Zensko histerisanje!

u onoj seriji je plasirana prica da je vibrator izmisljen prvo zbog zenskog histerisanja pa su onda provalili za sta bi se pre koristio:rotf:

- - - - - - - - - -

ja da sam musko i da krnene da mi vristi ja bi se samo okrenula i otisla;)

Ne možeš uvek.

search
:lol:

Ženska histerija ?
Hm, to je ono kad recimo otvoriš temu "Dokazano da su žene aljkavije od muškaraca" a onda ti zatvore temu jer je istraživanje sprovedeno "samo" u Francuskoj, Britaniji i Australiji, a niko nije pitao Njih lično ? :lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/739851-Najzad-dokazano-žene-su-prljavije
Tvoja tema me i podstakla da zapocnem ovu temu. Pazi kako su se odmah nakostresile. Ko da ce na taj nacin sakriti svoju aljkavost i strokavost. :hahaha:

Ženska histerija ?
Hm, to je ono kad recimo otvoriš temu "Dokazano da su žene aljkavije od muškaraca" a onda ti zatvore temu jer je istraživanje sprovedeno "samo" u Francuskoj, Britaniji i Australiji, a niko nije pitao Njih lično ? :lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/739851-Najzad-dokazano-žene-su-prljavije

u jednoj bolnici u bg i te kako jeste tako
kad god sam imala priliku ja sam u muski wc :lol:
zenski: otvoreni ulosci, mokrace po plocicama i dasci vise nego u muskom :confused: opusci, t.papir okolo
muski: koja kap mokrace na podu i dasci ali to je bilo odlicno naspram zenskog :mrgreen:

Tvoja tema me i podstakla da zapocnem ovu temu. Pazi kako su se odmah nakostresile. Ko da ce na taj nacin sakriti svoju aljkavost i strokavost. :hahaha:

Ja sam na temu i zaboravio ( ja to tako , zaboravim i svoje teme :lol: ) , uđem malopre na Krstu, bacim pogled na top teme kad vidim "onu moju" među njima.
Uđem da bacim pogled, kad ono ženice fine fino i psuju, pljuju, prozivaju kao na hardcore srpsko-hrvatskim temama...krenem da nešto kulturno odgovorim - kad crvc.

Tema zaključana ( a pljuvačina roze fontovima ostaje ;) )
Klasika na ovom forumu sa izrazitom većinom žena u moderatorskom timu. Pa nije Ovo "Burda", "Ana" itd

- - - - - - - - - -

u jednoj bolnici u bg i te kako jeste tako
kad god sam imala priliku ja sam u muski wc :lol:
zenski: otvoreni ulosci, mokrace po plocicama i dasci vise nego u muskom :confused: opusci, t.papir okolo
muski: koja kap mokrace na podu i dasci ali to je bilo odlicno naspram zenskog :mrgreen:

Znam. Do skora sam delio prostor i wc sa koleginicama , pa sa kolegama, pa opet sa koleginicama.
Kad je muška "posada" - wc pristojno čist. Kad je mešovita ili čisto ženska ekipa - svinjac :lol: Samo je jedna čistila pa i previše..ono sve miriše bolje nego kući ali ona je jedna a 7 drugih ni doopetom da mrdne.
Muškarci su svi čistili korektno..ne da miriše ali nema otpadaka itd

Nešto slično dokazali i istraživanjem u 3 države ali kaže jedna žemska " Ne važi se , nisu pitali mene i moju mamu. Lock" :lol:

Ja sam na temu i zaboravio ( ja to tako , zaboravim i svoje teme [emoji38] ) , uđem malopre na Krstu, bacim pogled na top teme kad vidim "onu moju" među njima.
Uđem da bacim pogled, kad ono ženice fine fino i psuju, pljuju, prozivaju kao na hardcore srpsko-hrvatskim temama...krenem da nešto kulturno odgovorim - kad crvc.

Tema zaključana ( a pljuvačina roze fontovima ostaje ;) )
Klasika na ovom forumu sa izrazitom većinom žena u moderatorskom timu. Pa nije Ovo "Burda", "Ana" itd

- - - - - - - - - -

Znam. Do skora sam delio prostor i wc sa koleginicama , pa sa kolegama, pa opet sa koleginicama.
Kad je muška "posada" - wc pristojno čist. Kad je mešovita ili čisto ženska ekipa - svinjac [emoji38] Samo je jedna čistila pa i previše..ono sve miriše bolje nego kući ali ona je jedna a 7 drugih ni doopetom da mrdne.
Muškarci su svi čistili korektno..ne da miriše ali nema otpadaka itd

Nešto slično dokazali i istraživanjem u 3 države ali kaže jedna žemska " Ne važi se , nisu pitali mene i moju mamu. Lock" [emoji38]
Ali sve su kao fine i sve pozivaju da je nedopusteno da se pljuje i to na zenskom pdfu, a sikcu kao zmije.

Back