Zenski nokti

@Metla na vestici , ako opet budeš oporavljala nokte, ja sam sad uzela ovaj, jer mi onaj običan 8u1 više ne radi posao. Sad pokušavam da oporavim dva nokta koji su mi se izlistali preko živca, pa sam ih turpijala bukvalno svakog dana jer se listaju dalje pa stalno negde zakačim. Sad sam za nedelju dana turpijala samo jednom, ali sam tog dana mnogo držala ruke u vodi.
Inače, maže se pet dana po jedan sloj, skine, pa opet, ali je vrlo tečan i meni je bilo zanimljivo što mi se nije skidao dok radim uobičajene poslove po kući.

s-l640.jpg

Sta lepo dal si poblesavela unistena ploca, opet da cekam par ned da izrastu
Nikako da docekam da pustim

Skinula da, pa nisam to radila iz modiranja :lol: odvratno mi je smeta mi...tri su pukla na terenu pre neki dan.... juce mi skinula
Skinula bih ja odmah da je moglo, nego nije bila tu drugarica....

Pa zato nije ni prihvatila posao tamo, rade sa jako losim materijalom, popizdela je kaze koliko je los, isla je par dana na probno i odjebala
Ja koja se ne razumem pa sam shvatila kad su posle dva tri dana pukla tri u istom danu
I videla sam dok mi radi koliko su videne te mase, retke....

@Metla na vestici , ako opet budeš oporavljala nokte, ja sam sad uzela ovaj, jer mi onaj običan 8u1 više ne radi posao. Sad pokušavam da oporavim dva nokta koji su mi se izlistali preko živca, pa sam ih turpijala bukvalno svakog dana jer se listaju dalje pa stalno negde zakačim. Sad sam za nedelju dana turpijala samo jednom, ali sam tog dana mnogo držala ruke u vodi.
Inače, maže se pet dana po jedan sloj, skine, pa opet, ali je vrlo tečan i meni je bilo zanimljivo što mi se nije skidao dok radim uobičajene poslove po kući.

s-l640.jpg
Ja sam se godinama mučila kao ti i isprobavala razne mazalice. Ništa to ne pomaže.
Jednostavno nam fali neki vitamin, a to se može popraviti samo iznutra.
Zato stavljam gel lak svake druge nedelje. Nosim kratke nokte i kad izrastu za dve nedelje ja ih opet skraćujem.
Kratki nokti mi najlepše i najurednije izgledaju.

Ja sam se godinama mučila kao ti i isprobavala razne mazalice. Ništa to ne pomaže.
Jednostavno nam fali neki vitamin, a to se može popraviti samo iznutra.
Zato stavljam gel lak svake druge nedelje. Nosim kratke nokte i kad izrastu za dve nedelje ja ih opet skraćujem.
Kratki nokti mi najlepše i najurednije izgledaju.
Ukapirala sam da mi nešto fali, samo još nisam provalila šta. A zapravo je sve počelo kad sam počela da vodim računa šta jedem, a pošto jedem voće i povrće više nego ranije, jedino mi pada na pamet da mi fale masti i slatkiši. :(

Što se ojačavanja tiče, jedna prijateljica mi je rekla da je za prirodne nokte najbolje ojačavanje prahom, mislim da se to zove dipping nails. Nisam isprobala, trenutno mi je nemoguć izdatak, ali možda nekom posluži ova informacija.

Ja sam zadovoljna ovim što sad furam. Izdatak od 400 dinara svake druge nedelje, za savršene nokte je prosto nestvarno. Ne znam šta ću kad i ova devojka prestane da radi. :(
Jedno vreme sam stavljala frenč manikir, a na moje kratke nokte to izgleda užasno.
Tada mi se sviđalo, sada kad vidim neke svoje stare fotke zgrozim se.
Zapravo je to bilo jako moderno jedno vreme i na nečijim noktima je dobro izgledalo. Na mojim nije.
Isprobavala sam i različite nijanse, nagovarale me moje noktarke da ne budem dosadna uvek u neku jedva vidljivu boju, ali ja od sebe pobeći ne mogu.
Dala sam šansu raznim noktima i ispostavilo se kao i obično da ne treba menjati ono što valja.

• Podržavam
Reactions: Red
Ja sam.morala za svadbu da uradim gel izlivanje. I super je uradila evo vise od 3 nedelje isti. Nijedan nije pukao. Radila sam u Ruzveltovoj u Cesalj i Makaze.
Nego sta sad da trazim kad odem u salon- jel mogu da poprave i skrate ili mora da se skida skroz?

Ja sam.morala za svadbu da uradim gel izlivanje. I super je uradila evo vise od 3 nedelje isti. Nijedan nije pukao. Radila sam u Ruzveltovoj u Cesalj i Makaze.
Nego sta sad da trazim kad odem u salon- jel mogu da poprave i skrate ili mora da se skida skroz?

verovatno mora da se skida ako ne radis gel ponovo

Back