Bambi
Elita
- Poruka
- 19.139
Hvala.Bambi bas su ti lepi nokti, svidja mi se boja, ja bih tako nesto za svaki dan, ne mogu ovde u ucionicu sa jarkim bojama
Koji je to lak, koja nijansa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala.Bambi bas su ti lepi nokti, svidja mi se boja, ja bih tako nesto za svaki dan, ne mogu ovde u ucionicu sa jarkim bojama
Koji je to lak, koja nijansa?
Ja sam se godinama mučila kao ti i isprobavala razne mazalice. Ništa to ne pomaže.@Metla na vestici , ako opet budeš oporavljala nokte, ja sam sad uzela ovaj, jer mi onaj običan 8u1 više ne radi posao. Sad pokušavam da oporavim dva nokta koji su mi se izlistali preko živca, pa sam ih turpijala bukvalno svakog dana jer se listaju dalje pa stalno negde zakačim. Sad sam za nedelju dana turpijala samo jednom, ali sam tog dana mnogo držala ruke u vodi.
Inače, maže se pet dana po jedan sloj, skine, pa opet, ali je vrlo tečan i meni je bilo zanimljivo što mi se nije skidao dok radim uobičajene poslove po kući.
![]()
Ukapirala sam da mi nešto fali, samo još nisam provalila šta. A zapravo je sve počelo kad sam počela da vodim računa šta jedem, a pošto jedem voće i povrće više nego ranije, jedino mi pada na pamet da mi fale masti i slatkiši.Ja sam se godinama mučila kao ti i isprobavala razne mazalice. Ništa to ne pomaže.
Jednostavno nam fali neki vitamin, a to se može popraviti samo iznutra.
Zato stavljam gel lak svake druge nedelje. Nosim kratke nokte i kad izrastu za dve nedelje ja ih opet skraćujem.
Kratki nokti mi najlepše i najurednije izgledaju.
Ja sam.morala za svadbu da uradim gel izlivanje. I super je uradila evo vise od 3 nedelje isti. Nijedan nije pukao. Radila sam u Ruzveltovoj u Cesalj i Makaze.
Nego sta sad da trazim kad odem u salon- jel mogu da poprave i skrate ili mora da se skida skroz?
A jel uvek skidaju ako hoces gel ili popravljaju?verovatno mora da se skida ako ne radis gel ponovo
tako svuda rade, nemam pojma o cemu ova metlina pricaSamo mi je popravila, skinula shelac i dodala gel tamo gde je izraslo. I ona isturpijala visak i na kraju shelac ponovo.
Izgleda ko novo