Zenske 'suptilne' poruke u vezi sa brakom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mickey Fine

Aktivan član
Poruka
1.835
Pored znacajnog broja matorih devojaka (28, 29, 30 godina i vise) koje nisu u vezi, vidim i more onih koje su u takozvanim dugim vezama gde se sa (ocigledno pogresnim) muskarcem 'zabavljaju' i 'zabavljaju' i 'zabavljaju' vec godinama. Zapravo zabavljaju se toliko dugo da je to odavno vec prestalo da bude zabavno. :lol:

E sad, mnoge od njih potajno osecaju da je krajnje vreme za brak i decu. Medjutim, posto nije u zenskoj prirodi da nedvosmisleno prica o necemu, niti da preuzme inicijativu (svaka cast izuzecima), ona njega ne moze prositi. Zato devojke pocnu da primenjuju neke od sledecih taktika koje sam primetio kako bi na indirektan nacin svojim momcima stavile do znanja da je vreme za udaju i decu:

Besomucno slikanje sa decom svojih prijateljica ili rodbine. Slike ukljucuju drzanje deteta u rukama (ako je u pitanju beba) ili grljenje i ljubljenje. Pozeljno je da se dete ne otima. Postavljanje tih slika na Fejsbuk profil sa komentarima tipa: Moje dete, * i ♥ ili jos ociglednija varijanta: Ocu i ja ovakvo. :lol:

Postavljanje slika svog decka sa nekim detetom uz komentare: * i ♥.

Vodanje decka po svim mogucim svadbama svojih prijateljica.

Slikanje sa mladencima i deckom, postavljanje slika sa tih svadbi na Fejs, a zatim lajkovanje komentara tipa: Vi ste sledeci; A kad ce vasa svadbica? itd

Slobodno prosirite svojim primerima.

Poslednja izmena:
Pored znacajnog broja matorih devojaka (28, 29, 30 godina i vise) koje nisu u vezi, vidim i more onih koje su u takozvanim dugim vezama gde se sa (ocigledno pogresnim) muskarcem 'zabavljaju' i 'zabavljaju' i 'zabavljaju' vec godinama. Zapravo zabavljaju se toliko dugo da je to odavno vec prestalo da bude zabavno. :lol:

E sad, mnoge od njih potajno osecaju da je krajnje vreme za brak i decu. Medjutim, posto nije u zenskoj prirodi da nedvosmisleno prica o necemu, niti da preuzme inicijativu (svaka cast izuzecima), ona njega ne moze prositi. Zato devojke pocnu da primenjuju neke od sledecih taktika koje sam primetio kako bi na indirektan nacin svojim momcima stavile do znanja da je vreme za udaju i decu:

Besomucno slikanje sa decom svojih prijateljica ili rodbine. Slike ukljucuju drzanje deteta u rukama (ako je u pitanju beba) ili grljenje i ljubljenje. Pozeljno je da se dete ne otima. Postavljanje tih slika na Fejsbuk profil sa komentarima tipa: Moje dete, * i ♥ ili jos ociglednija varijanta: Ocu i ja ovakvo. :lol:

Postavljanje slika svog decka sa nekim detetom uz komentare: * i ♥.

Vodanje decka po svim mogucim svadbama svojih prijateljica.

Slikanje sa mladencima i deckom, postavljanje slika sa tih svadbi na Fejs, a zatim lajkovanje komentara tipa: Vi ste sledeci; A kad ce vasa svadbica? itd

Slobodno prosirite svojim primerima.

Au, al se svet iskvario... Nikad nisam video ni jednu sa takvim aspiracijama. Mora da sam već dobrano omatorio...

pa jp to su one sto su uhvatile mnogo dobru priliku i ne pustaju po svaku cenu da se uvale i lagodan zivot, ima vremena za kresanje okolo kasnije ,ne boj se danas retko koja se udala iz "ljubavi" za nekog golju...

- - - - - - - - - -

možda besomučno mlaćenje oko bidermajera na tim svadbama?
e setih se imam jednu tu sublimalnu... imam utisak ne bi progovorila, al bi nacrtala - ženi me

lazne trudnoce kao probni baloni....

pa jp to su one sto su uhvatile mnogo dobru priliku i ne pustaju po svaku cenu da se uvale i lagodan zivot, ima vremena za kresanje okolo kasnije ,ne boj se danas retko koja se udala iz "ljubavi" za nekog golju...

- - - - - - - - - -

lazne trudnoce kao probni baloni....

Ma ja se bre zezam na tu temu. Znam da ima tih manipulatorki. No, njihova stvar, hoće li u tome uspeti ili neće. Svakako i njihova stvar, koga će naći.

sjajno opisano, imam takve na fejsu nekoliko, baš primeri kao iz uvodnog posta...

ne planiram da se ženim a kako me i onako nijedna neće, moja odluka da foldujem je još i lakša....
međutim, treba imati razumevanja za te devojke željne udaje....
s jedne strane imamo ogroman pritisak sredine, jer udaja je karta da ona bude prihvaćena kao ravnopravno ljudsko biće...
onda moraju da rode, inače će opet biti tretirane kao niže forme života, a biološki sat im otkucava.....
robuju mejnstrimu i to je to...

sjajno opisano, imam takve na fejsu nekoliko, baš primeri kao iz uvodnog posta...

ne planiram da se ženim a kako me i onako nijedna neće, moja odluka da foldujem je još i lakša....
međutim, treba imati razumevanja za te devojke željne udaje....
s jedne strane imamo ogroman pritisak sredine, jer udaja je karta da ona bude prihvaćena kao ravnopravno ljudsko biće...
onda moraju da rode, inače će opet biti tretirane kao niže forme života, a biološki sat im otkucava.....
robuju mejnstrimu i to je to...

pa naravno to sasvim normalna i pozitivna stvar kolektivne psihologije, nisu ti izrazi za dzabe nastali i svaki ima svoj razlog sto je pezorativan , mudri su bili nasi stari ,jer muskarac moze da nema srece ili los start ili lose materijalno stanje ,a zensko ma kakva daje startovace je ne jedan nego na desetine dobrih momaka ,sad sto ona je birala mangupe koji je iskoriste i sutnu, ili ima falinku u glavi ,komplexe vise vrednosti ili nesto trece ,to je njen problem i treba je osudjivati i zayebavati i to bez milosti i to je potpuno opravdano.

Nista nije tako istinito kao narodne izreke dakle nisu one dzaba okarakterisane i obelezene na taj nacin .U prevodu sto dalje od tih krseva i hvatajte mlade pilice.

- - - - - - - - - -

Nista nije tako istinito kao narodne izreke dakle nisu one dzaba okarakterisane i obelezene na taj nacin .U prevodu sto dalje od tih krseva i hvatajte mlade pilice.

Pored znacajnog broja matorih devojaka (28, 29, 30 godina i vise) koje nisu u vezi

Samo da rečem da nisam matora
smilie_girl_178.gif

Zabavljamo se mi pozrtvovani muskarci jer nam je trpanje tih baba devojaka u neku ruku vanredna zabava ali i drustveno korisna aktivnost.Zamislite samo koje bi to posledice ostavilo po drustvo kad ne bi trpali te olupine pa to bi bio uzas .Iz samilosti opalim po neku tu matoru cisto da ispunim svoju gradjansko musku duznost.Redovan repertoar sa omladinkama do 25 se povremeno mora preseci sa jednom olupinom od 30 i kusur banki cisto da se oseti koja je razlika izmedju jedre i sveze piletine i bajate izdrndane polovnjace.

E Boze sta sve hoda zemljom i trosi dragocen nam kiseonik! Al zavidim ti na tako bujnoj masti.Ma sta ja,pa pozavideo bi ti i grof Minhauzen.Nije ni njemu uspevalo da tako svako malo izvede mozak u setnju.Samo promeni malo zanr.Mada ko o cemu,qurva o postenju pa tako i ti,hvali se kako ga zene zaskacu a da zene nije ni video.Ne znas ti jos,druze,sta je zena niti ces kad upoznati njeno velicanstvo.A tek sto ti je recnik bogat,sve se svelo na “trpanje” i “trtenje”,bas onako na nivou jednog direktora. To cime se ti bavis u svakodnevnom zivotu i kakve sve banalnosti primecujes oko sebe nadmasilo je sve te tzv curke iz tvog okruzenja jer pravi muskarac nema takav oblik interesovanja.Normalni ljudi,ispunjeni ljubavlju,se ne bave nikakvim oblikom diskriminacije jer jednostavno u njihovim zivotima za takve gluposti nema mesta. Covek moze biti sretan samo ako voli i ako oseti da je voljen,sve ostalo je nebitno i svako ko to ima ne patetise i ne pokazuje svoju ogorcenost napadajuci i mrzeci citav svet.Nek ti je Bog na pomoci :(

E Boze sta sve hoda zemljom i trosi dragocen nam kiseonik! Al zavidim ti na tako bujnoj masti.Ma sta ja,pa pozavideo bi ti i grof Minhauzen.Nije ni njemu uspevalo da tako svako malo izvede mozak u setnju.Samo promeni malo zanr.Mada ko o cemu,qurva o postenju pa tako i ti,hvali se kako ga zene zaskacu a da zene nije ni video.Ne znas ti jos,druze,sta je zena niti ces kad upoznati njeno velicanstvo.A tek sto ti je recnik bogat,sve se svelo na “trpanje” i “trtenje”,bas onako na nivou jednog direktora. To cime se ti bavis u svakodnevnom zivotu i kakve sve banalnosti primecujes oko sebe nadmasilo je sve te tzv curke iz tvog okruzenja jer pravi muskarac nema takav oblik interesovanja.Normalni ljudi,ispunjeni ljubavlju,se ne bave nikakvim oblikom diskriminacije jer jednostavno u njihovim zivotima za takve gluposti nema mesta. Covek moze biti sretan samo ako voli i ako oseti da je voljen,sve ostalo je nebitno i svako ko to ima ne patetise i ne pokazuje svoju ogorcenost napadajuci i mrzeci citav svet.Nek ti je Bog na pomoci :(

evo jos jedne stupide.

sugenzi je banovan, ne moze da ti odgovori.

pedalo bre jedna.

pa ne u stvari, ja sam takve momente češće viđao kod ovih singl nesrećnica, ono, uvati ih frka što singluju pa to kad se izmiksuje sa prpom koju neke isparanoišu do granice da će zauvek ostati same, to sve eksplodira u reproduktivnu nervozu, tako vataju tuđu dečurliju kučiće mačketine i ostalu žgadiju pa luče estrogen

ovima što su u dugoj vezi bez veze ti nagoni su uljuljkani u izvesnost neke priče u budućnosti jer eto jadne nisu same pa će možda nešto biti
iako od toga najčešće ne bude ništa, od ustajale žabokrečine od veze nikad niko nije video realizaciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back