- Poruka
- 35.357
Analiza : još su otečeni srednji i domali, imate mesto uboda žice, prstenje sam poskidala i obratite pažnju na pušački kažiprst 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Natakla sam se na žicu iz ograde dok sam pokušavala da kosim travuКако на повређеној, шта се десило?
Јооој...види се да су натечениNatakla sam se na žicu iz ograde dok sam pokušavala da kosim travumalo duboko, pa je oteklo, primala sam bocke i tako..
![]()

Ma dobro da je leva ruka, bila zavijena par dana i jedva se snalazila, da je desna, verovatno bi morali da me hrane, jer levom ništa ne umem da radimЈооој...види се да су натечени![]()

Атрљива мома, стомак до зуби...е, то ти је изрека у Врању.Ma dobro da je leva ruka, bila zavijena par dana i jedva se snalazila, da je desna, verovatno bi morali da me hrane, jer levom ništa ne umem da radim![]()
Ma jok, pokušala da skroz uz ogradu pokosim, zaglavi se kosačica a ja zapela,omaknem ruku i nabijem seАтрљива мома, стомак до зуби...е, то ти је изрека у Врању.
Па, полако, куд си запела...журила си врв.

Ух...па што запињеш, женска главо. Тачно сам створила слику...Ma jok, pokušala da skroz uz ogradu pokosim, zaglavi se kosačica a ja zapela,omaknem ruku i nabijem se![]()
Meni su rekli da je ta boja jungle red i za nju nema ''dok sam bila mlađa''Што су вам лепе те црвене боје...ја сада више нагињем ка трулој вишњи, али док сам била млађа волела сам да мацкам баш ту, праву црвену.
moja omiljena Нисам рекла да је за млађе, него да је мени пријала тадаMeni su rekli da je ta boja jungle red i za nju nema ''dok sam bila mlađa''moja omiljena
![]()
Ta svetlo crvena koja malo vuče na narandžastu je baš lepa i to na kratkim noktimaJa sam kao mlađa mazala samo bordo, ova crvena mi je bila šta znam, za starije. Sad sam i ja starija i mažem crvenu ili onu koralno crvenu, što malo vuče na narandžastu.
Jeste, ja je baš volim, ali mažem samo leti, nekako mi nije za hladno vreme.Ta svetlo crvena koja malo vuče na narandžastu je baš lepa i to na kratkim noktima
Al tada razvedri svakodnevicu, brejJeste, ja je baš volim, ali mažem samo leti, nekako mi nije za hladno vreme.
OMG!Natakla sam se na žicu iz ograde dok sam pokušavala da kosim travumalo duboko, pa je oteklo, primala sam bocke i tako..
![]()
To sigurno boli ko vrag.

Možeš i oba. Ja sam mislila da smo juče mazale nokte.Ја меркам ове моје, да л' да сечем ил' да лакирам...а мрзи ме и једно и друго.

Па рекох ти да сам заборавила...а у 11 да их лакирам, јок ја.Možeš i oba. Ja sam mislila da smo juče mazale nokte.![]()