ženski časopisi

Кад сам била много млађа наравно да ме је интересовало како се треба шминкати, које вежбе су добре за бутне мишиће, шта је тренутно модерно, како завести мушкарца...и све остало из низа корисних савета за свако женско чељаде.:mrgreen:

Данас више ништа ново не могу да прочитам у тим часописима. Све то одавно знам. :confused:

:per:

Kupovala redovno Cosmopoliten, prešla na Elle od prvog broja...ZaHebala Cosmo ( što neka reče- promene imena u Živadin i Živadinka ....A, i poraslo se, nije više za mene...:lol:)
Više od Elle mi se sviđa Gracia ( ne Glorija- nju redovno čitam u frizeraju i dovoljno mi je...), i nju kupujem redovno...
L'oficiele mi je naj-šik, mora da priznam, i poslednjih nekoliko brojeva kupujem...
A, da...redovno( od korica do korica) čitam ( ne gledam samo!) muževljev Playboy...:mrgreen:

od kad su pocele da s eprodaju knjige na kisocima...razmisljam po 2 minuta..i kupim knjigu!
:)

pa, kako onda znaš koja je boja ovog proleća trendi i fensi??! I koja ti frizura , od ponuđenih, najviše odgovara?! I gde stanuju/kupuju/šišaju se... poznati?! I kako da napraviš jednu od onih papazjanija za 10 minuta pre nego što uđu gosti....
I još hiljadu kako i zašto...
Knjige čita...:roll:

pa, kako onda znaš koja je boja ovog proleća trendi i fensi??! I koja ti frizura , od ponuđenih, najviše odgovara?! I gde stanuju/kupuju/šišaju se... poznati?! I kako da napraviš jednu od onih papazjanija za 10 minuta pre nego što uđu gosti....
I još hiljadu kako i zašto...
Knjige čita...:roll:

...a 'oce da se uda!
:mrgreen:

PS. ja i ne znam ko su poznati nowadays!
:rumenko:

Kupovala nekad, u poslednjih par godina batalila, ma gluposti....Sve k'o da na istoj štanc-mašini štancuju, pritom su tekstovi kao za maloumne....i ja ZAISTA više ne mogu da pročitam nijedan članak o celulitu!!! Ne kapiram kako u svakom broju bar 30 strana bude posvećeno celulitu i dijetama :eek:

nekada kupim Joy zbog predloga za sminkanje ali tekstovi o sexu su uzasavajuci...predlazu trojke, SM, svinger partije mladim devojkama.....ma bzvz.....a i za dva casopisa mozes da kupis knjigu....a ima toliko dobrih savremenih pisaca.....

...e a one sto su citale Anu, nisu tako dobro prosle!

PS: Izem ti danas imena caspoisa...tad se znalo gde da naucis da se udas a gde da se ozenis! Sad se vise ne zna ni ko se udaje a ko se zeni!

E, vidiš kakvu transformaciju i preobraženje si doživala preko noći! Viš kako si sad lepa! Koji časopis si listala noćas??! :lol:

I koji ti je to wonder??!

Poslednje što sam kupila je Elle. Ne kupujem, već kada naiđem na neki tako časpis sa slikama, ponekad kupim. Svrha, da vidim šta se nosi. Tekstove ne čitam. Mrzi me da pročitam i tri reda u takvim časopisima. Istina, ponekad pročitam i onda se pokajem. Gubljenje vremena, redovno.

secate li se "dama" i "m magazin"
tada jedini stampani na kvalitetnom papiru
a osmisljeni vise kao promocija samih urednica, koje su tu imale svoje rubrike
u kojima su pisale o svojim bahanalijama na skupim jahtama
svetskih dzetsetera..
btw urednice su bile neprijateljice nambr one..
Radosavljavicka vs Jovanicka..
e to sam kupovala..i koje sam tu gluposti sve procitala..
ali za razliku od danasnjih...tu se imalo sta citati..
nije bilo toliko epp-a...

da putujete po 1h na posao svakodnevno mozda biste vise kupovale
kupim cosmo i glamour,mada me nervira jer vidim da sam cosmo odavno prerasla i da je sad za mene elle,ali elle nedeljnik kosta 2.30€ sto je mnogo mnogo je
pored razbibrige moram i da budem u toku s modnim desavanjima zbog posla,posle krojim slicice i reklame mi pomazu da odlucim na sta da stavim akcenat,sta da pokazem sta ce da ih zanima
volim intimne ispovesti "spavala sam s drugaricinim deckom,da li da joj kazem" :lol: "dragi cosmo volim da te citam,i svi mi te otimaju kad te kupim,i moj decko i moja mama i moja sestra cak i moja macka i papagaj" :hahaha: nekad su recepti zanimljivi(bas u ovom broju jedan jednostavan receptic za tiramisu)

volim intimne ispovesti "spavala sam s drugaricinim deckom,da li da joj kazem" :lol: "dragi cosmo volim da te citam,i svi mi te otimaju kad te kupim,i moj decko i moja mama i moja sestra cak i moja macka i papagaj" :hahaha: nekad su recepti zanimljivi(bas u ovom broju jedan jednostavan receptic za tiramisu)

čitala sam jednom u nekon našem časopisu, al stvarno više ne znam koji je, odgovore psihologa na ove intimne ispovesti. Žena je sve odgovaral u stilu "šta sad očekuješ da ti kažem, kako će sve biti u redu sa drugaricom?? Kako te bre, nije sramota to da uradiš najboljoj drugarici? Gde ti je lojalnost, ne poštuješ ni osnovne ljudske vrednosti":mrgreen::hahaha:

čitala sam jednom u nekon našem časopisu, al stvarno više ne znam koji je, odgovore psihologa na ove intimne ispovesti. Žena je sve odgovaral u stilu "šta sad očekuješ da ti kažem, kako će sve biti u redu sa drugaricom?? Kako te bre, nije sramota to da uradiš najboljoj drugarici? Gde ti je lojalnost, ne poštuješ ni osnovne ljudske vrednosti":mrgreen::hahaha:

ako doznas, odmah pishi :manikir:

Ponekad kupim (Grazia, Elle, Marie Claire), kada sam bas preumorna za bilo kakvu normalnu razonodu, ali odavno ne citam - glupi su do bola - samo gledam slike :)
Meni ti casopisi pomazu, gledajuci fotke i reklame setim se sta sve imam u ormanu :lol: Sta god da oni preporucuju, ja to vec odavno imam... sta cu, matora sam, a moda se ponavlja :lol:

Back