Quantcast

zenske device

Gost
KARAKTER DEVICE
Roрeni u ovome znaku su visoki, vitki, lepog stasa, visokog иela, ovalna lica, tamne kose, oиiju i puti. Oљtrog, ali mirnog i pronicljiva pogleda.
Po karakternim osobinama istiиu se kao daroviti, genijalni, oprezni i metodiиni, dobri analizatori i kritiиari. U radu ne podnose povrљnost i osuрuju svako љarlantanstvo. Od svojih saradnika zahtevaju disciplinu, urednost i marljivost, osobine koje i njih krase. Teљko se prilagoрavaju tuрim zahtevima, a nikada nisu pod tuрim uticajem. Natproseиno su inteligentni, duhoviti, korektnog vladanja i strogi realisti. Nisu skloni ljudima koji o buduжnosti maљtaju i u njihovom druљtvu nema fantasta. Иvrsto stoje na zemlji i znaju љta ћele. Vole mir, u radu su puni strpljenja, i kao stvoreni za prouиavanje i analizu. Briћljivi su u reљavanju ћivotnih problema, ekonomiиni u izdacima. a pomalo i koristoljubivi. Glavne uspehe u ћivotu ne postiћu sami, veж u saradnji, veжinom braиnog druga.
Njihovo je vladanje korektno, ali ћive dosta sami za sebe. Poloћaj i иast postignu vlastitim znojem i radom, te doрu do veжeg blagostanja. Imaju uredan i smiren ћivotni put koji je okrunjen uspehom postignutim radom i marljivoљжu. Nisu egoisti. Novac im nije najveжi interes, ali znaju njegovu vrednost i cene ga. Ћive dosta dugo. U starosti su okruћeni sreжom i ljubavlju.
Muљkarcu su kritiиne 40-te godine.
Ћeni su kritiиne 1., 5., 14., 28., 37. i 40. godina.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.