Zenski nokti

tamo gde ja idem, gel lak u salonu kosta 100 evra :sad2:
kod ruskinje na crno 50 :(
tacno cu da kupim lampu i materijal i naucim sve sama

Ma naučićeš, ništa teško niti strašno.
Meni jedino kraće traje kada sama radim, npr 7-10d mi izdrži, valjda ne zatvorim rubove dobro, nije mi dobro svetlo, a nisam ni naročito strpljiva.
Sad sam, zbog manjka slobodnog vremena, opet krenila kod noktarke, ali i zato što mi ne vredi gel lak, listaju mi se nokti.
Stavila mi je neku rubber bazu, tanje je nego gel a čvršće od gel laka, zadovoljna sam za sada.

Ma naučićeš, ništa teško niti strašno.
Meni jedino kraće traje kada sama radim, npr 7-10d mi izdrži, valjda ne zatvorim rubove dobro, nije mi dobro svetlo, a nisam ni naročito strpljiva.
Sad sam, zbog manjka slobodnog vremena, opet krenila kod noktarke, ali i zato što mi ne vredi gel lak, listaju mi se nokti.
Stavila mi je neku rubber bazu, tanje je nego gel a čvršće od gel laka, zadovoljna sam za sada.
za ovo sam cula da je super. meni je gel lak dovoljan i izdrzi mi bogami 4 nedelje.
ne znam, videcu kako cu jer ne zelim da budem sam svoj majstor.
ali brate mili, 100 evra je previse, bez obzira na zarade jer jednostavno ne vredi toliko

za ovo sam cula da je super. meni je gel lak dovoljan i izdrzi mi bogami 4 nedelje.
ne znam, videcu kako cu jer ne zelim da budem sam svoj majstor.
ali brate mili, 100 evra je previse, bez obzira na zarade jer jednostavno ne vredi toliko
Meni je juče cura stavila to, kaže da mi nokti budu elastičniji. Javim ti za 3 nedelje kako je jer i meni izdrži skoro 4 ako se uradi skroz ispod zanoktica.

Meni su nokti užas i inače, a sad posebno, stalno perem ruke plus dezinf sredstva, katastrofa su, koliko god kratko da ih isečem i dalje se listaju i pucaju, onda sam prosto rešila da ih nekako zaštitim, do daljnjeg ovako.

20211110_192951.jpg

Moram da se žalim, ovde ne znaju da rade nokte a uzimaju velike pare :(
Bila sam pre deset dana na korekciju gel laka, nimalo nisam zadovoljna. Prvo, nimalo se ne potrudi oko oblikovanja i sređivanja noktiju i zanoktica, a drugo, to nije kvalitet gel laka koji dobijem u srbiji jer su mi nokti jako tanki i pucaju kao d aje stavljen običan lak.

Back