posla
znaju sve o svakom
ogovaraju do besvesti
smisljaju pakosti
krisom proveravaju druge sa kojima nisu bliski
ne postuju tudju intimu
nemaju tolerancije u vezi
glume zrtve u svim situacijama
vredjaju se za svaku sitnicu....

)...interesuju me koje su to neke zajedničke crte koje krase žene koje u narodu zovu "ženturače"...?
![]()
)...interesuju me koje su to neke zajedničke crte koje krase žene koje u narodu zovu "ženturače"...?
![]()