- Poruka
- 23.062
Sta radite kada pocne da histerise?! Poznate su po tome. Sta vise misle da nam cine uslugu i da to rade samo iz nuzde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad počne da histeriše uzmem dozvolu i ključeve i pravac Dunav ili Ada![]()
Sta radite kada pocne da histerise?! Poznate su po tome. Sta vise misle da nam cine uslugu i da to rade samo iz nuzde.
Odem u kafanu i pustim je da histeriše sama sa sobom.![]()
Ništa.Ne dajem pet para i čekam da se smiri.Izuzetak je histerija kod nepoznatih žena.Tu sam spreman i da se fizički branim.Sta radite kada pocne da histerise?! Poznate su po tome. Sta vise misle da nam cine uslugu i da to rade samo iz nuzde.
Ne možeš uvek.ja da sam musko i da krnene da mi vristi ja bi se samo okrenula i otisla![]()
Tvoja tema me i podstakla da zapocnem ovu temu. Pazi kako su se odmah nakostresile. Ko da ce na taj nacin sakriti svoju aljkavost i strokavost.Ženska histerija ?
Hm, to je ono kad recimo otvoriš temu "Dokazano da su žene aljkavije od muškaraca" a onda ti zatvore temu jer je istraživanje sprovedeno "samo" u Francuskoj, Britaniji i Australiji, a niko nije pitao Njih lično ?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/739851-Najzad-dokazano-žene-su-prljavije
Ženska histerija ?
Hm, to je ono kad recimo otvoriš temu "Dokazano da su žene aljkavije od muškaraca" a onda ti zatvore temu jer je istraživanje sprovedeno "samo" u Francuskoj, Britaniji i Australiji, a niko nije pitao Njih lično ?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/739851-Najzad-dokazano-žene-su-prljavije
Tvoja tema me i podstakla da zapocnem ovu temu. Pazi kako su se odmah nakostresile. Ko da ce na taj nacin sakriti svoju aljkavost i strokavost.![]()
u jednoj bolnici u bg i te kako jeste tako
kad god sam imala priliku ja sam u muski wc
zenski: otvoreni ulosci, mokrace po plocicama i dasci vise nego u muskomopusci, t.papir okolo
muski: koja kap mokrace na podu i dasci ali to je bilo odlicno naspram zenskog![]()
Ali sve su kao fine i sve pozivaju da je nedopusteno da se pljuje i to na zenskom pdfu, a sikcu kao zmije.Ja sam na temu i zaboravio ( ja to tako , zaboravim i svoje teme [emoji38] ) , uđem malopre na Krstu, bacim pogled na top teme kad vidim "onu moju" među njima.
Uđem da bacim pogled, kad ono ženice fine fino i psuju, pljuju, prozivaju kao na hardcore srpsko-hrvatskim temama...krenem da nešto kulturno odgovorim - kad crvc.
Tema zaključana ( a pljuvačina roze fontovima ostaje)
Klasika na ovom forumu sa izrazitom većinom žena u moderatorskom timu. Pa nije Ovo "Burda", "Ana" itd
- - - - - - - - - -
Znam. Do skora sam delio prostor i wc sa koleginicama , pa sa kolegama, pa opet sa koleginicama.
Kad je muška "posada" - wc pristojno čist. Kad je mešovita ili čisto ženska ekipa - svinjac [emoji38] Samo je jedna čistila pa i previše..ono sve miriše bolje nego kući ali ona je jedna a 7 drugih ni doopetom da mrdne.
Muškarci su svi čistili korektno..ne da miriše ali nema otpadaka itd
Nešto slično dokazali i istraživanjem u 3 države ali kaže jedna žemska " Ne važi se , nisu pitali mene i moju mamu. Lock" [emoji38]
kad počne da histeriše uzmem dozvolu i ključeve i pravac Dunav ili Ada![]()
pokusam fino ako nastavi nagazim je tako da u sekundi zaboravi zasto je histerisalaSta radite kada pocne da histerise?! Poznate su po tome. Sta vise misle da nam cine uslugu i da to rade samo iz nuzde.