Ženskarci

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uff majice sa V izrezom, uske farmerke/pantalone, spicaste cipele pa jos ako imaju zivotinjski dizajn, farmerke na pola doopeta, karirane kosulje, pederuse oko struka, otkopcane kosulje do pupka da se vide dlake na grudima itd, nikako ne volEm.

Volim jednostavnu, jednobojnu, lepo uklopljenu, i naravno urednu i cistu odecu, to se podrazumeva.

Sve više tipova se ponaša ženstveno, bukvalno kao žene, imaju te pokrete, stajlinge, ne nose suknje, ali nije baš ni da su muževni... Jedni pričaju kako se to ženama dopada, zato su oni i počeli sa tim, dok drugi veruju da su jednostavno odlepili...

Pa, žene, izjasnite se:

:)

Pošto sam pripadnik klasičnog oblačenja, majice obične na farmerke, eventualno sa kragnicom, nije mi jasno kojoj devojci, ženi, može da se dopadne tip koji nosi trenerku sa spuštenim turom, kao da se uneredio, kao ni tip koji ima V izrez do pupka praktično, ali zato i pitam na ženama, ne na muškarcima. :)

I kad mi je već palo na pamet, da li su vam privlačni tipovi kod kojih je svaka dlaka na mestu, gde je sve po J.U.S-u? Naravno, ne ni druga krajnost, gde su štrokavi i aljkavi, ne govorim o tome, samo me zanima da li vam je ok da vaš tip ili neki potencijalni, provodi više vremena na spremanje od vas?

uzas su mi bas uske farmerke na muskarcu
ok malo uzi model ali ono preusko :confused:

i ne znam sta ima da se sprema vise od mene
ni to ne volim

Nemam ti ja pojma, meni kazu da imam zensku crtu, tako delujem mozda. Ne zabacujem i ne vrckam hupetom ili da imam zenske pokrete (po mom misljenju ne prilici to muskarcu) nego sta znam, nemam te neke ostre, muske crte.

Ima neke devojke, posebno ove mladje, vole taj "feminizirani" izgled muskaraca, sad sta je feminizirani, diskutabilno je, nekom su oni "zenskasti" pokreti, nekome da je sredjen cakum pakum, nalickan, nekome roze majicica i pocupane obrve, depiliran.

Momci prate modne trendove, ne moze se zbog neceg ekstravagantnog, skroz uvrnutog. tvrditi da su konzumenti takve mode feminizirani. Mogu se mozda optuziti samo za los ukus i povodljivost, za nemanje kriterijuma. Ali ko od nas nije u nekom periodu bio rob trendova, secam se vremena kad sam ja bio klinac, pa svi su nosili iste ili slicne patike, majice i farke, nije bilo mogucnosti izbora, kao sto neko rece, znaci bilo je furaj fazon kao i vecina raje.

Sve više tipova se ponaša ženstveno, bukvalno kao žene, imaju te pokrete, stajlinge, ne nose suknje, ali nije baš ni da su muževni... Jedni pričaju kako se to ženama dopada, zato su oni i počeli sa tim, dok drugi veruju da su jednostavno odlepili...

Pa, žene, izjasnite se:

:)

Pošto sam pripadnik klasičnog oblačenja, majice obične na farmerke, eventualno sa kragnicom, nije mi jasno kojoj devojci, ženi, može da se dopadne tip koji nosi trenerku sa spuštenim turom, kao da se uneredio, kao ni tip koji ima V izrez do pupka praktično, ali zato i pitam na ženama, ne na muškarcima. :)

I kad mi je već palo na pamet, da li su vam privlačni tipovi kod kojih je svaka dlaka na mestu, gde je sve po J.U.S-u? Naravno, ne ni druga krajnost, gde su štrokavi i aljkavi, ne govorim o tome, samo me zanima da li vam je ok da vaš tip ili neki potencijalni, provodi više vremena na spremanje od vas?

Volim, ja to zovem- urednoklosarski fazon. Ali zavisi sta kome stoji i sta uz koga ide.
Mada, ako je muzevan, suknja to nece umanjiti. Cak mislim da bi neikim muskarcima uz dugu kosu i bradu odlcno stajalo da vezu nesto poput duge kecelje sto sto slici suknji na kabastu obucu. Npr. volim muskarce u dubokim cipelama/cizmama i bundama/mantilima. A zakopcan dug mantil je slican haljni, zar ne?

Da li je bolje imati razvijene listove i normalan protok krvi kroz penis ili imati nerazvijene listove i normalan protok krvi kroz penis? Imam fobiju od šiljolistića :rotf:
:ceka:

Pa ne znam, neke cure preferiraju te vitke, pa cak i pomrshave tipove, a opet druge gotive krupnije, muskulozne, pa i masivne tipove. Kad bih ja sudio rekao bih da je brate najbitniji normalan protok krvi kroz penis, a fobije se daju prevazici. :D

Uff majice sa V izrezom, uske farmerke/pantalone, spicaste cipele pa jos ako imaju zivotinjski dizajn, farmerke na pola doopeta, karirane kosulje, pederuse oko struka, otkopcane kosulje do pupka da se vide dlake na grudima itd, nikako ne volEm.

Volim jednostavnu, jednobojnu, lepo uklopljenu, i naravno urednu i cistu odecu, to se podrazumeva.
kasam pročito uff ja pomislih ova se oduševila nešto, pa kasam pročito ostalo reko jel luda ova, i na kraju nikako nevole odma mi beše lakše

Pa ne znam, neke cure preferiraju te vitke, pa cak i pomrshave tipove, a opet druge gotive krupnije, muskulozne, pa i masivne tipove. Kad bih ja sudio rekao bih da je brate najbitniji normalan protok krvi kroz penis, a fobije se daju prevazici. :D

Važno da je disproporcionalan, onako kao uklopljen od 2-3 čoveka.
:D
................................
Stil oblačenja ala vilinska princeza, ustvari je lep samo muškarcu koji se tako oblači. Čak i gejevi su prevazišli taj otužni stil oblačenja, msm oni napredniji iz bear gay kategorije.

Volim, ja to zovem- urednoklosarski fazon. Ali zavisi sta kome stoji i sta uz koga ide.
Mada, ako je muzevan, suknja to nece umanjiti. Cak mislim da bi neikim muskarcima uz dugu kosu i bradu odlcno stajalo da vezu nesto poput duge kecelje sto sto slici suknji na kabastu obucu. Npr. volim muskarce u dubokim cipelama/cizmama i bundama/mantilima. A zakopcan dug mantil je slican haljni, zar ne?

Панкери, даркери, и тако то.

I ima još jedna stvar, pošto mrzim da peglam stvari, obično samo rastegnem na sušilniku do tačke pucanja, tako da su generalno prave, jedino imam onu crtu po sred stomaka, kako je majica stajala, ja smatram da je to skroz korektno. :D Kad je peglam samo mi se preklopi i bude još gore izgužvana...

Back