Zensko razmišljanje o politici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
On: se*e ko grlića po FB u prsa se bije ko prvoklasni gorila urla "ako neko stavi francusku zastavu odmah izbacujem sa liste prijatelja" isti taj tip u svoj baner stavio sliku srba koji su proterani iz hrvatske sa pray for I isti taj tip godinama letuje u hrvatskoj .

Ja: stavila francusku zastavu žalim sve i jednu dušu koja je krenula tog petka da se druži i koji se nikad vise nece vratiti svojoj kući jer ih više nema. nisam je stavila jer odobravam francusku politiku već sam je stavila iz respekta i saosećanja !
U hrvatsku nikad nisam išla na odmor niti cu Kolindi odnijeti 1 pisljivi cent.

P.s nije me izbacio sa liste prijatelja sad se mislim da ja njega izbacim

Ko je lood a ko normalan ? Da li svoje političke stavove javno iznosite ili se držite većine pa kako oni misle tako i vi to radite ?

On: se*e ko grlića po FB u prsa se bije ko prvoklasni gorila urla "ako neko stavi francusku zastavu odmah izbacujem sa liste prijatelja" isti taj tip u svoj baner stavio sliku srba koji su proterani iz hrvatske sa pray for I isti taj tip godinama letuje u hrvatskoj .

Ja: stavila francusku zastavu žalim sve i jednu dušu koja je krenula tog petka da se druži i koji se nikad vise nece vratiti svojoj kući jer ih više nema. nisam je stavila jer odobravam francusku politiku već sam je stavila iz respekta i saosećanja !

Ko je lood a ko normalan ? Da li svoje političke stavove javno iznosite ili se držite većine pa kako oni misle tako i vi to radite ?

Nisam clan partije pa da menjam misljenje kako gazda kaze i kada kaze.

Ne vidim ni svrhu da nekome namecem svoje misljenje, ako nekoga zanima moze uvek da pita.

Inace, mislim da toj osobi iz tvog posta nedostaje neki kubik drvne gradje u glavi.
Ako ne voli hrvate zasto odlazi kod njih?

Nisam clan partije pa da menjam misljenje kako gazda kaze i kada kaze.

Ne vidim ni svrhu da nekome namecem svoje misljenje, ako nekoga zanima moze uvek da pita.

Inace, mislim da toj osobi iz tvog posta nedostaje neki kubik drvne gradje u glavi.
Ako ne voli hrvate zasto odlazi kod njih?

Pa to mene najviše nervira sto neki ispadaju smešni a smatraju sebe kao heroja

Ne bih kacio ni francusku zastavu iz prostog razloga sto ne vidim svrhu toga.
Njihov neprijatelj je u ovom slucaju terorizam, a ne drzava koja je clanica UN i ima svoj ugled pa da je potrebna neka pobuna javnosti i protest.
Izrazavanja saucesca moze biti neki razlog za kacenje zastave, ali mislim da to nije pravi nacin.

A da ne zaboravim da je ta Francuska aktivno ucestvovala u bombardovanju Libije i rusenju Gadafija u skoroj proslosti, a bombardovanje nase Srbije valjda ne treba da pominjem, ili ipak treba znajuci kakvi smo.

Dok sa druge strane, Srbi u Krajini su bili pod zastitom UN, ali su opet proterani i Hrvatska je izvela agresiju na teritoriju koja je bila pod zastitom UN i to je svojevrstan ratni zlocin sam po sebi te je postojao sasvim dovoljan razlog da se donese rezolucija SB UN o tome da neka drzava bombarduje Hrvatsku radi zastite civila, ali pisati o tome je izlisno kada je taj SB UN bio zapravo samo mesto gde SAD opravdava svoje zlocine. Sada pak nije tako zbog Rusa i Kineza.

Има жена као ова винкс вила, кад остави коментар видиш да није из крда или чопора.
http://forum.krstarica.com/showthre...razmišljaš?p=31393955&viewfull=1#post31393955

На жалост свих нас, жене углавном нису такве.

Mislim da je obrazovanje i vaspitanje presudno. Tako jedna meni reče ni manje ni više da je ponosna što nikad nije upisala fakultet, jer je to samo gubljenje vremena. Dobro.

Mislim da je obrazovanje i vaspitanje presudno. Tako jedna meni reče ni manje ni više da je ponosna što nikad nije upisala fakultet, jer je to samo gubljenje vremena. Dobro.

Изгледа да се све рачуна. Генетика, васпитање, образовање. Ако једно фали, није добро тако да можемо срести интелигентног и образованог човека који је једноставно лош.

nije na meni da sudim sto je ko stavio ili nije stavio zastavu i zasto
svako radi kako smatra da treba
ljudi su izginuli tamo, vratiti ih ne mozemo
da se prestanemo pravit blesavi, kolektivno
to mozemo
probaj stavit amblem pkk npr na tom istom fejsbuku
ima da ti ugase nalog momentalno
a njihovi pripadnici ginu u borbi protiv tog istog isisa svakodnevno
cuvajuci tako i nasa dupeta

Изгледа да се све рачуна. Генетика, васпитање, образовање. Ако једно фали, није добро тако да можемо срести интелигентног и образованог човека који је једноставно лош.

Naravno.

Ali obrazovanje je presudno, bar po meni.

sve bi bil ok da on ne letuje u hrvatskoj.
ja znam ljude u rl koji iskazuju zaljenje i meni su rekli da sam necovek..al zabole me za francuze, zasluzili su....dovoljno je sto su pohitali da nas bombarduju i time ozrace i sto su glasali za siptare i prijem kosova u unesco. meni ih nijhe zoa, jer sad da pukne bomba bilo gde u srbiji i izgine 2000 ljudi nikoga u francuskoj ili bilo gde na zapadu ne bi bilo briga. to ne znaci da ne bih kulturno pricala sa francuzima, cak bih mogla tamo i da radim iu uzimam im slatke parice, ali da zaboravim i oprostim necu.

imam i sladak potpis u skladu sa situacijom...ja nisam sarli, koji je ebo jeza. :mrgreen:

Има жена као ова винкс вила, кад остави коментар видиш да није из крда или чопора.
http://forum.krstarica.com/showthre...razmišljaš?p=31393955&viewfull=1#post31393955

На жалост свих нас, жене углавном нису такве.
Vila je posebna fajta!:ok:
Imam jednu tako nalik kraj mene-nije to zajebancija...
Da nemam ovu vecu ovde,već bih zjakao po Vieni ne bi li zraknuo tu mršavicu!:lol::per:
Obožavam bistre,a dobronamerne ženske!:cvet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back