Zenskarosi

Kako zadrzati pored sebe muskarca koji je zenskaros, koji je vetropir, koji leti sa cveta na cvet...? Tj, kako osvojiti njegovo srce???

I pre nego sto mi neko kaze "sta ce ti takav", "bezi od njega", "muskarca ne mozes promeniti" samo da dodam da sam odlepila za jednim takvim i da sam svesna da se nikada nece promeniti, ali ga toliko zelim da sam spremna da se borim, ali me zanima da li je neka od vas uspela da zadrzi kraj sebe takvog muskarca. Znam nekoliko slucajeva, dakle moguce je, samo je pitanje koje metode upotrebiti?

Ako je neka to uspela neka me prosvetli!

Dakle, ako devojka ima sve adute (lepotu, sarm, intelekt) kako da se postavi u ovakvoj situaciji?
Мене такви мушкарци инспиришу за свашта нешто z:mrgreen:.
Знај да ће ти такав рећи увек само оно што желиш да чујеш.
Знај да је такав у том свом "женскарењу" изгубио своју личност.
Толико се труди да задовољи туђе критеријуме да више не зна ни ко је ни шта је.
Са таквима је важно да будеш хладна и прорачуната.
У ствари, треба да играш њихову игру.
Сад, ако ти стварно желиш да имаш таквог поред себе и да уложиш напор да га "изведеш на прави пут", само напред.
По мени, они нису вредни труда.
Треба их искористити и :cao:
Веруј ми да брзо постану неинтересантни. Схватиш колико су, у ствари, празни и површни.

MOgu da ti pomognem josh bolje...
Evo i ja sam "zenskarosh"...Pa mozesh da trenirash na meni kako da ga zadrzish...z:shock:

А ево, имаш и помоћ пријатеља z:mrgreen:

Мене такви мушкарци инспиришу за свашта нешто z:mrgreen:.
Знај да ће ти такав рећи увек само оно што желиш да чујеш.
Знај да је такав у том свом "женскарењу" изгубио своју личност.
Толико се труди да задовољи туђе критеријуме да више не зна ни ко је ни шта је.
Са таквима је важно да будеш хладна и прорачуната.
У ствари, треба да играш њихову игру.
Сад, ако ти стварно желиш да имаш таквог поред себе и да уложиш напор да га "изведеш на прави пут", само напред.
По мени, они нису вредни труда.
Треба их искористити и :cao:
Веруј ми да брзо постану неинтересантни. Схватиш колико су, у ствари, празни и површни.

:

Savladarko moja, zar u to dangubljenje da se uvlaci?:z:shock:
Pa sta ce joj to.. Malo ga lozi, 'pomeri ' ga i z:poz:

Savladarko moja, zar u to dangubljenje da se uvlaci?:z:shock:
Pa sta ce joj to.. Malo ga lozi, 'pomeri ' ga i z:poz:

c035.gif

Kako zadrzati pored sebe muskarca koji je zenskaros, koji je vetropir, koji leti sa cveta na cvet...? Tj, kako osvojiti njegovo srce???

I pre nego sto mi neko kaze "sta ce ti takav", "bezi od njega", "muskarca ne mozes promeniti" samo da dodam da sam odlepila za jednim takvim i da sam svesna da se nikada nece promeniti, ali ga toliko zelim da sam spremna da se borim, ali me zanima da li je neka od vas uspela da zadrzi kraj sebe takvog muskarca. Znam nekoliko slucajeva, dakle moguce je, samo je pitanje koje metode upotrebiti?

Dakle, ako devojka ima sve adute (lepotu, sarm, intelekt) kako da se postavi u ovakvoj situaciji?

E imam ti ja takvo iskustvo,mislim mene je jedna smotala,ova sadasnja,vidis ja se nisam promijenio,ja sam zenskaros i volim,obozavam zene,lijepa zena (je za mene kao predivan topli dan u savrsenom drustvu),izmami mi osmijeh nesvjesno,ali razlika je u tome sto se zaljubis i zao ti bude da povrijedis svoju voljenu,jer je iskreno volis,razmisljas i uhvatis se u kriznoj situaciji "Jao vidi one male,pa se vratis,ne zelis da joj pridjes!"

Jer smatras da si nasao onu pravu,onu koja bi mogla pustiti suzu i biti povrjedjena tvojim cinom,pa stisnem zube,okrenem se,ali opet nesvjesno z;)!

Odbijes to od sebe,jer ta se mala znala postaviti i lijepo mi ukazati na stvari,pokazala da joj je stalo i odrekla se mnogo toga za mene ali prije toga svega se zalijepila za moje srce!

E imam ti ja takvo iskustvo,mislim mene je jedna smotala,ova sadasnja,vidis ja se nisam promijenio,ja sam zenskaros i volim,obozavam zene,lijepa zena (je za mene kao predivan topli dan u savrsenom drustvu),izmami mi osmijeh nesvjesno,ali razlika je u tome sto se zaljubis i zao ti bude da povrijedis svoju voljenu,jer je iskreno volis,razmisljas i uhvatis se u kriznoj situaciji "Jao vidi one male,pa se vratis,ne zelis da joj pridjes!"

Jer smatras da si nasao onu pravu,onu koja bi mogla pustiti suzu i biti povrjedjena tvojim cinom,pa stisnem zube,okrenem se,ali opet nesvjesno z;)!

Odbijes to od sebe,jer ta se mala znala postaviti i lijepo mi ukazati na stvari,pokazala da joj je stalo i odrekla se mnogo toga za mene ali prije toga svega se zalijepila za moje srce!

E to me zanima, sta to tacno izdvaja tvoju devojku od ostalih? Sta je bilo presudno da se zaljubis u nju? Verujem da je bilo i drugih koje su te iskreno volele, ali ona ti se uvukla pod kozu...Kako te je osvojila i cime?

Jer smatras da si nasao onu pravu,onu koja bi mogla pustiti suzu i biti povrjedjena tvojim cinom,pa stisnem zube,okrenem se,ali opet nesvjesno z;)!!

to je sažaljenje!

E to me zanima, sta to tacno izdvaja tvoju devojku od ostalih? Sta je bilo presudno da se zaljubis u nju? Verujem da je bilo i drugih koje su te iskreno volele, ali ona ti se uvukla pod kozu...Kako te je osvojila i cime?

Pa ne znam nema tu magicne formule,kuzis e ovako dok nju nisam upoznao Ja sam bio :probisvjet,djecak koji je posljedni isao kuci,zivio za provod,sve dao za provod,kuci po dva tri dana nisam dolazio,ljeti dok starci su na moru po 15 dana zurke na kojim ja i ne budem jer zavrsim negdje,Pjesme Tome Zdravkovica me vodile kroz kafane,pjevaljke,konobarice,nisam htio da idem u Birtiju ako nema konobarica i neke pjevaljke.Te padao iz veze u vezu,svakoj curi komplimente dijelo,varao i bukvalno nisam stajao ako mi se neka djevojka svidi sve bi uradio da je dobijem :)

Ona :fina.mirna,bukvalno slabo izlazila domet joj bio s drugaricama prosetati i malo se srediti u neki kafic izaci,jednog momka imala prije mene,povucena i strogo odmjerena,od pocetka imala svoje ja i vukla granice!

Meni to bilo simpaticno,ona se otima meni,a ja je proganjam a ona meni bjezi,pa tako izasli par puta,ona u pocetku neke granice povlacila,meni ajde svejedno bilo,pa ti se svidi neko tako neiskvarenog misljenja,ljubomorno i zaljubljeno te gleda,zeli da bude s tobom.Bas vidis u pogledu neiskvarenost i veliko uvjerenje da su svi ljudi dobri,dok ti sa svojim iskustvom mislis pffff boze dragi,zar ima neko takvog smijesnog razmisljanja.I tako se zaljubis,samo kroz vrijeme provedeno s nekim,nema to nista,nije nikada nista glumila vec bila svoja i znala se postaviti i cista suprotnost je od mene,obicnog probisvjeta koji je vec tada obnavljao 1 god fakulteta zbog kafana i djevojaka :)!

Nema tu nista od ovog sto sam napisao,ljubav i sudbina pronadju put i nacin,samo treba izraziti svoje stavove i reci sta ti smeta,mozda ne odmah u startu ali polako i vremenom,ali moras stalno to govoriti jer ljudi su zaboravni,narocito ako je tu nesto lijepo,zgodno i pristupacno :per:

koji intelekt kad postavljas klasicno zensko glupo pitanje.bez ljutis odnosilo se na pitanje

dakle njemu treba jedna ista takva, jer slicno se slicnom raduje, pa da se hebuckaju u mozak do sutra...a to nisi ti
i ne postoji vetropir kao karakterna osobina postoji vetropir kao stanje uma..hmm
a kukaces ziva ti nama bila jos malo sa sve otvranjem tema sta mi je bilo da ne razmisljam na vreme
to je meni ko dete kad vidi igracku koju nikad ne moze da kupi...pa kmeeee ocu bas tu

ona se otima meni,a ja je proganjam a ona meni bjezi

E, pa to je to. z;) Nije "na izvol'te". Plus, potpuno razlicita od drugih!
Pisac87, puno ti hvala na iskrenom odgovoru! Zaista si mi pomogao da shvatim neke stvari. Mada, ne mogu da te ubacim u kos sa ostalim zenskarosima, mozda si samo prolazio kroz tu fazu, ali ocito imas veliko srce, posebno ako te je cistota privukla. To je za respect!

E, pa nije bas tako... Sto da se zadovoljava necim manjim, ako je ovo ono sto zeli? Mozda i moze imati, ne zna dok ne proba, tj. da sve od sebe... : )

to dano nije zadovoljavanje necim manjim vec necim boljim..nema tu sta da se da od sebe, svaki takav frajer se kad tad zaljubi i to ono da sece vene...fora je sto svaka zena koja prodje kroz njegov zivot (prim.out kao draga nam koleginica) misli da je ona ta..a 99 posto verovatnoca da nije..plus to se odma vidi
nego ja ne kontam taj nacin razmisljanja meni bilo ogavno slusati te muske price (moram da pocnem vise da se druzim sa zenama z:) plus mi nikad nije bilo zanimljivo da te neko ne postuje keca u zdrav mozak i slicno

to dano nije zadovoljavanje necim manjim vec necim boljim..nema tu sta da se da od sebe, svaki takav frajer se kad tad zaljubi i to ono da sece vene...fora je sto svaka zena koja prodje kroz njegov zivot (prim.out kao draga nam koleginica) misli da je ona ta..a 99 posto verovatnoca da nije..plus to se odma vidi
nego ja ne kontam taj nacin razmisljanja meni bilo ogavno slusati te muske price (moram da pocnem vise da se druzim sa zenama z:) plus mi nikad nije bilo zanimljivo da te neko ne postuje keca u zdrav mozak i slicno

Pa, da, ali to "bolje" za nju mozda nije "bolje", kapiras? : )
Mislim, ja sam u istoj situaciji, tako da je razumem skroz, doduse, ja sam u poodmakloj fazi, kad treba da mi bude jasno sve, a i jeste mi jasno. Ali, ona tek pocinje (smeshno mi ovo :lol: ). Svako na kraju zavrsi sa nekim, mozda on bas sa njom, sto da ne?
Kao sto rekoh, ne zna dok ne proba, e, kad proba, i vidi da ne ide, onda neka predje na nesto drugo...
Mislim, valjda je to sve u zachetku jos, nisam pazljivo citala temu... : )

Pa, da, ali to "bolje" za nju mozda nije "bolje", kapiras? : )
Mislim, ja sam u istoj situaciji, tako da je razumem skroz, doduse, ja sam u poodmakloj fazi, kad treba da mi bude jasno sve, a i jeste mi jasno. Ali, ona tek pocinje (smeshno mi ovo :lol: ). Svako na kraju zavrsi sa nekim, mozda on bas sa njom, sto da ne?
Kao sto rekoh, ne zna dok ne proba, e, kad proba, i vidi da ne ide, onda neka predje na nesto drugo...
Mislim, valjda je to sve u zachetku jos, nisam pazljivo citala temu... : )
Кад тад се тај врати на старо. Макар само да проба да ли може још увек да жари и пали. Таквима је то неопходно. То им је храна за его.

ne znam ja se na "to" ne lozim jos od srednje skole...on popularan faca smeker sve devojcice se lozile na njega...pa ti oci ogromne ono woww..posle skontas da je to wow u stvari bljak i da takvom liku moz kazes e vazi brate aj sad idi prosetaj jer ja nikad ne bih pristala na taj nacin zivota...stvar ukusa valjda

Кад тад се тај врати на старо. Макар само да проба да ли може још увек да жари и пали. Таквима је то неопходно. То им је храна за его.

e to...a koji je on tuki da ti njemu hranis ego i jos cutis i trepces da dragi kad ga on hrani okolo
ok je zezati se s njim ali uzimati to za ozbiljno

Back