Zensko prenemaganje

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a tebe baba zove banshee?
=D
ovaj... izlete.. nisam to htela..
nego imam kontrapriču za koju i ne znam je li istinita jer je iz 28 ruke, al ajde.
Kod nas postoji neki običaj da se nećkaš kad te ponude da jedeš, da ne ispadneš gladan (=siromašan valjda). I tako, ode riba u inostranstvo i tamo kod nekih prijatelja u goste i oni je ponude, a ona kaže "Pa nneeeee mooooguuuu..." i oni kažu "ok". I riba ostane gladna.
zove me banshee cero ljubi te baba u razdeljak :)

inace to je meni najnormalnije,ponude te oces,neces ne moras zdravo cao :) tako ja radim ko me ne zna ostane uskracen za uslugu :)

(edit: e i znam da nema veze sa temom ali to svo nutkanje pa ajde pa molim te pa uzmi itd...kod mene ne pali i jako me nervira kada dodjem kod nekoga u goste trazim da mi da vode pa onda sledi pitanje a oces sok,pa ja kazem ne pijem sokove,pa onda aj probaj ovaj je novi,pa ja kazem ne zaista ne pijem sokove daj vodu i onda kao aj vazi i donese mi sok :shock: i ja lepo odem u klonju i pijem vodu a njihovi sokovi/torte/kafe i sve ostalo ostanu netaknuti :neutral: nemoj da me maltretiras da jedem ako necu jbt )

Jbt. najvishe mrzim kad krene da me smara, a zasto? A jesi dobro? A sta je bilo? A sto?
Ako sam i ljuta na njega a necu da mu kazem , to je zbog neke gluposti i znam da ce to proci cim mi se promeni raspolozenje nabolje...a najgore bi bilo josh i da mu kazem , pa da on odmah zauzme odbrambeni stav jer verovatno i jeste u pravu , pa da se josh vishe razbesnim!!!
Dakle ako sam besna , a cutim , onda me pusti da cutim!

ko kad dodjem kod babe i ona mi kaze banshee aj da jedes
ja kao pa necu nisam gladna
ma ajde ajde znam da hoces :shock:
ne necu zaista rucala sam
ma aaaajde jos malo znam da si gladna :shock:
ne nisam pusti me na miru :roll:
samo malo
NECU DA JEDEM! :x
pa dobro sto si takva sto se ljutis :(
pa ljutim se jer ljudi ne znaju jebeno bukvalno da te shvate :neutral: da znaci da ne znaci ne a nikako mozda,sramim se da kazem :neutral:
misssim stvarno ne znam ko je ovde lud :neutral:
Ti si!:D

zove me banshee cero ljubi te baba u razdeljak :)

inace to je meni najnormalnije,ponude te oces,neces ne moras zdravo cao :) tako ja radim ko me ne zna ostane uskracen za uslugu :)

(edit: e i znam da nema veze sa temom ali to svo nutkanje pa ajde pa molim te pa uzmi itd...kod mene ne pali i jako me nervira kada dodjem kod nekoga u goste trazim da mi da vode pa onda sledi pitanje a oces sok,pa ja kazem ne pijem sokove,pa onda aj probaj ovaj je novi,pa ja kazem ne zaista ne pijem sokove daj vodu i onda kao aj vazi i donese mi sok :shock: i ja lepo odem u klonju i pijem vodu a njihovi sokovi/torte/kafe i sve ostalo ostanu netaknuti :neutral: nemoj da me maltretiras da jedem ako necu jbt )
Ja stvarno mnogo neopisivo užasno mrzim kad me neko tera da jedem.
A jedina stvar koju mrzim više od teranja da žderem kada sam se pre toga već naždrala, jeste komentar "hajde, pa nećeš se ugojiti" :shock: i "znam ja da vi devojke morate da pazite na liniju". A ja jednostavno nisam jebeno gladna.

I kada deluje kao da se "femkam", ustvari uvek hoću nekoga da skinem sa one stvari, bilo zato što nemam odgovor ili sam jednostavno nervozna.....
Šta je ustvari u pitanju? OK, možda se desi da lažem da mislim da, kako tema reče, on nije kriv. Jer ustvari znam da jeste. Ali to nipošto, ni pod razno ne znači da treba da me smara tražeći objašnjenje, to znači baš suprotno - leave it!

Back