tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
pre neki dan scena u busu, objektu koji od 90-tih kada sam morala putovati sa jednog na drugi kraj grada izbegavam- radije idem peske, usao kondukter, sa vrata trazi karte, neka devojka nije imala i pocinje:
K: dajte dokumenta
D: necu, sada ste mladicu na moje oci ponistili kartu, ponistite i moju
K: on je usao na ovoj stanici
D: ja sam na prosloj a sada silazim
i svadjaju se oni, kada se ukljucuje i zena pored devojke na sedistu
Z: bolje bi bilo da das licnu nego sto se dernjas po autobusu ....
prepirka svo troje, pa :
Z: ZASTO ME GURAS, NEMOJ DA ME GURAS
D: ZASTO MI NE DAS DA PRODJEM
ffrka, prepirka, devojka je besno dobacivala kako je x puta videla da muske puste bez karte ( sto sam i ja videla mali milion puta, samo prodju kada se muski namrgodi, a i kolege su mi pricali da samo nabace mrku facu i niko ih ne dira- dok zene maltretiraju zato sto one ne vole scene, fine su i kulturne pa ih caskom obrade za placanje) .... i na kraju izadje nekako iz autobusa, uz dobacivanje konduktera da ih pustaju zato sto su muskarci lepse vaspitani(
), ko je nju vaspitao!
da zanemarim GSB aspekt cele price, mene je dojmio deo oko solidarnosti- da je muskarac sedeo pored muskarca u celom incidentu ako mu ne bi pomogao sigurno mu ne bi onemogucavao da ustane sa sedista i prodje .... verovatnije bi se trudio da pomogne ...
kao u onoj sali: kada zena ide u svaleraciju, sve drugarice ce reci da nije kod njih, dok bi za muskarca svaki ortak tvrdio da je bas tu, otvara pivo pa se ne moze javiti na telefon ....
zasto su zene takve ?
zbog muskaraca, zbog drugih zena, zarad visih ciljeva- zbog cega???
K: dajte dokumenta
D: necu, sada ste mladicu na moje oci ponistili kartu, ponistite i moju
K: on je usao na ovoj stanici
D: ja sam na prosloj a sada silazim
i svadjaju se oni, kada se ukljucuje i zena pored devojke na sedistu
Z: bolje bi bilo da das licnu nego sto se dernjas po autobusu ....
prepirka svo troje, pa :
Z: ZASTO ME GURAS, NEMOJ DA ME GURAS
D: ZASTO MI NE DAS DA PRODJEM
ffrka, prepirka, devojka je besno dobacivala kako je x puta videla da muske puste bez karte ( sto sam i ja videla mali milion puta, samo prodju kada se muski namrgodi, a i kolege su mi pricali da samo nabace mrku facu i niko ih ne dira- dok zene maltretiraju zato sto one ne vole scene, fine su i kulturne pa ih caskom obrade za placanje) .... i na kraju izadje nekako iz autobusa, uz dobacivanje konduktera da ih pustaju zato sto su muskarci lepse vaspitani(

da zanemarim GSB aspekt cele price, mene je dojmio deo oko solidarnosti- da je muskarac sedeo pored muskarca u celom incidentu ako mu ne bi pomogao sigurno mu ne bi onemogucavao da ustane sa sedista i prodje .... verovatnije bi se trudio da pomogne ...
kao u onoj sali: kada zena ide u svaleraciju, sve drugarice ce reci da nije kod njih, dok bi za muskarca svaki ortak tvrdio da je bas tu, otvara pivo pa se ne moze javiti na telefon ....
zasto su zene takve ?
zbog muskaraca, zbog drugih zena, zarad visih ciljeva- zbog cega???
Poslednja izmena: