gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Kako vidite zenske grudi?
Zene kako vi vidite svoje grudi?
I cemu jb.t grudnjaci?
I cemu jb.t grudnjaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj na grupni.Oćemo ovde da kačimo slike svojih sisа?
Ali bez brusa!Oćemo ovde da kačimo slike svojih sisа?
Samo naivne kače javno.Pa ja reko tema je za to
Mi mudre šaljemo samo tebi u pp hnjo hnjoSamo naivne kače javno.
One mudre kače na grupni, pa se o njima polemiše.
Nosimo i mi majice, neke potkusuljeNosimo gaće
Cuti, sad mastam o jednom spaljivanju bruseva na trguŽivela Klara Cetkin!
Ako budete gole ja ću kresnuti šibicu.Cuti, sad mastam o jednom spaljivanju bruseva na trgu![]()
Da nam se jedno moodo ne otegne.. isto tako i sa seesama.. da ne boody razroke..Nosimo i mi majice, neke potkusulje
Znaci cemu brus?
Pazi ovako, pre nekih desetak godina dođem do nekih kvalitetnih brusvaltera za u teretanu, čist pamuk. Preporodim se i više nikad na sebe nisam stavila ništa sa žicama i neću više u životu.Ali bez brusa!
Jer cemu brus?!
Nose li oni brus za kur.ac, da ga podrzava i ne strci mnogo?
Mislio sam da su sise tema.Kako vidite zenske grudi?
I cemu jb.t grudnjaci?
Isto ko i štikle i farba za kosu, neke nekad tele da ih muški primete pa ostale za njima. I naravno, sad su muški kriviNosimo i mi majice, neke potkusulje
Znaci cemu brus?
Ako budu gole ja ću kresnuti... mjok, lupetaću samo.Ako budete gole ja ću kresnuti šibicu.
Naravno da neAko budete gole ja ću kresnuti šibicu.
Ali zasto prirodu pomagati?Pazi ovako, pre nekih desetak godina dođem do nekih kvalitetnih brusvaltera za u teretanu, čist pamuk. Preporodim se i više nikad na sebe nisam stavila ništa sa žicama i neću više u životu.
Nisu seksi, nemaju čipku, drže ih na mestu da funkcionišem bez da mrdnu (a teške su jbg)
Lisca pravi, vrede svaki dinar, topla preporuka.