Ženski saveti...

I nisu ti neki aduti.Ja te stvari godinama uglavnom radim sam,jer me mrzi da trošim reči na priču o diskriminaciji žena...završim sve što meni treba,a ona onda može da priča šta hoće,pošto diskriminacije i iskorišćavanja nema.:)Ako moram da perem sudove,nije mi nikakav problem da nešto skuvam,mašina sama pere veš,peglam kad moram...

idi bre karlito, ovo je bila sala...nigde nije bilo ljutog smeska, ili nesto slicno :) :)

a ako sam peres peglas i kuvas...-onda blago tvojoj. toliko od mene :)

Pa tu je pitanje ko šta kome daje.:)Ja seks ne smatram nikakvim dobitkom.

To je najčešći pristup (malo šaljiv), a ne moja preporuka. Najzad, svi traže ljubav. Ali neki misle da su "muškarčine" ako pričaju samo o seksu.Time samo rasteruju prave žene iz svog okruženja. U svakom odnosu, neko nešto daje i nešto dobija. Stvar je u ravnoteži. A biti u braku samo zato da neko brine o domaćinstvu, najveća je glupost. Svaki muškarac je u stanju da nauči ono što mu je potrebno da bi udobno živeo (ono: pranje, kuvanje, spremanje..) Ako ga to mrzi, onda neka trpi... Ipak, ja verujem da ko traži, taj i nađe. Samo zavisi šta traži i da li zna šta mu je zaista potrebno, ili tek u braku shvati šta želi. Ima tu i malo lutrije, ali često bude ii po onoj: našla rupa zakrpu.

To je najčešći pristup (malo šaljiv), a ne moja preporuka. Najzad, svi traže ljubav. Ali neki misle da su "muškarčine" ako pričaju samo o seksu.Time samo rasteruju prave žene iz svog okruženja. U svakom odnosu, neko nešto daje i nešto dobija. Stvar je u ravnoteži. A biti u braku samo zato da neko brine o domaćinstvu, najveća je glupost. Svaki muškarac je u stanju da nauči ono što mu je potrebno da bi udobno živeo (ono: pranje, kuvanje, spremanje..) Ako ga to mrzi, onda neka trpi... Ipak, ja verujem da ko traži, taj i nađe. Samo zavisi šta traži i da li zna šta mu je zaista potrebno, ili tek u braku shvati šta želi. Ima tu i malo lutrije, ali često bude ii po onoj: našla rupa zakrpu.

Tako je ja naucim da sebi spremam i ne moram da trpim zenu uopste. :lol:
Treba biti spreman pricati o bilo kojoj temi, a ne vidim sta fali o temi sexa. Pa o cemu drugo na forumu pricati, vec se samo zezati.

(ako bi izbacila boldovano, kao neku mrznju prema muskima, ostatak posta ti je lepo napisan)

Tako je ja naucim da sebi spremam i ne moram da trpim zenu uopste. :lol:
Treba biti spreman pricati o bilo kojoj temi, a ne vidim sta fali o temi sexa. Pa o cemu drugo na forumu pricati, vec se samo zezati.

(ako bi izbacila boldovano, kao neku mrznju prema muskima, ostatak posta ti je lepo napisan)

To boldovano je rekao moj dobar prijatelj, koji ima nekliko bračnih iskustava, ja samo citiram, jer mislim da nije mržnja prema muškima, već ih zaista ima (lično poznajem više komada) koji su se oženili da ne misle. Možda nisu našli pravu, a ne vole da su sami? Ima takvih i među ženama.

Back