Zenske osobine

Imate li muških prijatelja kod kojih pokreti, reakcije i stil/ukupan outfit izgledaju feminizirano, onako gej?

Jesu li vam simpa za druženje ili ih izbegavate?

Bliske prijatelje ne, ali imala sam kolege... ali oni su stvarno bili gejevi sa feminiziranim pokretima. I zavisi od ličnosti, a ne od te feminiziranosti, konkretno: jedan je bio prava p* (karakterna osobina), pa se nisam družila, a drugi je bio super lik, pa smo se dosta družili i izlazili zajedno dok smo bili kolege.

Ja uopste nemam muske prijatelje.samo povrsna poznanstva sa kojima mogu da sednem na pice i caskam,al nisu mi prijatelji.a kad sam bila mladja imala sam....
Dobro to nema veze s temom,nego sad mislim koji li je razlog.meni ste vi stvarno kao bica sa druge planete...

Mada, moj primer je zbog jednog hetero druga koji je svaki dan kod kozmeticarke, iščupanih obrva, ženskih pokreta, sklon modi i doterivanju, operisan od sporta ili bilo kakve grubosti, nežne kože na rukama, mamin sin koji nikada nista nije radio..često dok gleda svoje dete kaže "Ah, samo da ne bude gej"

Mada, moj primer je zbog jednog hetero druga koji je svaki dan kod kozmeticarke, iščupanih obrva, ženskih pokreta, sklon modi i doterivanju, operisan od sporta ili bilo kakve grubosti, nežne kože na rukama, mamin sin koji nikada nista nije radio..često dok gleda svoje dete kaže "Ah, samo da ne bude gej"

pa ok...klasican homofob, takoreci :rotf:

- - - - - - - - - -

Nek dodje da se sisa kod mog brice.ima da gledaju zajedno fudbal,piju pivo,komentarisu ribe i dok si reko keks,ode guza:zper:

a sta ti radis kod brice? :lol:

Nemam. Čak i oni koji su gej, uopšte tako ne izgledaju...dok se očigledno ne provali kroz višak ženskih principa i uopšte, msm da ih je zaebao višak estrogena ili manjak testosterona.
Al se ne obleče gejasto, nemaju gej frizure i uopšte nisu karakterne sise :lol:

Jao,nije tema...al napipam ja,al corava,ne mogu da vidim.pa pitam snajku,ona prevrne ocima,bezi bre :lol:
Da molim muza,ne ide,ostavice me,recice ko sa seoskog vasara,ozenio zenu sa bradom...da idem kod kozmeticarke zbog jedne dlacice....?
Onda je nagovaram ovo najmladje dete,ajde platicu ti:mrgreen:
O cemu je ono tema:rumenko:

Back