ženski pol i sanjanje

Devojke, koliko često sanjate?

• Svaki dan

• svaki drugi dan

• jedanput, dvaput nedeljno

• jedanput mesečno

• do deset puta godišnje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mrzi me da sanjam i da se sećam
vežbam brzo spavanje
ali mi buđenje slabo ide :D

kad sam bila besposlena i zabavljena sobom a ne spoljnim svetom, sanjala sam mnogo više i više sam obraćala pažnju na snove
sad ne

OSIM kad samu polusnu - tad se sjajni filmovi odvijaju :lol: OndaK ispričam pa nastavim pa ispričam pa nastavim...
dakle, moja opcija je 10 puta godišnje - to je ono čega se sećam posle buđenja - često sanjam MUZIKU (koju nikad nisam čula ranije, a uvek su to sjajni partiji), vožnju nekim ferarijem kroz pustinju (uh, što je to dobro! I Liftovi su ponekad ok kad se ne zaglupe, a zagčupe se kad imam nekuodluku da donesem) i plivanje (mmmm....super je kad voda nije previše providna, pa se vide kosturi dinosaurusa i nekih prastarih stvorenja negde dubooko na dnu, to je strašno).
EroCki snovi suposebna priča :)

Svaku noc, desavaju se ponekad periodi kad se ne secam. Uglavnom kad sam premorena.
Mada, to da li cemo se secati sna zavisi od cenzure sna i koliko je ona jaka. Ljudi skloniji iracionalnom, cini mi se, cesce i zanimljivije sanjaju.
Nisam ja dzabe otvorila temu o snovima na svastari, a moje iskustvo govori isto obrnuto, da se cesce muskarci ne secaju svojih snova. :-)

stalno sanjam i uglavnom se secam snova...sanjam svasta,od nekih stvari koje su mi se desile,pa do nekih neverovatnih,cesto imam i nocne more...san zavisi i od toga da li sam umorna,kako se osecam...sanjam cak i ako legnem popodne na sat vremena. :roll:

Sanjam svako vece, uglavnom se secam snova. Imam periode sa jako cudnim, simbolicnim snovima. Takve zapisujem. Inace, takodje mogu reci da sam dosla do zakljucka na osnovu svog iskustva da se muskarci cesce ne secaju snova nego zene.

@ Hellen, napisao sam – ne znam odgovor i to što ne znam bio je jedan od razloga za postavljanje teme. Učinilo mi se iz priča da devojke daleko manje sanjaju od muškaraca. Možda bi trebalo i na 'savremenom' postaviti istu temu, pa onda izmeriti rezultate. Pa bih onda neku od vas dama zamolio da to učini umesto mene. Mislim, šta će ti ljudi da pomisle, što bi ih ja pitao da li i koliko oni sanjaju :) I o čemu snevaju :) Mislim, nisam od tih...

@ Divlja – baš sam hteo da pitam da li je bila neka tema na svaštari o snovima, nešto gde se pisao sadržaj snova. Nisam znao da je tvoja tema. Ali, izgleda da je nema više, ostala je na starom forumu, a to će sve biti obrisano. Pa možda ne bi bilo loše da ponovo postaviš tu temu, bila bi greota da nestane, bila dobra tema...

Back