ženske noge slabih listova

cikcak

Primećen član
Poruka
698
Eto, palo mi na pamet i ovo da pitam na internetu!

Drugovi muškarci, ja imam taj trip da volim da žensko ima vretenast oblik podkolenice,
to jest dela noge koji se zove list.
Razni su načini kako žensko "dobije" takve atribute: rad, sport, ples/folklor, genetika...

I generalno volim da žensko bude vitko i da ima snage , ali mi je poseban gušt, čak i presudno
ponekad, da ima vretenaste listove, a ne onako mlitavo nerazvijene.

Nedavno sam onako u prolazu primetio jednu mnogo , ali mnogo zgodnu devojku, i baš je bila
raskošna : lepo lice, bujna kosa sa fantastičnom frizurom, vitka figura, visina savršena (oko 175 + štikle) , mlada... ali listovi kao podlaktice. Baš su joj nedostajali.
Kao kad bi ste videli neki jak automobil "iz snova" , a on umesto širokih guma sa nekim dojajnim felnama ima točkove sa "običnih" automobila.

Da li još neko ovo primećuje na ovaj način kao ja ?

Pošto je jasno da i žene čitaju sve ovo, mogu i one da daju svoje mišljenje o muškim listovima.

je l mogu ja o zenskim? :zper:
bljak mi je kad zene misle da je dovoljno sto su mrsave,a sve mlitavo,a listovi kao da nikad nije potrcala
ne volim ni one ogromne,jer visoke cizme su cesto vrlo usko krojene pa treba da udje taj list u cizmu a i nije bas ni lepo
druga stvar je doope,primer koji svi poznajemo je ceca :mrgreen:
napucala se napred silikoni,usne,a listovi krivi i losi,a doopeta nigde
ali ja sam zena pa sve primecujem,za muskarce nisam sasvim sigurna

Drugovi muškarci, ja imam taj trip da volim da žensko ima vretenast oblik podkolenice,
Razni su načini kako žensko "dobije" takve atribute: rad, sport, ples/folklor, genetika...

I generalno volim da žensko bude vitko i da ima snage , ali mi je poseban gušt, čak i presudno

Nedavno sam onako u prolazu primetio jednu mnogo , ali mnogo zgodnu devojku, i baš je bila
raskošna : lepo lice, bujna kosa sa fantastičnom frizurom, vitka figura, visina savršena (oko 175 + štikle) , mlada... ali listovi kao podlaktice. Baš su joj nedostajali.
Kao kad bi ste videli neki jak automobil "iz snova" , a on umesto širokih guma sa nekim dojajnim felnama ima točkove sa "običnih" automobila.

Ja kod nogu uglavnom obracam paznju na duzinu i na funkcionalnost. Volim kad ima duge noge i kad '' ima korak '' onako od metar... da brzo ide, i da moze da sabije 10km u cugu, bez da se umori.

Pošto je jasno da i žene čitaju sve ovo, mogu i one da daju svoje mišljenje o muškim listovima.

I šta? Sutra je upoznaš....proradi hemija....zaljubiš se...zavoliš je....oženiš je..shvatiš da je ljubav tvog života...Kakve veze imaju listovi...drugo je ako ti jo to fetiš...kao nekima ženska stopala...ili ženama muška ramena...
Jedna moja poznanica (ima 100 kila), ne voli muškarce, molim te, koji imaju uska ramena i kuka što joj muž (koji je košarkaški tip) ima uska ramena...:dash:

je l mogu ja o zenskim? :zper:
bljak mi je kad zene misle da je dovoljno sto su mrsave,a sve mlitavo,a listovi kao da nikad nije potrcala
ne volim ni one ogromne,jer visoke cizme su cesto vrlo usko krojene pa treba da udje taj list u cizmu a i nije bas ni lepo
druga stvar je doope,primer koji svi poznajemo je ceca :mrgreen:
napucala se napred silikoni,usne,a listovi krivi i losi,a doopeta nigde
ali ja sam zena pa sve primecujem,za muskarce nisam sasvim sigurna
Slažemo se u svemu ! Upravo tako nešto i ja imam utisak: ubi se od kojekakvih "instant" dijeta,
sredstava za mršavljenje, nerviranja zbog linije, ovoga-onoga... o svojoj liniji se "brine" tako što
se izgladnjuje i nervira, a nikad da se digne i počne baviti bar tim najjednostavnijim i najjeftinijim vidom rekreacije - trčanjem.
Ima i onaj blaži oblik: kada devojka nije vaspitana da se bavi svojim telom i rekreacijom, pa do određenog uzrasta samo sedi u kući i u školi, a onda listovi zakržljaju. kasnije ona počne da se bavi svojim telom i rekreacijom, pa se telo možda i nekako izoblikuje, ali tada je već kasno za listove - oni ostaju tanki i zakržljali. Isto važi i za muškarce, sve više vidim mladića koji
u teretani razviju sve mišićne grupe, ali listovi ostaju tanki jer se od malena samo sedi u kući i školi.

A ono što si navela onu seljobersku nakazu za primer, to ti je desetka od mene ! Ta ljiga
je pravi primer onog što sam opisao: neobrazovana i bez ikakve kulturne ili genetske vrednosti, i to što je ona ovde na tom nivou popularnosti više govori o ovom narodu nego o njoj.

I naravno, i ja imam na umu lepo oblikovane vretenaste listove na lepim ženskim nogama, a ne tamo neke hibridno nabildovane četvrtaste , sa nabubrelim venama .

pa ja imam tanke listove, nisu mlitavi ali jesu tanki :sad2:

pa ja imam tanke listove, nisu mlitavi ali jesu tanki :sad2:
Jao, nisam te valjda izbedačio ?! Pričaj malo o sebi, šta je tvoje mišljenje otkud ti tanki listovi ? Jel si bila neaktivno dete, sedela u kući, učila da se šminkaš i čitala žutu štampu, umesto da trčiš, preskačeš lastiš, učiš ples ili folklor, i razvijaš noge ?

Sto se sexa tice,mora prvo da bude izdrzljiva i temperamentna,stace ti puvalo.Svaka ima svojih prednosti,ne odvajam ih.Mora da bude pedantna i da mi se svidi.Da se zaljubljujem necu tako da ostalo i nije bitno.
Auh ! Školska godina je počela, nemoj da promašuješ temu, jer će dobiješ slabu na pismenom.

Tema jasno kaže : diskutujmo o listovima ženskih nogu.

ne bih tako lako uvukivala genetiku u pricu
dovoljno je pogledati snimke onih iz logora kao kontra-argument, ili su svi oni imali tanke listove po genetici? ili anoreksicarke?

debeli listovi su uglavnom kombinacija sala i misica, rijetko kad samo misica
a najcesce sala sa minimumom misicne mase
i jedno i drugo se da povecati/umanjiti ili zateci/olabaviti

a vis ja sam oduvek patila sto imam jako misicave listove,ono kad stojim i hodam, bas mi iskoci i bude ocigledan misic..pa jos kad sam pocela aktivno da vezbam i trcim, bi jos gore...sto lece linda, moj list u vecini zenskih cizama se na jedvite jade zatvara,a kad obujem stiklu daleko bilo, izgledam ko ragbista :) i to mi je misic koji ni posle tri i po meseca lezanja u krevetu nakon operacije nije atrofirao...a ja oduvek htela da imam tanke listove,i kupovala dzombaste cipele da mi budu kontrast listu...ista stvar sa ledjima...

ne bih tako lako uvukivala genetiku u pricu
dovoljno je pogledati snimke onih iz logora kao kontra-argument, ili su svi oni imali tanke listove po genetici? ili anoreksicarke?

debeli listovi su uglavnom kombinacija sala i misica, rijetko kad samo misica
a najcesce sala sa minimumom misicne mase
i jedno i drugo se da povecati/umanjiti ili zateci/olabaviti
:confused: pa mozda si upoznata sa tim da telo kada gladuje nakon sto iskoristi sve rezerve sala pocne da razlaze misice, i da je to jedan vrlo bolan proces koji ima i druge delesne i psiholoske posledice kad se pretvaras u jedva hodajuci kostur...a i srce je naravno misic...pa ti vidi koliko je validan argument koncentracionih logora. i koliko sam ja shvatila ovde se ne prica o bolesnom telu koje jede samo sebe u barakama u ausvicu nego o telu pod normalnim uslovima ishrane i kretanja i nasledjenom telesnom strukturom.

naravno da je u pitanju ekstrem, drugacije se ne moze na forumu

vecina tih rl prosjecnih curica koja kaze da je genetikom naslijedila jake listove je jednostavno debela u tom dijelu a ne misicava kako tvrdi
jer misici bi se razgradili od neaktivnosti, za razliku od sala

Back