Zenski samar - protivzakonito ili ne

Eto, ja sam baš fino izvajana ... ličnost. :lol:
I volim da diskutujem. Takoreći profesionalna deformacija.

Ali ti se boris za prava zivotinja...u mom kraju iz casa u cas sve vise pasa,koji uzgred imaju vece prava nego ja
(ako oni mene ujedu..to je ok,ako ja njih bijem nezakonito).
To je pitanje za tebe da li smeju devojke da udaraju samare psima ako ih iznerviraju

Poslednja izmena:
Ali ti se boris za prava zivotinja...u mom kraju iz casa u cas sve vise pasa,koji uzgred imaju vece prava nego ja
(ako oni mene ujedu..to je ok,ako ja njih bijem nezakonito).
To je pitanje za tebe da li smeju devojke da udaraju samare psima ako ih iznerviraju

:lol::lol::lol:
Nije OK ako te ujede pas; psi-lutalice imaju manje prava nego ti.
U slučaju da te ujede pas, njegov vlasnik snosi zakonske posledice a ukoliko te ujede pas bez vlasnika - onda će on završiti na jednom ružnom mestu, zvanom 'kafilerija', gde će nad njim sprovesti egzekuciju.
Ljudi, kad grizu (bukvalno, ili kad ujedu za srce) ne bivaju osuđeni na smrtnu kaznu.
1. Nezakonito je izbacivati pse na ulicu.
2. Nezakonito je tući pse (makar i 'šamarati')
p.s. Baš bih volela da vidim nekog ko bi se usudio da 'šamara' mog psa.:roll:

:lol::lol::lol:
Nije OK ako te ujede pas; psi-lutalice imaju manje prava nego ti.
U slučaju da te ujede pas, njegov vlasnik snosi zakonske posledice a ukoliko te ujede pas bez vlasnika - onda će on završiti na jednom ružnom mestu, zvanom 'kafilerija', gde će nad njim sprovesti egzekuciju.
Ljudi, kad grizu (bukvalno, ili kad ujedu za srce) ne bivaju osuđeni na smrtnu kaznu.
1. Nezakonito je izbacivati pse na ulicu.
2. Nezakonito je tući pse (makar i 'šamarati')
p.s. Baš bih volela da vidim nekog ko bi se usudio da 'šamara' mog psa.:roll:

Tako mozda mi ljudi i prezivimo.

A i ova diskusija moze da se prosiri na samare devojke koja govori tiho i ima psa sa sobom..

Back