Zensko mastanje o grupnom sexu?

I ja puno pozdravljam i podrzavam Anju... Samo, o tome prica vec mesecima... `Ajde malo akcije!
I malo bar reci kako I TI TO ZELIS, a ne samo kako hoces NJEGA da obradujes... Ako nisi ti sama sigurna, bolje nemoj...
A najvise pozdravljam izjavu o tome kako mozete da odete kad god zazelite, a bas vas to zadrzava...
Sve najbolje :wink:

inspirion:
drago mi je da ste mastoviti i otverenih shvatanja.

ja znam nekoliko devojaka koje su to uradile. misljenje o njima u drustvu je lose. ja ih licno sazaljevam.

mnogo se pravite. moj savet devojkama: ne radite. ako se cuje, nece vas muskarci postovati. ma koliko oni izigravali liberalnost.mozete nastradati samo zbog toga sto ste u nekom zenskom casopisu procitali. ili culi od drugarice da je toj okej. mada mislim da zelje ne treba suzbijati.

:roll: Kako glup savet :!: :!: :!:
Zar ne mislis da su one odlucile to da urade bez da ih zanima misljenje okoline :?: :!:
Da li ti pitas svoje okruzenje kada nesto zelis i planiras da uradis :?: :!: :?

zavodljiva1976:
Anja :*:
Vec sam rekla negde na forumu da planiram svog decka da obradujem jednom trojkom... nas dve, on jedan!

:lol: Bravo za kombinaciju..podrzavam te.. :arrow:
mada sam ja vise za kombinaciju ja+dva muskarca.. 8)

Ma ti si opasna cica.Videti se gacice i zavodis sad time.I kao raspaljujes mastu.Nasla si gde ces da se dokazujes.Na forumu.

A sa obzirom da smo videli i sise,noge...itd, nimalo originalno.Tvoja slika

inspirion:
zavodljiva1976:
Vec sam rekla negde na forumu da planiram svog decka da obradujem jednom trojkom... nas dve, on jedan!

Ma ti si opasna cica.Videti se gacice i zavodis sad time.I kao raspaljujes mastu.Nasla si gde ces da se dokazujes.Na forumu.

Koliko je sysa i nogu originalno za tebe?

I leba ti objasni mi kako to neko moze da izadje na los glas ako je nesto radio u intimi svoje sobe? A da, primitivci pricaju, da, da... kapiram.

inspirion:
zavodljiva1976:

:roll: Ne,video si mi samo doope i noge,sise nisi jos...
A vidim da nisi gubio vreme gledajuci moj profil i proucavajuci sta mi se na slici sve vidi...Ta slika je i stavljena tu za pacenike kao sto si ti... :twisted:

Back