zenski oragazam

I ja kazem da ocu da proguta a ona posle godinu dana ne zna u cemu je problem..pa da se zepere bolje..da proveri secret no.5 itd a ona nista..ne zna zasto raskidamo:lol:sve u svemu ako treba nekom pricati i crtati bolje da se vratimo u klupice

Pa gutanje ima los ukus..
Msm zamisli da je smaras da goidnu dana to radi OMG
Ne b bas trebao uvek, nego samo ponekada. msm presece joj. Kao i sto nam svima nesto presedne ako je precesto.

U brt... Koliko komplikacija sa tim orgazmom... ja sam mozda klinka za was, msm nzm koliko imate godina, ali ako wec imam odnose, msm da je ok da wam kazem da sa tim nemam nikakaw problem.. uwek mi se desi wishestruki i apsolutno sam zadowoljna, a i on...:D

U slucaju mog bracnog zivota i sexa u njemu..meni je prosto fantasticno!!! Bukvalno se NIKADA nije desilo da moja draga nije dozivela orgazam. Sve je to meni nekako cudno, pa sam je jednom i pitao da ne folira nekada i ako folira da mi to kaze. Prvo mi se klela da ne folira, a potom smo se skoro potukli jer sam ja tvrdio da pored toliko hiljada devojaka (ako ne i vise) koje ne dozive orgazam nikada ona sada tu kao, svrsi uvek!! Zamislite joj facu samo na tu moju konstataciju. E i dalje mi nije jasno kako je to moguce, da izostane orgazam???????
:zcepanje:
Pa gutanje ima los ukus..
Msm zamisli da je smaras da goidnu dana to radi OMG
Ne b bas trebao uvek, nego samo ponekada. msm presece joj. Kao i sto nam svima nesto presedne ako je precesto.
:zper:

Zena treba prvenstveno da poznaje sebe, svoje telo, da se krece, da je opustena i da ne ceka da joj muskarac ugodi..vec da "uzme" ono sto joj godi...da povede incijativu..sad problem se javlja ako zena uopste ne zna sta hoce..mada svaki problem je resiv..

Muskarcima se u seksu manje vise sve svidja...jos ako imaju neke emocije i stalo im je do doticne, ....tesko mozes da promasis.. sta ih zadovoljava....

Da su zene malo sebicnije u uzimanju, seks i orgazmi bili bi mnogo bolji...

P.s. jako je bitno da zena veruje muskarcu...bar kod mene je taj slucaj, posto vezujem seks i ljubav....kad zadobije moje poverenje, svasta tu moze bit...:zper: :rumenko:

Back