Zenski nokti

Шта је балерина???
IMG_9488.jpeg

Taj oblik nekako nije za mene.

Fala :)

I ti imaš lepe nokte, lepu usku i dugačku nokatnu ploču. Baš lepe.

Ja moje upropastim u planini, zakačim uvek neko drvo ili stenu, a skoro sam i grickala zanoktice pa su me deca grdila (umesto ja njih). Jedva sam ih oporavila.
Ćerka se zanima gelom i tim zezancijama, ima svoju školsku klijentelu ali ja nemam strpljenja sa sedim sat i po. :rumenko:

Fala :)

I ti imaš lepe nokte, lepu usku i dugačku nokatnu ploču. Baš lepe.

Ja moje upropastim u planini, zakačim uvek neko drvo ili stenu, a skoro sam i grickala zanoktice pa su me deca grdila (umesto ja njih). Jedva sam ih oporavila.
Ćerka se zanima gelom i tim zezancijama, ima svoju školsku klijentelu ali ja nemam strpljenja sa sedim sat i po. :rumenko:
Мислим да су моји већ зрели за краћење, пре него што почну да пуцају. Много су тврди, то пуца као бомба и углавном у месо, скроз горе.
А ова моја је до 8. разреда грицкала нокте, као и ја, сад има лепу дугачку плочу. Престала је на време...
Ја на особи прво приметим руке и ципеле, то ми некако поприлично каже о њој. А неговане руке обожавам.

Sama si tražila! :namcor:
Da napomenem lak od prošle nedelje uveče, svašta je prošlo kroz ove ruke kovačke.

Pogledajte prilog 1557366
Могу ти рећи да се добро држи, изгледа да си нашла тактику да дуже траје...а нокти ти јесу лепи, као и увек.

• Voli
Reactions: Red
Могу ти рећи да се добро држи, изгледа да си нашла тактику да дуже траје...а нокти ти јесу лепи, као и увек.
Mislim da sam već kačila šta koristim, menjam samo lakove u sredini. I drži se. Nekad do petka, nekad do subote, ali mi je prihvatljivo, s obzirom šta sve radim.

Inače, ti i @Pinocchio imate baš lepe, prave ženske ruke sa lepim noktima! :heart:
Hvala tebi, ali moje su definitivno kovačke, bildujem prste po ceo dan. :rotf:

Back