gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Tako mi i treba...Sad me formatir'o.../...sram ga bilo.../...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
livija:evo bash sad gledam.... ne mogu da zakorachim u isti.... uzhas.... od kad ja to nisam sredila... a moram s vremena na vreme da operem stvari iako ih ne nosim..... i da sredim sve... razjebem to brzo... al se ipak bolje osecjam....
i da, ne podnosim da mi neko drugi dira stvari... kakav god da je krsh ja cju srediti ili niko necje.... nekako tako pamtim i shta imam i gde je shta..... a i ne volim....
ebote ladno sam sad skinula selotejp sa doopeta :shock: ni pod mi ne izgleda zdravo..... :?
phenomenon:Blago tebi kad 7 kg tako lako skidas)))) ima sli neki recept za to? Ja ako smrsam odmah te stvari liferujem da se ne bi opustila i slucajno pomislila da se vratim na te dimenzije
dobro, vrlo dobromuvalo:pa ti si optimista, phenomenon! kako ti nije palo na pamet da se lako ugoji 7kg?![]()
Sta je to tako strasno da nije za preporuku? Ja obicno kupujem tesne cipele ali tu dijeta ne pomazeKOCKARKA:Imam nacina ali nije za preporuku,nit je pohvalno ni zdravo a delila sam i ja pre i liferovala ali sam precesto morala opet da kupujem sve nanovo pa to vise ne radim.A i luda sam kad mi se svidi nesto,kupim ja to iako je 2 broja manje a nema drugog.Drugarica me pita sto bacam pare kad ne mogu da stanem u to.Ma bice mi taman za 3 meseca i bude.