DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 11.04.2018. u 13:14 - zenski orgazam vs muski orgazam #26 Antares13: koji je bolji da ne kazem osecajniji ? Kliknite za proširenje... odakle ja znam kakav je ženski al sudeći po tome da mogu po pešes puta zaredom računam da je njima lepše
Antares13: koji je bolji da ne kazem osecajniji ? Kliknite za proširenje... odakle ja znam kakav je ženski al sudeći po tome da mogu po pešes puta zaredom računam da je njima lepše
Sojka ptica Elita VIP Poruka 24.768 11.04.2018. u 14:26 - zenski orgazam vs muski orgazam #27 Kojih peses puta??? To si samo cuo ili iz licnog iskustva sa zenama znas?
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 11.04.2018. u 14:36 - zenski orgazam vs muski orgazam #28 čito ovde naravno...zna se valjda da ja sa ženama iskustva skoro i da neam samo kenjjam na prazno...teoretičar - - - - - - - - - - i ajde zakači se, tu sam još 10tak minuta može i na pepe ako ti neprijatno javno
čito ovde naravno...zna se valjda da ja sa ženama iskustva skoro i da neam samo kenjjam na prazno...teoretičar - - - - - - - - - - i ajde zakači se, tu sam još 10tak minuta može i na pepe ako ti neprijatno javno