- Poruka
- 36.377
mirišljave reči 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnoge zene, ako se za njima ne vijori oblak parfema ne racunaju ni da su izasle.
Narocito one neugledne.![]()
Volim jedan već dve decenije, a više ga ne viđam u prodaji. Ni ne pamtim kada sam ga kupila.
Ponekad pogledam šta će biti zamena za njega, ali još nisam našla.Ima vremena, treba prvo ovaj da potrošim.
Pogledajte prilog 474885
- - - - - - - - - -
Izgleda da sam promašila temu, nema veze.![]()
taj ljubičasti je sjajan miris.
Meni je omiljeni D&G Light Blue. Miriše mi kao nešto čisto, svježe opran veš. Onda sam da malo promijenim počela da koristim i Versace Bright Crystal Absolu, tako da uglavnom ta dva mijenjam. Ne volim teške parfeme, počne da me boli glava od njih. Na jednom prijašnjem poslu radila sam sa kolegicom koja je koristila te jake parfeme, pa sam se dogovorila s njom da joj donesem sve teške parfeme koje imam (poput Dior Posion) koje sam dobijala od tetki iz Njemačke, ali da ih ona ne koristi u smjenama sa mnom.![]()
Odakle ovaj zakljucak. Ne smatram sebe neuglednom, naprotiv... Niti sam ikada dobila utisak da ljudi oko mene misle tako.
Ne vijori se oblak parfema oko mene, ali ne izlazim bez parfema. Retko se sminkam, a i onda bude nesto minimalno, ali parfem je nesto bez cega prosto ne mogu.
To je nosni zakljucak. Parfem kao parfem vecina koristi i ima razloga,
ali cak i lep parfem kada od njega mirise pola zgrade govori o onome ko ga stavlja.
Recimo odes na posao i svaki put kada izlazis iz kancelarije se namirises da sve prasti za tobom?
Ili setas gradom, a za tobom je oblak do prvog coska?
Apsolutno ne tvrdim da mi smeta, bolje da mirise parfem, nego smeta li drugim zenama istog senzibiliteta?
A sta sa onim -neugledne?
Naravno da od viska parfema boli glava, аli bukvalno.
Ali to sto neko ne izlazi iz kuce bez parfema ne znaci da je neugledan.
Bas suprotno od toga, komsija iznad mene kad krene na posao, posle njega zgrada dugo mirise na njegov parfem. Mislim da se oseca cak i kupatilu stanova iznad i ispod njegovog stana. A teska je picajzla.
A ti nikako da kazes zasto su neugledne one koje iz kuce ne izlaze bez parfema, pa i u oblaku parfema.
U kom smislu neugledne?
Generalizaciju mozemo da napravimo i oko upotrebe sminke
bez zakljucka o razlozima.
Generalizacija?
Ja za ljude koje poznajem, a kupaju se parfemu, migu samo da kazem da su teske picajzle.
To mu dodje kao pedanti? Kao neko ko drzi do sebe? Kao neko ko sve meri? Kako ne izmeri meru?![]()
Ne znam, ali nisu neugledni, prljavi i da smrde ispod tog parfema. Ako si na to mislio pod -neugledne.
Zene uzasno smrde ako se dobro ne operu i ne namirisu.
Jednom sam tanuo jednu na onom mestu i ruka mi je posle smrdela tri dana, nikako nisam mogao da je operem