Zensko prenemaganje

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Posmatram, gledam, slusam i mogu samo da zakljucim zene u danasnje vreme se samo prenemazu. Jbt nista im nije po volji. Lenje, sa leve na desnu nogu. Retkost je danas naci zenu koja je ziva vatra. Toga ima samo jos na istoku. Kineskinje, Koreanke... Sve otislo u ...

Posmatram, gledam, slusam i mogu samo da zakljucim zene u danasnje vreme se samo prenemazu. Jbt nista im nije po volji. Lenje, sa leve na desnu nogu. Retkost je danas naci zenu koja je ziva vatra. Toga ima samo jos na istoku. Kineskinje, Koreanke... Sve otislo u ...
òve po buticima ne ispustaju krpu i metlu iz ruku :hahaha:... domacice seljanke su za njih gospodje ,najozbiljnije

Žene su se uvek prenemagale, ali je pre bilo više sigurnih i odličnih muškaraca, koji su znali da preuzmu inicijativu

Današnji društveni uticaji i ekonomski prilike, od ljudi prave, živčano slabe i impotentne pojedince

A Što si ti ljut na žene , u stvari? Treba da ih :mazi: a ne tako.:ljuta:
Citanje pdf zene me je podstaklo da udarim na zmijsko gnezdo i da krenem na pdf muskarac da iz svog dugogodisnjeg iskustva pocnem sa veoma teskim i zanimljivim temama o zenama. Posto svako misljenje koje je izreceno, a nista drugo je do surova istina, shvataju kao vredjanje, evo ucinicu pdf muskarac veoma interesantnim. Zato cu zamoliti moderaciju da brani ovaj pdf kao sto zene brane svoj.

Mislis da su se tu strateski pozicionirale kako bi mogle neposredno da se uvjere koji muzjak ima koliko dubok novcanik pa da ga zaskoce... haha

Normalno....uspešni lovatori su poznati kao redovni potrošači praznog bureka i turskih farmerki :lol:

Šta je buljuk sexy office sekretarica potopljenih u D&G Light Blue i One ...kad zamiriše kosa na užeglo pečeno lisnato testo i pogled na fleku od bureka...hormoni samo kuljaju...uspeh zagarantovan.

Citanje pdf zene me je podstaklo da udarim na zmijsko gnezdo i da krenem na pdf muskarac da iz svog dugogodisnjeg iskustva pocnem sa veoma teskim i zanimljivim temama o zenama. Posto svako misljenje koje je izreceno, a nista drugo je do surova istina, shvataju kao vredjanje, evo ucinicu pdf muskarac veoma interesantnim. Zato cu zamoliti moderaciju da brani ovaj pdf kao sto zene brane svoj.

Da brane "svoj" pdf tako što će muškarac da pljuje žene?
Zar nije bolje da smisliš neku temu gde treba hvaliti muškarce?

Iskreno, ne tangira me to preterano, meni svejedno..

Ni mene ne tangira, ali se zamislim nad neobjašnjivim promenama, koje su se dogodile u manje od 30 godina

Kako i zašto se menjala svest i zašto su ljudi postali često tako anksiozni, bojažljivi, iskompleksirani , imaju, to što nazivam "sindrom loše savesti" itd ....

Nemam baš mnogo godina, ali imam utisak da pre nije bilo tako. Obične stvari su postale problem i traže neke taktike, pristupe, analize .... košmar od života za mnoge danas

Poslednja izmena:
Ni mene ne tangira, ali se zamislim nad neobjašnjivim promenama, koje su se dogodile u manje od 30 godina

Kako i zašto se menjala svest i zašto su ljudi postali često tako anksiozni, bojažljivi, iskompleksirani , imaju, to što nazivam "sindrom loše savesti" itd ....

Nemam baš mnogo godina, ali imam utisak da pre nije bilo tako. Obične stvari su postale problem i traže neke taktike, pristupe, analize .... košmar od života za mnoge danas
Procitao sam ovde na forumu da je to zbog tehnologije.
Ranije si mogao sebe da uporedis sa samo par ljudi (komsija) i da zaviris u samo komsijska dvorista.
Sada mozes u stotine.

To dovodi do konstantnog uporedjivanja.
Evo i ja sam zarazen time.

Jednim velikim delom jeste, ali nije se samo zbog toga dogodilo psihičko osiromašenje

Zato će to, bar meni ostati, kao jedan fenomen i večna dekoučiva tema za razmišljanje
Imas i ono drugo.
Iluminati uspeli da polagano pretvore narod u ovce.
Zvuci kao teorija zavere ali onda pitanje nije vise nedokucivo.

Ali evo iskreno, mene nervira sto sam ostao na debljem kraju stapa.
Iako kazu ljudi= ovce ja ne znam kako da iskoristim tu situaciju.........

Iluminati uspeli da polagano pretvore narod u ovce.

To je fakt. Socijalna prava i prava zasposlenih se konstantno zakidaju. To čini mnoge konstantno anksioznim, depresivnim, iscrpljenim

Sa jedne strane to a sa druge strane, propaganda o gej i lezbejskim pravama, pravama žena .....

Ja nemam ništa protiv gej i drugih ljudskih prava, ali to je medijski teror, koji nema ništa sa pravima nekih grupa. To su medijske operacije, kojiam je cilj, da menjaju ljudski svest, da imaju normalne reakcije razmišljanja, da unište nacionalne identitete i sve ono na čemu je ljudsko društvo nekada počivalo

Pre 30-40 godina je bilo više svih prava, nego danas kada se trubi o tome i koristi kao podtekst za podle ciljeve

Ja tvrdim da je ovde 90% muskaraca glupo ko tocilo.
Ali su pozeljni kao muskarci.
To sto je jos veci procenat zena nemoralno , to je valjda normalno za zene danas, ili u zadnjih 39 godina.

Nema nevinih kad se spetljaju u bludnicenju.

Ignoriši ih.To je produkt licemerja i domaćeg vaspitanja.

Poslednja izmena:

Back