zenska tema.....strast

pisanje..... ne znam koliko je to "zenska" ali svakako jeste strast......

od dnevnika, preko internet brchkarija, do visegodisnjih/visesatnih/viseminutnih/ detaljnih razrada obicnih dnevnih gluposti pa do planova za ovo/ono...
.....i nije vazno da li cu neki od tih ispuniti,
vazno je da zam ih zapisala....
gooby.gif

pritom obozavam miris svjeze naostrenih olovki, mastila, krede, gumica, papira.... imam sav moguci office pribor do kog mogu da dodjem od starisnkog kaligrafskog pera za pisanje koje volim da koristim do nekih gluposti tipa - uglomjer
disturbing.gif
koji nisam dotakla ne znam ni sama otkad ni kog ce mi vraga uopce.....

Strast su mi putovanja, fotografija, knjige, muzika, filmovi, treninzi, emisije o zivotinjama i planeti Zemlji, kao i razgovori o svemu tome.
Od materijalnih stvari tasne, ves, lepe sveske i flomasteri, i raznorazna mazala za usta. :lol:

Sve što volim volim strasno, tako ili nikako. Moja najveća strast je ljubav. Živim za nju i sve je besmisleno bez nje.:heart::heart: Najlepše je kada vaša ljubav "isijava" kroz druge ljude, kada je dajete ljudima , a ne tražite da vas vole zbog toga.

Ova tema ..zenska tema... strast je u stvari tema u kojoj biste mozda mogle da otkrijete koje su to vase strasti...da li su to cipele..parfemi..zavodjenje..nova garderoba...frizure...putovanja....za cega ne zalite novce...sta je vasa strast...evo ja volim da politicarim..a imam strast..cizme..obozavam cizme i stalno bih ih kupovala...patim za onim danima posto sam starija generacija..kada sam isla u Italiju po cizzme...e to su bili dani...ako je ova tema bila ili slicna..pa ja se izvinjavam ne zamerite..politicarki:D:heart:

Moje pasije: bistrenje politike i duga nocna voznja na roshkama i traganje za modnim unikatom. Obozavam i da citam naucne tekstove svih vrsta koji mi padnu pod ruku i da gledam dokumentarce. A tek gustiranje jutarnje kafe od sat dva, e to je pochasna strast.:worth:

Back