Zenski signali?

Mene sama reč komšinica asocira na debelu ženu u kućnoj haljini sa viklerima na glavi...
Veruj mi, to kako nešto izgleda na prvi pogled uopšte nije pravo merilo situacije... čak lakše padaju u iskušenje zauzeti, formalno, ili neformalno. I tu ne treba mnogo truda.
Ne mora biti komshinica, moze biti bratova zena, lapa i vitka, na prvi, drugi i treci pogled nedostupna ...

Veći izazov jeste zabranjeno i nedostupno... ali opet ne vidim u kakvoj je to vezi sa sexom.
I ne mora da bude kvalitetnije ako se više trudiš da osvojiš... možeš lako da se razočaraš očekujući da ispod ledene sante naiđeš na vulkan, a to recimo izostane.
Nema tu pravila naravno, ono sto je dobro dobro je, bitno je da cemo mi da zavodimo ;)

Nije stvar u kvantitetu, već u kvalitetu... a najmanje me zanimaju ti koji padaju na trep. Kakva ti je udica, takav će ti biti i mamac.
Nisi musko pa ne cenish kvantitet :D

Žena, kada jednom prevari, i oseti bolje, drugačije... teško da će se ikada više vratiti na staro.
Na zalost to je tako, ljudi ne zele da priznaju da je nesto gotovo i nema mu vishe spasa, no spas postji samo treba biti malo hrabar ;)

Ne mora biti komshinica, moze biti bratova zena, lapa i vitka, na prvi, drugi i treci pogled nedostupna ...

Shvatam poentu... ali treba imati i volju i želju. To je problem.

Nisi musko pa ne cenish kvantitet :D

Ne mislim da muškarci cene kvantitet, ali da im to diže cenu i pumpa ego, itekako.
I doprinosi iskustvu... :lol:

Na zalost to je tako, ljudi ne zele da priznaju da je nesto gotovo i nema mu vishe spasa, no spas postji samo treba biti malo hrabar ;)

Postoji, ali ne podrazumeva sedenje na dve klupe. Inače, to nije spas, već utopija.

Back