Ženski preobražaj

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
Da li ste se uzdigle u ono što ste želele?

Don't let them in, don't let them see
Be the good girl you always have to be
Conceal, don't feel, don't let them know
Well, now they know!

I don't care
What they're going to say
Let the storm rage on,
The cold never bothered me anyway!

Poslednja izmena:
Sta su zene dobile,u nase moderno vreme.U cemu je zenska populacija,stvarno "napredovala" do nevidjenih visina.Devojke-zene,dobile su nova saznanja u vodjenju
cistog seksualnog izivljavanja.Ono ponasanje u javnosti,kako su morale da se ponasaju nase majke i bake,danas je "prevazidjeno".Devojke sam pocetak svoje
seksualnosti,slobodno ispoljavaju,na taj nacin,sto mladice mogu oralno da zadovoljavaju do mile volje,a da ne budu prepustene osudi javnosti

dakle,to su jedine "slobode",koje su devojke dobile,i koje obilato koriste,na veoma za njihove godine,bezocan nacin.

Sta su zene dobile,u nase moderno vreme.U cemu je zenska populacija,stvarno "napredovala" do nevidjenih visina.Devojke-zene,dobile su nova saznanja u vodjenju
cistog seksualnog izivljavanja.Ono ponasanje u javnosti,kako su morale da se ponasaju nase majke i bake,danas je "prevazidjeno".Devojke sam pocetak svoje
seksualnosti,slobodno ispoljavaju,na taj nacin,sto mladice mogu oralno da zadovoljavaju do mile volje,a da ne budu prepustene osudi javnosti

dakle,to su jedine "slobode",koje su devojke dobile,i koje obilato koriste,na veoma za njihove godine,bezocan nacin.

Nisam baš mislio na pušenj... oralni seks.Više na drugačiji odnos u društvu.Tačnije promenu duha u žensko muškim odnosima.

Nisam baš mislio na pušenj... oralni seks.Više na drugačiji odnos u društvu.Tačnije promenu duha u žensko muškim odnosima.

Sad mogu da peru zube na vise nacina :cepanje:
Realno veca je sloboda izrazavanja,time se povecava mogucnost da se dozivi ljubav,ali da,nazalost mnogi to koriste za neobuzdane perverzije posto ne znaju za nista bolje...Morace zene malo da se potrude ako oce da budu voljene kako valja,jel prakticno od njih najvise zavise kako se postave,....ma verujem da ce sse zene Uzdice,samo im treba dati malo vremena ;)

Back