NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Ovaj jel neko cuo sa samozadovoljavanje? xDD
Msm kako moze neko da ne dozivi orgazam?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj jel neko cuo sa samozadovoljavanje? xDD
Msm kako moze neko da ne dozivi orgazam?![]()
I ja kazem da ocu da proguta a ona posle godinu dana ne zna u cemu je problem..pa da se zepere bolje..da proveri secret no.5 itd a ona nista..ne zna zasto raskidamosve u svemu ako treba nekom pricati i crtati bolje da se vratimo u klupice
a ti o maasturbaciji...?
nema potrebe da upoznajem svoje telo kad ga neko drugi zna bolje od mene![]()
Nadam se da se samo salis.
pa nema vise za tim potrebe....granice upoznajes dok si jako jako mlad....posle se sve zna i ne zaboravlja
Ovaj ti je odgovor samo za 3. Ali je svakako bolji nego onaj malopre...
U slucaju mog bracnog zivota i sexa u njemu..meni je prosto fantasticno!!! Bukvalno se NIKADA nije desilo da moja draga nije dozivela orgazam. Sve je to meni nekako cudno, pa sam je jednom i pitao da ne folira nekada i ako folira da mi to kaze. Prvo mi se klela da ne folira, a potom smo se skoro potukli jer sam ja tvrdio da pored toliko hiljada devojaka (ako ne i vise) koje ne dozive orgazam nikada ona sada tu kao, svrsi uvek!! Zamislite joj facu samo na tu moju konstataciju. E i dalje mi nije jasno kako je to moguce, da izostane orgazam???????
Pa gutanje ima los ukus..
Msm zamisli da je smaras da goidnu dana to radi OMG
Ne b bas trebao uvek, nego samo ponekada. msm presece joj. Kao i sto nam svima nesto presedne ako je precesto.
Pa gutanje ima los ukus..
Msm zamisli da je smaras da goidnu dana to radi OMG
Ne b bas trebao uvek, nego samo ponekada. msm presece joj. Kao i sto nam svima nesto presedne ako je precesto.