Janjaaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Po vasem misljenju kakva je zena bik u ljubavi i sexu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece se ta godinama besciljno zrtvovati za nekog siromaha,jadnicka koga eto voli,sto bi npr uradila glupa zena riba.
ja sam izgleda glupa kada ovaj aspekt ne uzimam kao primarni?
inače, svaka žrtva je besciljna.
Nevesto...ovo je definitivno najbolji opis zene bika....sve koje znam zive po ovom obrascu sto se tice veze,braka,muza...sve ja tačno, sem varanja... ako to i urade, biće iz razloga što ne mogu da iskontrolišu nagon, tačnije sklonost ka fizičkom uživanju... jer osećanja jako dobro drže pod kontrolom, naročito ljubomoru.
imam jednu drugaricu koja je bila u vezi sa dečkom, još u vreme dok smo išli u srednju, pa par godina kasnije, trajalo je dosta dugo. on materijalno obezbeđen, potpisujem da ne bi trajalo da nije bilo tako. uglavnom, raskinu zbog njegove prevare, ona je sve to jedva preživela, ali u smislu šta gubi, tačnije ne bi ni prekidali da on tako nije odlučio. i posle x godina, i on i ona su imali druge, u jednom trenutku nastave tamo gde su stali, a znam da ona njega ne voli, bar za moj pojam ne onako kako bi to trebalo da bude, više gleda neku sigurnost, i opet rizikujući da ne bude jedina. ustvari sam skontala da to njoj nije ni bitno, sve dok je prva i dok i formalno raspolaže njim i onim što ima. ono što će progutati iotrpet će uvek svesti na frazu: zbog porodice. pa sam se često pitala je li vredno održati formu iako suština ne postoji. na kraju su se venčali. sada imaju klinca, svako vodi svoj život... i sve je ok dok taj prljavi veš ne počne da smrdi i van kuće, ona je srećna u tom braku.
sve žene bikovi su zavisne od muškarca, kako materijalno (ovaj aspekt je na I mestu), tako i u smislu svega ostalog. kada uđu u brak, to je za njih do kraja života.. i neće dozvoliti da im bilo šta i bilo ko poremeti planove. daleko od toga da se ovde radi o ljubavi. ona će zanemariti sve što joj narušava porodičnu idilu. i tu i tamo povremeno pucati, ali nikada neće prelomiti. + što ne vole promene, a to je jedan od uslova za sreću. sve u svemu, čudnom se definicijom sreće vode kroz život.
sve što u životu rade, to je dobro iskalkulisano.