Ženski orgazam

sve ****** do jjebaca
sto volim ove price o frigidnim zenama

ej vi sto tvrdite da te sto vam nisu svrsile su frigidne, jeste li nekad te iste zene pitali koliko puta kuci svrsi kad nabija prste ili vibrator...m?

frigidna malo sutra :lol:

naravno da ne moze uvek da dozivi orgazam jer osim dobrog seksa potrebno je i da je psihicki opustena, prepustena, raspolozena....ali ako devojka konstatno ne dozivljava orgazam sa istim tipom izvinte molicu neka ga odma odsece

ima i zena koje fizicki ne poseduju g tacku, ok zalim slucaj tu pomoci nema, ali takvih je koliko i panda :lol:

Skoro sam čitala da veoma mali broj žena uspije doživjeti orgazam, a vaginalni skoro nikada (pa čak i da je to izmišljena priča). Mišljenje? Iskustva?

Tu pretpostavljam da spadaju mlađe devojke...žene sa iskustvom maltene sve imaju orgazam.
Kakav će biti i da li će ga biti zavisi između ostalog od otvorenosti odnosa i bliskosti sa dotičnim muškarcem ;)

Мерлине сад се капирамо коначно.. Наравно да ћеш увек научити нешто ново, јер никад не можеш знати све ко то каже тј да зна све-реално ****, поготово кад имаш двадесет, и лепо је знати што више тога. Уосталом човек се учи док је жив, па ко још не зна-научиће. ;) Мени је до сад било ок и са овим што сам знао, мада биће ту још едукације свакако. ;)

'Alo, ljudi?! Opušteno...
Poenta priče: Orgazam MI uspijeva, bez problema. U razgovoru sa drugaricama, primjećujem da isti im se ne dešava, nekima od njih - nikada.
Ono što mene interesuje jeste to ZAŠTO. Koji su uzroci? Psiha možda? Seksualnost?
Što mislite?

Skoro sam čitala da veoma mali broj žena uspije doživjeti orgazam, a vaginalni skoro nikada (pa čak i da je to izmišljena priča). Mišljenje? Iskustva?

nije vazno da li je orgazam vaginalni ili ne ,nije vazno ni kojim se putem dodje do orgazma - vazno je da nije isfoliran ...
veoma ozbiljno pitanje je zasto zene foliraju orgazam a na njega se tesko moze naci precizan odgovor jer malo koja zena zeli otvoreno razgovarati o tome ...

moje licno misljenje je da se do orgazma dolazi lako i jednostavno ali covek kao covek mora malo da zakomplikuje stvar ....

Ljudi, zasto neki od vas toliko padaju u vatru?:D Svi smo mi razliciti. I muskarci i zene. Nisu svi podjednako opusteni u seksu i nisu svi kompatibilni sa svojim partnerima, kao sto i svi muskarci ne zele podjednako da zadovolje zenu (tj manje ili vise su sebicni). Naravno postoji tu i pitanje iskustva. Kada se sve to sabere i oduzme ispadne prava papazjanija od iskustava. A kada smo kod iskustava niko od vas da bude nesto konkretniji. Sto se mene tice uvek se trudim da devojci (zeni) bude lepo i vise mi je stalo da ona svrsi vise nego sto mi je stalo da meni bude extra iz prostog razloga da mi ponovo dodje. Mi muskarci pre ili kasnije svrsimo pa na uvek bude lepo.;)

Dakle bilo je tu bukvalno svega: Npr.
1. Imao sam jako dugu vezu gde devojka ni jednom nije svrsila za 4 godine. Govorila mi je da je uvek prenadrazena i psihicki ne moze da se potpuno pribere tokom seksa pa ne svrsava, ali joj nas seks veoma prija. Sto duze traje i jaci je, to bolje.
2. Imao sam jedan jedini seks sa devojkom koja nije imala seks sest meseci. Bilo mi je sasvim prosecno i nisam stigao ni da se potrudim previse, niti sam svrsio a ona mi je rekla: "Uh, svrsila sam tri puta. Hvala ti!" Zamisli!!!:confused:
3. Zabavljao sam se sa devojkom koja je bila toliko iskusna da je tokom svakog seksa koji bi potrajao izmedju 30 i 45 min svrsila od 3 do 6 puta. Jednom cak i 7.
Neverovatno. To je filing koji se ne glumi (ako pretpostavimo da je lagala) a i brojala je. Svaki put smo se trudili da oborimo rekord njenih orgazama.:lol:
4. Takodje bila je i devojka koja u zavisnosti od opustenosti nekada ne svrsi ni jednom, pa je bilo potrebno da je manuelno stimulisem, sto je meni bzvz, a nekada 3-4 puta dok ja samo jednom.

I jos mnogo cega je bilo. Ima materijala za pricu jako puno, izmedju potpunog neuspeha do ful uspeha u zadovoljenju zene.

Sustina cele price je da taj orgazam kod zene zavisi od milion faktora koji treba da se poklope u datom momentu, a ti faktori su oni sa pocetka teksta. Ako neko smatra da gresim, uvazicu njegovo misljenje, ali ovo su primeri iz licnog iskustva tako da svoje misljenje necu a i ne mogu menjati.:cool:

Tako je to kada si neshvacen kao umetnik..:lol:

ma idi begaj bre..
oni će meni tu..

srpski seksualni seljak je sakriven iza maske lažne ljubaznosti.
naučilo to fraze da sa ženom treba biti strpljiv, tolerantan, pažljiv - ali su isto tako naučili i da "svaka oće" te da "svaka može"
samo još ako je dovoljno luda da se prepusti eksperimentu, da joj baja pokaže

ne brini lutko, ja ima da ti pokažem da si normalna..
ja ima da ti otvorim oči

sve će oni da slažu, samo da uvale mačora, a posle?
posle - "pa iebiga dušo..ja ti kažem da se opustiš a ti nećeš.."
" da nisi nešto pod stresom ovih dana?"
"biće sve ok, ne može sve odma...na tome ćemo da radimo zajedno (čitaj: dok ne izmenjams a tobom sve poze, a i dok mi ne daš i bulju hehe)

provaljeni ste bre.
Orgazam je samo vrh ledenog brega ženske seksualnosti i nema tog baje koji će da otopi sve kočnice, sve tabue kojima je devojka trovana dve ili više decenija.
Zbog tih stvari se ide na regresivne hipnoze, na dubinske psihoterapije..ali ne, sss (srbski seksualni seljak) će sve to da preiebe sa svojom tojes' koorčinom..i "znalačkim dodirima prstima" (u obliku ćevapa)

pre neku godinu, srpkinje su u istraživanju pokazale da njih 1/3 misli da je orgazam izmišljotina.
to praktično znači, da svaka treća srpkinja ima psiho-fizičke probleme.
nema tih tačaka i poza dragi moji seljačići, koje ćete vi da ispritiskate, ako kod žene ne postoje preduslovi za to.
da je tako, svaka nesrećnica koja je silovana od strane "sss-a", mogla bi da svrši.

prosečan "sss" je pritvoran, laže i maže - samo da bi se dokopao snošaja.

nije vazno da li je orgazam vaginalni ili ne ,nije vazno ni kojim se putem dodje do orgazma - vazno je da nije isfoliran ...
veoma ozbiljno pitanje je zasto zene foliraju orgazam a na njega se tesko moze naci precizan odgovor jer malo koja zena zeli otvoreno razgovarati o tome ...

moje licno misljenje je da se do orgazma dolazi lako i jednostavno ali covek kao covek mora malo da zakomplikuje stvar ....

itekako je vazno

pojasni malo zasto je vazno kojim putem dvoje dodju do orgazma i da li je vaginalni ili ne ....

pa zato sto ako te dovede do orgazma tako sto ti prstima drnda klicu onda se to ne vazi, jer to si mogla i sama
znaci do vaginalnog ne ume ili nece da te dovede
(mislim ako ovo radi konstantno, ne mislim ponekad fore radi)
ovo sam vec napisala u nekom predhodnom postu

samo ja i jos jedna drugarica smo dozivele da nas partner dovodi do vaginalnog u toku seksa, sve ostale ili nisu nikad ili su ih momci drndali prstima, sto je najtuznije te koje su drndali prstima su u pocetku govorile kako imaju dobar seks i svrsavaju izbegavajuci da kazu na koji nacin, e kad im je dopizdelo onda su priznale da su i one nezadovoljne....to je jako tuzno

pa zato sto ako te dovede do orgazma tako sto ti prstima drnda klicu onda se to ne vazi, jer to si mogla i sama
znaci do vaginalnog ne ume ili nece da te dovede
(mislim ako ovo radi konstantno, ne mislim ponekad fore radi)
ovo sam vec napisala u nekom predhodnom postu

samo ja i jos jedna drugarica smo dozivele da nas partner dovodi do vaginalnog u toku seksa, sve ostale ili nisu nikad ili su ih momci drndali prstima, sto je najtuznije te koje su drndali prstima su u pocetku govorile kako imaju dobar seks i svrsavaju izbegavajuci da kazu na koji nacin, e kad im je dopizdelo onda su priznale da su i one nezadovoljne....to je jako tuzno

pa mogu sama i vibratorom da dodjem do vaginalnog orgazma ....

i znaci samo vas dve na celom svetu ste bile sretnice koje su dozivele vaginalni orgazam :-P

sex i jeste vodjenje ljubavi sam sa sobom i svako od nas ima drugacije prohteve ..ono sto je tebi lepo mozda se meni povraca na isto ili obratno ...nije samo orgazam uzivanje i zadovoljstvo i uistinu nema nikakve veze da li ces ga doziveti samo posmatrajuci partnera ili onim ulazenjem izlazenjem - bitno je da ne foliras ...

i znaci samo vas dve na celom svetu ste bile sretnice koje su dozivele vaginalni orgazam :-P

sex i jeste vodjenje ljubavi sam sa sobom i svako od nas ima drugacije prohteve ..ono sto je tebi lepo mozda se meni povraca na isto ili obratno ...nije samo orgazam uzivanje i zadovoljstvo i uistinu nema nikakve veze da li ces ga doziveti samo posmatrajuci partnera ili onim ulazenjem izlazenjem - bitno je da ne foliras ...

Potpuno tacno :ok:

od deojaka koje ja znam i koje one znaju, nije mali broj
ne pisem to da se hvalim ne znam zasto si to tako protumacila i zasto sad izvrces moje reci, nego cisto da slikovito pokazem koliko mnogo zena je nezadovoljno samo u mojoj okolini
naravno da nije sve u orgazmu, ali probaj da se sa nekim kreses mesecima, godinama i nista, pa tesko da ces takvu devojku ubediti da je orgazam nebitan :lol:

pravog jjebaca ne mozes da isfoliras jer ima jako velike razlike kad se vagina grci zbog orgazma i kad se grci jer je ja tako teram

vaginalni mozes i prstima ako su dovoljno dugacki :lol:
poenta je u tome da se mnogi ne trude i onda idu linijom manjeg otpora pa prstima drndaju klicu devojkama, to je ono sto je meni i smesno i tuzno, zato kazem da se to prstima ne vazi....ne moze da se poredi sa ulozenim trudom kod dovodjenja do vaginalnog u toku seksa

od deojaka koje ja znam i koje one znaju, nije mali broj
ne pisem to da se hvalim ne znam zasto si to tako protumacila i zasto sad izvrces moje reci, nego cisto da slikovito pokazem koliko mnogo zena je nezadovoljno samo u mojoj okolini
naravno da nije sve u orgazmu, ali probaj da se sa nekim kreses mesecima, godinama i nista, pa tesko da ces takvu devojku ubediti da je orgazam nebitan :lol:

pravog jjebaca ne mozes da isfoliras jer ima jako velike razlike kad se vagina grci zbog orgazma i kad se grci jer je ja tako teram

vaginalni mozes i prstima ako su dovoljno dugacki :lol:
poenta je u tome da se mnogi ne trude i onda idu linijom manjeg otpora pa prstima drndaju klicu devojkama, to je ono sto je meni i smesno i tuzno, zato kazem da se to prstima ne vazi....ne moze da se poredi sa ulozenim trudom kod dovodjenja do vaginalnog u toku seksa

vi izgleda sex dozivljavate kao duznost !

ti onaj predivan osecaj milovanja klitorisa nazivas drdanjem ?
nadrazivanje klitorisa tokom sexualnog odnosa nije drndanje vec pojacava uzitak osim ako se ne radi na silu ili radi reda ...

zasto se uvek mora i doci do orgazma i zato su muskarci duzni da nas dovedu do njega - sta smo mi zene onda u sexu ,neki predmet ili sta vec ?

sex nije duznost ni obaveza niti u njemu ima mnogo razmisljanja....dvoje koji osete jaku strast jedno prema drugom lako ce naci i put da se obostrano zadovolje ...

a to sto vecina krije svoje zelje i mastanja pa zbog toga nikad ne dozive lep orgazam - to je vec sasvim druga prica koja se treba voditi izmedju pacijenta i psihijatra a ja nisam ni jedno ni drugo ....

Prvi problem je u glavi. Tu je glavna kočnica. Devojka mora da upozna svoje telo, šta joj prija, šta ne, da se opusti i prepusti. Drugi problem je zastoj u komunikaciji partnera. Sve ih je nešto sramota da kažu ovo mi prija, ovo ne, nemoj grubo itd. Tačno je da ima momaka koji jednostavno ne umeju, nema ritam, nema osećaj ... ili ne želi, ko će ga znati.
Što se vaginalnog i klitorisnog orgazma tiče, neozbiljno je reći da se jedan od njih ne važi. Zašto se ne važi? I jedan i drugi objektivno postoje, samo je način na koji se do njih dolazi drugačiji. Ako partner "ne ume" ili ona iz nekog razloga ne može da dođe do vaginalnog, klitorisni je odlično rešenje. Mislim, što da ne? Ili je možda bolje nikakav? Dakle, malo truda sa muške strane, otvorenosti sa ženske i to je to.

Prvi problem je u glavi. Tu je glavna kočnica. Devojka mora da upozna svoje telo, šta joj prija, šta ne, da se opusti i prepusti. Drugi problem je zastoj u komunikaciji partnera. Sve ih je nešto sramota da kažu ovo mi prija, ovo ne, nemoj grubo itd. Tačno je da ima momaka koji jednostavno ne umeju, nema ritam, nema osećaj ... ili ne želi, ko će ga znati.
Što se vaginalnog i klitorisnog orgazma tiče, neozbiljno je reći da se jedan od njih ne važi. Zašto se ne važi? I jedan i drugi objektivno postoje, samo je način na koji se do njih dolazi drugačiji. Ako partner "ne ume" ili ona iz nekog razloga ne može da dođe do vaginalnog, klitorisni je odlično rešenje. Mislim, što da ne? Ili je možda bolje nikakav? Dakle, malo truda sa muške strane, otvorenosti sa ženske i to je to.

odlican post ...respekt :-)

opet ti "doživi"
slušaj batice..sto godina sam na forumima i iz tvog posta se vidi da samo hoćeš da se očešeš o neku svršku ovde
kao ti si pažljivi i tolerantan, strpljiv..(a i znaš de da pipneš) ma cvećka..ma zdravko čolić.
provaljen si.
upravo se žale one koje ne mogu da svrše )što bi se inače žalile?)
A to skupština, opušteno..forget.
ovo su najvažnije stvari o kojima ljudi mogu da pričaju.
skupština je crtani film za ovo.

čuj ti njega.."i ko zna kolko puta za redom"...
e na ovo ako ne upecaš neku sad, nikad nećeš..

obećaj im i kako si tata mata za fimejl ejakulejš'n,
muškarci prokleti, kako vas mrzim..

:hahaha: potpuno se slazem

Narocito kad je pomenuo ono da ne samo sto moze da svrsi so njime, nego i ko zna koliko puta zaredom
Ja mislim bar jedno 200 x sve dok ne kolabira i bude otpremljena na urgentni

Зоро бре пријави се за скупштину, овде се воде опуштени разговори о свакодневном животу, за сваку могућу реч изводиш нека лудила. Ја причам о ономе о чему и ми причамо, она која не може да доживи оргазам неће се ни жалити на то, причамо о онима које знају да могу али нико не може да их задовољи на тај начин. Ја ти кажем да свака која може, кад знаш како и шта треба да радиш, доживеће оргазам лагано, и сваки пут, и ко зна колико пута заредом.

ili te one foliraju ili ne vidiš dalje od svog nosa... bez uvrede :D
netačno je da može da se doživi orgazam baš svaki put... napetost, nervoza, milion misli u glavi i ćao
a ovo za višestruke (što ti reče - ko zna koliko puta)... malo je tih koje svrše 10 puta :lol:

Back