Zensko razmišljanje o politici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve bi bil ok da on ne letuje u hrvatskoj.
ja znam ljude u rl koji iskazuju zaljenje i meni su rekli da sam necovek..al zabole me za francuze, zasluzili su....dovoljno je sto su pohitali da nas bombarduju i time ozrace i sto su glasali za siptare i prijem kosova u unesco. meni ih nijhe zoa, jer sad da pukne bomba bilo gde u srbiji i izgine 2000 ljudi nikoga u francuskoj ili bilo gde na zapadu ne bi bilo briga. to ne znaci da ne bih kulturno pricala sa francuzima, cak bih mogla tamo i da radim iu uzimam im slatke parice, ali da zaboravim i oprostim necu.

imam i sladak potpis u skladu sa situacijom...ja nisam sarli, koji je ebo jeza. :mrgreen:

Ako misliš da je tvoje dupe na sigurnom i to se nikad ne zna , daj Bože da jeste .

I to treba umeti reči porodicama neka ti je poginulo dete brat sestra muž ili žena jer ste francuzi i zaslužili ste iako su oni bili bez političkog stava a mozda cak i protiv političkih odluka drzave u kojoj žive

Ako misliš da je tvoje dupe na sigurnom i to se nikad ne zna , daj Bože da jeste .

I to treba umeti reči porodicama neka ti je poginulo dete brat sestra muž ili žena jer ste francuzi i zaslužili ste iako su oni bili bez političkog stava a mozda cak i protiv političkih odluka drzave u kojoj žive

treba umeti i reci - zatvorite granice, nek se podave...recimo :(
ili rastegnuti bodljikavu zicu...
sva ta licemjerna sranja...treba umeti
selektivnost je tu ulitimativna vjestina :(

nije na meni da sudim sto je ko stavio ili nije stavio zastavu i zasto
svako radi kako smatra da treba
ljudi su izginuli tamo, vratiti ih ne mozemo
da se prestanemo pravit blesavi, kolektivno
to mozemo
probaj stavit amblem pkk npr na tom istom fejsbuku
ima da ti ugase nalog momentalno
a njihovi pripadnici ginu u borbi protiv tog istog isisa svakodnevno