- Poruka
- 43.044
On: se*e ko grlića po FB u prsa se bije ko prvoklasni gorila urla "ako neko stavi francusku zastavu odmah izbacujem sa liste prijatelja" isti taj tip u svoj baner stavio sliku srba koji su proterani iz hrvatske sa pray for I isti taj tip godinama letuje u hrvatskoj .
Ja: stavila francusku zastavu žalim sve i jednu dušu koja je krenula tog petka da se druži i koji se nikad vise nece vratiti svojoj kući jer ih više nema. nisam je stavila jer odobravam francusku politiku već sam je stavila iz respekta i saosećanja !
U hrvatsku nikad nisam išla na odmor niti cu Kolindi odnijeti 1 pisljivi cent.
P.s nije me izbacio sa liste prijatelja sad se mislim da ja njega izbacim
Ko je lood a ko normalan ? Da li svoje političke stavove javno iznosite ili se držite većine pa kako oni misle tako i vi to radite ?
Ja: stavila francusku zastavu žalim sve i jednu dušu koja je krenula tog petka da se druži i koji se nikad vise nece vratiti svojoj kući jer ih više nema. nisam je stavila jer odobravam francusku politiku već sam je stavila iz respekta i saosećanja !
U hrvatsku nikad nisam išla na odmor niti cu Kolindi odnijeti 1 pisljivi cent.
P.s nije me izbacio sa liste prijatelja sad se mislim da ja njega izbacim
Ko je lood a ko normalan ? Da li svoje političke stavove javno iznosite ili se držite većine pa kako oni misle tako i vi to radite ?