Pa da, bas tako, vidis kako sve znas, kao veliki...:razz:kao fora""jeste ti si ali netju netju da kazem..ocu da vichesh pliiiz i grize te savest i smarash me a ja da kukakm kako me to smara ali bash to treba i da radish"
?:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, bas tako, vidis kako sve znas, kao veliki...:razz:kao fora""jeste ti si ali netju netju da kazem..ocu da vichesh pliiiz i grize te savest i smarash me a ja da kukakm kako me to smara ali bash to treba i da radish"
?:?
zove me banshee cero ljubi te baba u razdeljaka tebe baba zove banshee?
=D
ovaj... izlete.. nisam to htela..
nego imam kontrapriču za koju i ne znam je li istinita jer je iz 28 ruke, al ajde.
Kod nas postoji neki običaj da se nećkaš kad te ponude da jedeš, da ne ispadneš gladan (=siromašan valjda). I tako, ode riba u inostranstvo i tamo kod nekih prijatelja u goste i oni je ponude, a ona kaže "Pa nneeeee mooooguuuu..." i oni kažu "ok". I riba ostane gladna.
Ti si!ko kad dodjem kod babe i ona mi kaze banshee aj da jedes
ja kao pa necu nisam gladna
ma ajde ajde znam da hoces :shock:
ne necu zaista rucala sam
ma aaaajde jos malo znam da si gladna :shock:
ne nisam pusti me na miru
samo malo
NECU DA JEDEM! :x
pa dobro sto si takva sto se ljutis
pa ljutim se jer ljudi ne znaju jebeno bukvalno da te shvateda znaci da ne znaci ne a nikako mozda,sramim se da kazem
misssim stvarno ne znam ko je ovde lud![]()
Ja stvarno mnogo neopisivo užasno mrzim kad me neko tera da jedem.zove me banshee cero ljubi te baba u razdeljak
inace to je meni najnormalnije,ponude te oces,neces ne moras zdravo caotako ja radim ko me ne zna ostane uskracen za uslugu
(edit: e i znam da nema veze sa temom ali to svo nutkanje pa ajde pa molim te pa uzmi itd...kod mene ne pali i jako me nervira kada dodjem kod nekoga u goste trazim da mi da vode pa onda sledi pitanje a oces sok,pa ja kazem ne pijem sokove,pa onda aj probaj ovaj je novi,pa ja kazem ne zaista ne pijem sokove daj vodu i onda kao aj vazi i donese mi sok :shock: i ja lepo odem u klonju i pijem vodu a njihovi sokovi/torte/kafe i sve ostalo ostanu netaknutinemoj da me maltretiras da jedem ako necu jbt )